חיימק'ה FF מוזר איזה תמונות אפשר להרביץ אפילו ששנינו (למעט קפיצה אחת) בלי מצלמות... ביציאה: דודי מ.
M maybemor New member 5/4/05 #1 חיימק'ה FF מוזר איזה תמונות אפשר להרביץ אפילו ששנינו (למעט קפיצה אחת) בלי מצלמות... ביציאה: דודי מ.
M maybemor New member 5/4/05 #3 אחח איזה נקודתיות ואיזה עבודת ידיים חיים! ----------------------------->
M maybemor New member 5/4/05 #14 ותודה על צניחות העבודה אבל אני מבקש בפעם הבאה לא להבריז אחרת אני עובד עוד עם גיא המוכשר הזה... חיים - תמונה אחרונה דודי מ.
ותודה על צניחות העבודה אבל אני מבקש בפעם הבאה לא להבריז אחרת אני עובד עוד עם גיא המוכשר הזה... חיים - תמונה אחרונה דודי מ.
I inzaghi New member 5/4/05 #15 אתה רגיל לצנוח עם מצלמה אני מבין וברגע שלוקחים לך אותה, חסר לך קצת משקל בצד שמאל כפי שניתן לראות
M maybemor New member 5/4/05 #16 זה התיישרות אל מול גיא (גיא) שיצא ב 45 מעלות למטוס (אני "נפלתי" לתוך הדוח - עם כיוון ההצנחה כך שפשוט הראש והכתף הובילו את הגוף למול גיא (CURVE קטן) דודי מ.
זה התיישרות אל מול גיא (גיא) שיצא ב 45 מעלות למטוס (אני "נפלתי" לתוך הדוח - עם כיוון ההצנחה כך שפשוט הראש והכתף הובילו את הגוף למול גיא (CURVE קטן) דודי מ.