"חיית הברזל"

llljn

New member
"חיית הברזל"

באחד משיטוטי ברשת מצאתי קטע שמוקי ביצע כחידוש לשיר "חיית הברזל",מתוך האלבום "רישומי פחם" של מאיר אריאל. מישהו יודע על מה אני מדבר ואיפה הוא ביצע אותו? לדעתי החידוש שלו ממש ענק.

כן...

זה מההופעה לזכרו של מאיר אריאל שהיתה ... היה לו קצת פיקשושים שם אם אתה מבין למה אני מדברת (אה צליל?
) סתם... היה בעיות רציניות בסאונד חידוש באמת ענק!!!

נתוש ז

New member
אני אף פעם לא שמעתי על זה

יש איזה דרך להשיג את זה בדרך חוקית?

חחחחחחחחחחחחחחח..............

בגלל זה שמתי
לא הייתי בטוחה :( זה לא יצא בשומקום?

The Macker Girl

New member
טוב, מחר אני אוציא משלחת חיפושים

אבל יעף גדולה מדי, אני לא בטוחה שזה יצליח

ofek1123

New member
אה אה אה!

איזה יעף? יעף המושב..?! שבלב השרון?! זה מתאים גם לתיאור כי זה איזה 24 משפחות נראה לי.. אם כן אז אני גר במושב ליד..! מי מיעף?!

ofek1123

New member
אה רגעעעעעע

עכשיו כשאני חושב על זה... חיפשתי פעם פוסטר של כל הקופה.. ושאלתי בקומנה של שבק ס' אם יש למישהו.. ואז היה לאיזה אחד מיעף.. והוא הביא את זה לשכן שלו שאיתי בכיתה שיביא לי.. אז נשמע הגיוני שזה הוא!

The Macker Girl

New member
נצל"ש: המסיבה ב"בארבי"

היה המון רגאיי, המון שתייה, המון ראסטות, המון ריח לא חוקי באוויר (
), ואת הראסטה באסטה האהובה עליי
, ובמילים אחרות... היה מ-ע-ו-ל-ה. מסיבה הבאה ב-21/1, גם ב"בארבי", ושוב עם סאונד סיסטם מג'מייקה. יהיה טוב!
נ.ב. כל מי שמוכן לנדב מזמנו היקר ולהצטרף למשלחת החיפושים אחרי מתנתן, שיפנה אליי או אל מיכל

חחחחחח... מתנתן היכן אתה? צעק!!!!

היה מעולה??? איזה כיףףףףף לך!!!! ואיזה ראסטה באסטה האהובה עלייך? שו?

Gil shaDy

New member
אההההה? הייתן?! ../images/Emo12.gif

אתמול היה אדירררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כיף מטורף של מסיבה נהנתי מאוד אני זה שדאג לזיקוקים בצד אם ראיתן, מסיבה הבאה צליל ומיכל תגידו שלום :(
לחיים לכולכם בפורום לשנה החדשה!! ומצטרף אלייך מיכל-איפה מתן?

אני לא הייתי ... צליל היתה!!!

למרות שהייתי מאוד רוצה ללכת אבל יש סיבות מצערות
אה צלילה? מתן נעלם!
אני יוצאת בחיפושים אבל קודם שיפסיק להתעלם במסנג'ר!
תגיד יש מצב שקרה משהו כמו במת לצעוק 3 (או 2 לא זוכרת...) שהגוינט' עישן את מתן למוות???

למעלה