חיישן זוויתי ב WII

IdleThought

New member
חיישן זוויתי ב WII

קראתי שנינטנדו עומדת לשחרר תוספת לשלט WII של חיישן אינרציה זוויתי כדי להגביר את הרגישות שלו לתנועות שאינן לאורך הצירים אז חשבתי קצת.. בנונצ'אק עצמו גם כן יש חיישן אינרציה ואם אני לא טועה אז אם מחזיקים את הנונצ'אק והשלט ביחד (כלומר אותה יד, באיזשהו התקן שישמור על מרחק קבוע וידוע בניהם) אז אפשר יהיה לעשות אינטרפולציה לתנועה הזוויתית תוך שימוש במרחק -הקבוע- בין שני החיישנים והנחה גסה לגבי מרכז האחיזה בשלט.. לא? מישהו מכיר איזה אתר שעוסק בכזו מודיפיקציה?

IdleThought

New member
אני חושב שזה זה תלוי באפליקציה

המרה של הנונצ'ק אכן תהיה אובדן אמצעי קלט נוראי למשחקים שיש בהם "איגרוף" אך תהיה תוספת מעולה (שלא קיימת כרגע) לרוב ממשחקי סייף שאין בהם שליטה טובה בחרב אלא רק "PRESETS" חסרי אקשן כמובן שזה יהיה מיותר כאשר הרכיב המקורי יהיה זמין.. אבל עוד חזון למועד

somebodddy

New member
הבעיה היא שאף חברה רצינית

לא תוציא משחק שיחייב מודינג.

IdleThought

New member
הם כבר הוציאו, והוא בין המצליחים...

הגיטרה של גיטר הירו מכילה שקע שלתוכו נכנס שלט ה WII ולהרבה מאוד משחקים היום יש שרוולים של רובים או של חרבות וכאלה אני מציע שרוול פלסטי פשוט וקל עם שני שקעים שיאגד את הנונצ'ק והשלט יחדיו בתצורה קבועה , אפשר לייצר כאלה בסין בדולר לקילו ולשווק עם משחק החרבות.. והייתרון הוא שאת המשחק הזה יהיה קשה להעתיק כי השחקנים יעדיפו לקנות אותו מאשר להתחיל להדביק שלטים עם מסקינגטייפ

למעלה