חיימי לרנר מבקר בארץ

ומי מן הקבריטים נפגש אתו?

אנחנו עכשיו לפני בחירות, וכל מי שרוצה לנהל את העיר חייב להפגש עם אדם כזה.

פ י נ ק ל

New member
אני לא מבינה

יש לך מכונת זמן? למה את שואלת על ארוע שהיה לפני 3 שנים? ולמה נראה לך שמישהו מהם יפגש איתו? שלא תביני אותי לא נכון, אני למדתי טוב מאוד את מדיניות התחבורה שלו ומעריצה אותה.

בזכות ההמלצה שלך אני מצפה

צריכים להיות כאן מניהיגים שאכפת להם. מה משמעות הדמוקרטיה והבחירות אם אפילו לא נצפה מהם לגלות עניין?

פ י נ ק ל

New member
זה חלק מהעניין

מה שלא תספרי להם, הם לא ידעו. הם מאוד עסוקים, צריך לעניין אותם במה שכדאי להם לדעת. כלומר צריך להיפגש איתם ולהסביר להם מה הציבור רוצה - הרי בסה"כ זה מה שהם - נבחרי הציבור. הם לא עושים מה שמעניין אותם - הם עושים מה שהם חושבים שהציבור רוצה. (טוב בתיאוריה לפחות...
). בכל מקרה - כך הפוליטיקה הישראלית עובדת.

טוב , נשאל אותם כאן.

מי מן המועמדים לראשות העיר מציץ בפורום הזה, לראות למה מצפים ממנו התושבים? שישיב כאן. אולי נשאל גם בשאלה חדשה ומיוחדת, שלא יפספסו?

gennadiy1

New member
כל השאלות שמופנות אל גנאדי בורשבסקי

נאספות ומועברות אליו ישירות לקבלת תשובה רשמית. גנאדי רואה חשיבות רבה לתקשורת דמוקרטית ישירה עם הבוחרים, אך חשוב להדגיש כי מפאת חוסר הזמן הוא אינו מתכתב כאן באופן ישיר אלא עושה זאת דרך עבודת המטה שלו. אתם מוזמנים להפנות אליו שאלות ובירורים ונשתדל לתת להן מענה בהקדם האפשרי. ניתן כמובן גם להגיע ישירות עם כל בעיה או שאלה למטה הבחירות בבר-כוכבא 1, פ"ת. בברכה, מטה הבחירות של גנאדי בורשבסקי

למעלה