חיי הפרה

הגם בארזים נפלה שלהבת???

אוףףףףףףףף איפו כולם משמעמם ליייייייייייייי ושלא תחשבו שאין לי מה לעשות
יש לי יש לי יש לי המווווווווון אבל לא בא לי. אז אם ביום חמישי לא בא לי?
רק טוב!!!

שולחת פעם שנייה הסבר,פעם ראשונה

עוד צחקתי,כעת אני כבר ר צינית
למההה? את מוכנה לספר לי למה המשלחת שלך לא סיפרה לי כלום? מצאה אותי לבד במיטההההההה זה פיייר? זה הוגןןןןןןןןןן? אם לא הייתי לבד במיטה יכולתי לדעת היכן מסתתר לו שאולקה
הנה אני כאן והיכן שאול? הוא ברח עם מישהי אחרת ואותי נטש באי הבודד? אי בודד עוצמת עיניים רואה את האי, עלי תאנה עוטפים את גופי. לאור הירח פוסעים אט אט לוגמים את השקט מתקרבים במבט. קול שחפית חלפה ברוח, שנשבה מבלי לנוח. הרוח שערותי פיזרה הסערה בתוכי געשה הארץ סביבי רעשה עלה תאנה מעלי נשרה. נחשפתי לכל קבל עם ועדה לוגם אגלי טל בלשונך הרכה. פוקחת עיניים נמוג האי בגדי שינה עוטפים את גופי. נזכרת בך נזכרת באי זוכרת היטב גופך על גופי. עדינה-ו

16אלי

New member
לא היה אכפת לי להיות

באי בודד עם מישהי אוהבת אם הוא נטש אותך? הייתי מוכן להיות לך כתחליף עד אשר ימצא את הרגע הנכון לשוב ד"א השיר מאוד יפה!

תודה אלייי../images/Emo140.gif גם על ההתנדבות

שלך להיות כתחליף, ולרפות את פצעי אל הנטישה
ועל המחמאה שנתת על האי הבודד ודרך אגב...למה המחמאה ניתנה כדרך אגב?
שיהיה לך ולכולנו המשך חג אורים שמח

16אלי

New member
אין בעד מה...../images/Emo140.gif

רק רציתי לשאול היכן בדיוק שוכן האי הזה? אני מאחל לכולכם אחלה סופ"ש

פנינושקהההההההההה

אמממממ זו הייתה משלחת סודית
ושאול כנראה ברח לו, כמו רבים אחרים שבאו לטיפה ישבו אתנו ועפו להם הלאה למחוזות אחרים. מקווה שיהיה לו שם רק טוב!!! איזה חלום מקסים היה לך פנינושקה הלוואי והוא יחזור שוב במציאות רק טוב!!!

אלייייייייייייייייייייייייייי

ברוך הבא לפורום שלנו מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף רק טוב!!!

16אלי

New member
תודה לך גחלילית מתוקה../images/Emo45.gif

אני מעדיף עוגיות בטעם שוקולד עם כוס גדולה של קפה על חלב המפתחות שלי היו על השולחן. מישהו ראה אותם?

אבל אלי ../images/Emo3.gif

עוגיות פצפוצי הכוכבים שלי יותר טעימות. והמיץ צוף שלי אמממממממממ הוא משו משו
רק טוב!!!

רציתי לומר....

רציתי לומר אהבתיך ראיתי בכך לבלוב ופריחה. רציתי לומר אהבתיך אך מהי ערכה של המילה? הבט בעיני ראה בם געגוע, גע בפעימות ליבי, גלה... כי הנסתר אינו תעתוע. רציתי לומר אהבתיך רואה כעת הקמילה רציתי לומר אהבתיך המילה אבדה בין הצללים. רציתי לומר... אהבתיך! ראית איזה חלום היה לי גחליליתוששש

שאוווולללל../images/Emo98.gif הרביעייי

סופרת עד שלושששש אם אתה לא מופיעעעע לוקחת לי את אלייייייייי

16אלי

New member
שאול השמיע קולות../images/Emo45.gif

צחוק ממקום מחבואו, וכך גילינו אותו. חחחחח סתאםםםםםםםםםםםםם פנינה, נכשלת בחיפושים הראשונים? זה לא סוף העולם, תמיד אפשר להמשיך לחפש. תמיד אני כאן כתחליף

פנינושקההההה אמממממממ

אז ככה לשאולקה אין תחליף אלי הוא בזכות עצמו ואם שאולקה בחר ללכת הדרך לאלי פנויה! לוקחת סיבוב בעלייה ועפה לי לביקר את יתוש הנילוס רק טוב!!!

רגעעעעעעעעע../images/Emo24.gif

גחליליתוששששששש לאן את עפה לךךךךך בידיוק כאשר אני צריכה צריכה לבדוק מהיכן השמיע שאולקה את קולו. ולגביך אליייי חכה חכה ששאולקה ישמיע את קולו שנית

למעלה