חיי בצל הדמעה

Shanny

New member
חיי בצל הדמעה

דמעה שקופה זולגת על לחיי אני יודעת מה אני בליבי חושבת מה אעשה... מה אני רוצה לומר... הופכת שקופה ליד האף שניים שני נמשים קטנים החיוך קצת מבויש....תמים חיבוק ... חמים בעיניים האור נגנז לא מסוגלת לזוז שבויה בקסמיך מהופנטת בלהט יוצאת מהמיטה בחושך פתאום אתה אינך... זרעי אהבתנו בגופך ופתאום באת נגעת.. עמוק בפנים נערת אבק מתוכי איתך הפכתי להיות שוב... אני חידשת קסם החיים כחול של ים יופי של פרחים שינית דברים סילקת את הצבעים האפורים כמו מפגש של גלי הים עקבות בחול כך אתה שבילים חדשים סימנתי צעדת באחרים הנוף יפה יותר..? אולי יותר ירוקים הם העצים...? אוהבת אותך...אמרתי.. אמרת זה לא מספיק... אהיה איתך אמרתי אבל טענת שנעלם לו הקליק עכשיו לבד מול שקיעה דמותך בראשי שוב ושוב מופיעה דמעה אחת זולגת מה נשאר לי אני כאן לבד רק אני רק אחת מביטה שמאלה וימינה דמעה אחת...תקווה וכוח להאמין

Shanny

New member
קשת בענן

בין העננים פתאום קשת היא מופיעה, היא נעלמת כל הצבעים בין שמחה לעצב כל הצבעים שאני אוהבת בוחרת צבע לך אתן אותו כמו הקשת אתה פה ושם כמו הקשת לפתע נעלם ים וחוף כחול ושמיים גלים גלים על פני המים האוויר כ``כ צלול הרוח באה ממול בשמיים זוג שחפים כל הזמן צווחים צווחים אני הולכת לי על החוף גל קטן קטן ממהר את צעדי למחוק עננים לבנים מעטרים שמיים כחולים שמש חמימה מפשירה עצמות קפואות האביב בפתח הפרחים מקרינים יופי פרפרים בשלווה להם מתעופפים צוף משכר גומעים ובליבי עוד חורף האביב כבר מסביב כמהה ליופייך כ``כ מתגעגעת... איבדתי תום השאלות הפכו קשות הבקשות התחושות הפגיעות...האמירות...התהיות... מתוך דפים ריקים כתבתי מילים של אהבה מתוך מגירות כתבתי על תחושות מתוך ליבי בראתי רגשות בכל כוחי רציתי לקוות מתוך כל המילים התחושות הרגשות נשארתי עם דפים ריקים ומחשבות...

blue love

New member
shanny

והדפים לא נשארים רייקים..כששירייך ממלאים אותם... שיר עטוף בכל צבעי הקשת...פשוט ויפה.. blue

רוני/ה

New member
ואני מה אני? רק אישה לכל אדם

מותרת אני.... מיטה הפוכה סדין סתור ועוד מעשה מעשה אסור הבטחות ומילים גניחות וצלילים מבט מנוכר דמעות על הכר ריח גופך טעם גופך כה משכר אתה ויופייך יד ימיני הייתי מוכרת ואני מה אני? רק אישה סדין מוכתם הבטחות שלעולם לא ייתקימו לעולם....... ועכשיו תם דמעות ודם זרע לשווא מבטך העצוב היה מה שהיה הולכת אני לדרכי ולא אשוב לעולם...

פרנק

New member
מבין לליבך ו....

רוצה שתדעי שסופים כואבים מטבעם אחותי... ותודי לאל שכך זה נגמר שהרי אהבה בליבך שלגבר הנכון עוד תעבר ותאמיני לי שזה הרבה יותר קל מלב שרוקן וכלום לא נשאר!!!

למעלה