חיית לילה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
חיית לילה

יומו הפוך עליו חי הוא את הלילה בשקוע השמש עם עלות העלטה קם הוא מרבצו מותח אבריו לובש מיטב מחצלותיו מבריש נעליו מיטיב שערות ראשו מתיז מי קולון מחליק קמט נעלם מגיח אל העולם לשחר לטרף להשביע רעבונו למלא גחמתו לספק את תאוותו עיניו לרווחה פוער תר למראה הזוהר אוזניו כרויות לכל ניד ואוושה אפו מרחרח אחר ניחוח אישה את קוריו הוא טווה פורס הרשת אט אט לזו האחת שיצאה לתור למצוא לה בחור תולה בה עיניים ובמתק שפתיים מלוא חום ותום מלהג מפלרטט אל ליבה מנווט נוטל את ידה בנועם מוליכה ושם על יצועה יטעם הוא אותה בהינץ השחר עם אור ראשון יישק על לחייה ויאמר שלום יתפוגג עם הערפילים כמו היה זה חלום מדושן מענג לביתו הוא שב מסמן לו עןד וי ביומן כיבושיו סופר השעות ללילה שישוב לנטות צאר

צאררררר אהבתי

חייכתי קצת קלילות בכתיבה וצחוק ממש לא יזיק יפה יוניתוש

צאר ערב נפלא ...

אהבתי לקרוא את הסיפור על חיית הלילה שלך .... מדהים איך שאתה משחק עם מילים .... שיהיה לך המשך ערב נפלא .... @}-}--- שרון

zar

New member
מרכין ראשי

ושוב נאלץ לחזור על עצמי אתן הכח המניעות אותי ניזון מסיפורכן וממושא עלילותיכן תודה צאר

אני משפשפת עינים ..

ולא מאמינה .... אתה פה .. סוף סוף אתה פה ..... ותודה לך על העונג בשירים שלך ... @}-}--- שרון

את זה אני יודעת ...

הרגשות הכנות המילים הכוונות ..... רואים שאתה בשר ודם .... ודרך אגב נעים מאוד ...... @}-}--- שרון

zar

New member
סליחה

מצטער שהתפרש על המשקל הזה. הכל נעשה על לשון הבדיחותא. קראתי מכתבייך, מבין ויודע את עמדתך. רק שהשיחה קולחת יותר במדייה ההיא. מקווה שנסלח צאר

אם זה ככה ..

אז מאוד אשמח לשוחח איתך במדיה ההיא .... {אבל בעיה קטנה .. מחקתי את האי מייל שלך .. סליחה.. } מבין את הבעיה ???{ אם רק תוכל לשלוח לי שוב פעם מחדש. אני מאוד אשמח } שרון ..

zar

New member
נו מור ריפליי B-)

נשלח. לשמור ולנצור בכספת אחרת את עולה על טופס ביי צאר

lady d

New member
מה דעתך על טבעת?

עלטה בחוץ וגם בפנים אנא האר לי את יומי...

ב א ר י

New member
פשוט מדהים !!!!!!

צאר אני שמח שאתה כאן. הינך כותב דברים כה יפים. אני נהנה לקרוא את כתיבתך זו. תודה לך, בארי

למעלה