חיי המין איתו

חיי המין איתו

הוא בא והעיר אותי "קומי" נענתי לו ,משך בשיערות והקים אותי לכיוון המפשעה שלו "קחי אותו כמו שאת יודעת" ביקשתי שיניח לי אבל אצלו אין דבר כזה לא היה מילה "לא"ישר לקח את הסכין מתחת לכרית שלו הצמיד את החוד של הסכין לפה ופתח את הפה משך בשיערות הוריד את ראשי , לא היית ברירה אלה רק לרצות אותו , ואז התקרב וחדר לתוכי ללא שום חשבון כאילו אני בובה ללא רצונות וללא רגשות . כך חייתי 14 שנים ללא חשק לחיות הייתי מהלכת חייה אבל למעשה הייתי מתה, וזה רק קטע קטן מאוד , שבת שלום

למה?כאשר הסכין תמיד נמצאת לידו

מה עוד יכולתי לעשות? זה או חתך בחלק מהגוף או מכות , אתה לא יכול לצעוק כי תעיר את הילדים אתה לא יכול להתנגד לו כי הוא יחנוק אותך, אז מה עוד יכולתי לעשות?

שילה1

New member
כולת לברוח,לספר,לא לחזור!העיקר-

הבנתי שהכל מאחורייך,ואת מביטה קדימה עם חיוך גדול. מצרפת לחיוכך חיבוק של תקווה. עלי והצליחי!

שילה אישה מקסימה חג אהבה שמח לך

כן ברחתי כן סגרתי את הגולל עליו כן עשיתי את יצאת מצריים שלי אבל קצת מאוחר מדיי , עם כל המאוחר הזה נשאר לי הנשמה שהיא רק שלי ורק שלי יצאת מצרים הכוונה במלוא מובן המילה ! שבוע אחרי פסח , מעבדות לחרות !!

שילה1

New member
ץודה לך.אין מוקדם או מאוחר ב"יציאה"

שלך. והחשוב ביותר-את כאן,חופשייה ובריאה,כוונתי:פיזית. וכל השאר-יפתור הזמן. חג אהבה שמח גם לך.(נכון מי שלא אוהב את עצמו לא אוהב אחרים?אז אהבי את עצמך.גם חשוב!)

pembencipolisi

New member
האמת שאין הרבה מה לעשות,,, מי

שחי(ה) בעולם בן זונה זה מה שאפשר לצפות שיקרה ... שלטון הפשע.

atidih1

New member
תגובה מתאימה להרבה הודעות

לא נראה לי שהתיאורים השונים, על הפשעים והאלימויות וככל שהללו חמורים -הללו, כאילו יש בהעלותם, כדי להילחם בהם ובוודאי לפותרם. אז ראשית, מעבר לעובדה שאין הקשבה, יש בכך דיווח בלבד והרי זה חזרה על אין סוף של מקרים כי יש כבר דיווח. לדעתי, במקום זאת, כדאי להתמקד בפתרונות שאמנם הם ככתיבה על הקרח אבל יותר טובים מאשר השארת הבעיות כבכיה בכותל. כמובן שגם זה לא טוב אז לכן באה הכתיבה. אני מציע אפוא - אם כבר טוחנים מים - לפחות "לטחון" מים בכיוון שאולי קצת טיפות יזלו לאן שצריך. כך, למשל, מתוך כל הרעיונות לפתרונות, לקחת את זו שהיא ההגיונית לגבי הסיבות ו/או הפתרונות לרעות החולות. למה הכוונה? נציגי הציבור (אלה אותם שנתקעו בחללינו מהסיבה העיקרית בגלל שיטת בחירתם, חובה לציין, שלא כולם), הללו, אין לם שום מורא לאבד את משרתם, תפקידם ושורת הנאות שלא היו נהנים מהם לולא השיטה המעוותת והחמורה (הרי רבים יודעים על מרכזי מפלגות וקבוצות כוח בהם) - על כך יש לדבר, לכתוב או כל רעיון אחר ולא להרפות. כי אם נרפא מהרעה החולה הזו הרי היגענו לנקודה הכי ממוקדת בסיבה שהדברים לא זזים . לסיכום, גם אם כרגע אין מה לעשות בנידון, ככל שזה עצוב וחמור, שום פתרון הנראה לעין לא יפתור את הבעיות המועלות. עתידי המנחם

עתידי יקר,

מה שנכתב כאן זה רק קטע שקטן מאוד מחיי איתו, את הקטעים האנטימים איתו לא סופר ולא דווח תחת חקירה מחת הבושה , מקרה זה קרה בתחילת חיי הנשואים דבר שלא ידעתי ולא הכרתי לפני כן , כל הקטעים נאלו לא היו אצלי בבית הורי ולא אצל קרובי משפחה , לפני 14 שנים לא היית מודעות כזו כמו היום ! אז נשים היו מתביישות לגשת להגיש תלונה בגין אלימות מינית

שילה1

New member
צודקת.וכעת את אחריי-ושיהיה במזל!

חושבת שהכתיבה שלך משחררת.נכון?

atidih1

New member
אני רק מקווה שהובנתי נכון

לא התמקדתי בבעיה הכואבת שכתבת כי אני מתרגש מכל אלימות ובייחוד זו שהעלית. יותר מזה, האלימויות ויותר מכך שעולים כאן, הם הטריגר הקבוע אצלי להעלות הצעות שלמרבה הצער, כמוהן ככתיבה על הקרח. מי יתן ומשהו מאותן הצעות עקרות, יוליד משהו, אולי. עתידי המנחם

עתידי יקר

צודק כאשר אתה אומר "ככתיבה על הקרח" בכל פעם שנרצח מישהו או מישהי אז כל העולם מתעורר ואת זה לא תוכל לשנות , כמו שאומרים " הכתובת היית על הקיר " אני אישית לא רציתי להיות אחת מ- "הכתובת היית כתובה על הקיר " אחלה שבוע שלך ולכולםםםםם

למעלה