חיי בדידות מזהירים

מרמרית

New member
חיי בדידות מזהירים

טוב לי לבד, לכאורה והסיבות רבות הן מספור אך רע לי מאוד לחיות "בלי" עם זאת בכל פעם ופעם שניסיתי - אוכזבתי מה עושים?

רונן 1

New member
היי....

אף פעם לא טוב להיות לבד תמיד טוב שיהיה את המישהו לידך כשתצטרכי ו

StormLord

New member
דעתי...

אני כבר לבד די הרבה זמן בכלל השתנתי מאיש חברה לאיש בודד לפעמים ממש כיף לי שאני קר וסגור ולפעמים הקנאה נושכת שרואים אחרים זה מאבק ריגשי לפעמים זה טוב ולפעמים רע אם זה בלי חבר או חברה זה כבר נוטה קצת לרע לפעמים מתחשק שיהיה לי מישהי לדבר איתה לצאת איתה לעשות כיף ביחד זה קצת מפריעה שאין אבל תמיד יש זמן....

כוכבית2

New member
למרמרית והשאר..

גם אני אוהבת להיות למד, למרות שאני לא בודדה יש אנשים סביבי אבל לא בן זוג. זה נוח כי כבר התרגלתי, אבל נכון שיש את הרגעים הקשים במיוחד כשאני רואה את האחרים. לפעמים אני שמחה ש"אין לי אף אחד על הראש" ואומרים שהסבל המוכר יותר נוח מלשנות לדבר אחר ואפילו טוב יותר. לי לא טוב במצב הנוכחי כי אני כבר בת 30 ומודאגת מזה שנוח לי וטוב לי עם הלבד. יש לי כבר שגרה קבועה וגם אם אין מה לעשות ורע לי אני יודעת איך לפתור זאת לבד. בן זוג הוא נטל עבורי כי זה דורש ממני שינוי גדול, אני כבר לא רגילה, שנתיים אין לי חבר. מה עושים? אני מיואשת נורא, לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו מאד פוטנציאלי ורציני וזה קשה לי כ"כ, אשמח לכל עצה.

*rinat*

New member
כניראה שאני לא לבד במחשבות הללו....

הנה נושא שמטריד אותי זמן מה.... שאני חושבת על זה הפכתי למישהיא עם מעגל חברתי מאוד מצומצם וזאת מהסיבה שאני צימצמתי אותוווווו אני לא יודעת למה אני עושה את זה אבל טוב לי בלעדם ולפעמים קצת עצוב לי כי עצוב לי לראות שזה מפריע להם שהתרחקתי עצוב לי שהם שואלים שאלות שאני לא יודעת איך להסביר להם למה אני מתרחקת.. עצוב לי שאני אומרת להם דברים שלפעמים פוגעים.... אבל טוב לי לבד....

רונן 1

New member
רינת.....

אם תרצי ידיד או חבר לשיחה אז אשמח להעניק לך את ליבי שלך בידידות

*rinat*

New member
רונן.....

תודה חמוד
וסתם שאלה..... מה גורם לך להעניק לי את לבך בידידות???

רונן 1

New member
כי את נשמעת לי אחלה.....

בת כמה את? ואם אפשר לקבל את המייל שלך...

Brit

New member
טוב נו גם אני ככה....

הבדידות אוכלת אותי, לפעמים אני צריכה מישהו שישב לצידי ויגיד לי כמה שאני חשובה לו ושיחבק אותי...אני יוהב אותו כל כך וישמור עליו אבל לא אתן לו לנצל אותי...אני עדיין צעירה אבל זה לא קל כשאין חברה טובה שלא תשקר ולא תרכל...ואז היתאהבתי בידיד שלי שתמיד היה לצידי אך הוא מבוגר ממני בשנתיים...

Brit

New member
עזוב...

נו...מתי הוא יתחבר...אני מתה לדבר איתו...

*rinat*

New member
כלב...

שחושבים על זה יש משהו במה שהצעת לה... כלב שווה עשר אנשים שאני מכירה
אבל אין כמו חבר יש דברים שפשוט אין להם תחליף

Brit

New member
יש לי כלב....

רועה גרמני, חבר נאמן אבל אני לא אוהבת אותו בדרך זו....

כוכבית2

New member
לרינת כ"כ מזדהה, קראי מה רשמתי דקה

קודם.זו באמת בעיה שטוב ורגילים להיות לבד. היום אפילו הבחור המקסים ביותר לא יכול להוציאני מזה, ואני כותבת מניסיון.

*rinat*

New member
כוכבית מקווה שתיראי את זה...

תיראי אני לא יודעת מה גרם לך להתרגל להיות לבד אני ישמח אם תספרי לי.... ובקשר לזה שאפילו הבחור הכי מתוק לא וכל להוציא אותך אז כאן אני חושבת שכבר מדובר ברצון שלך לצאת מזה מבינה??? רק את תוכלי לגרום לעצמך לצאת ממצב זה תחשבי על זה ותיראי שאני צודקת

למעלה