חיים

חן (*_*)

New member
חיים

השיר נכתב לאור הקורות אותנו לאחרונה. והתחושה האיומה שאנו כמו לוח קליעה למטרה דווקא, לחיות ! כמו במלחמה , מראות קשים..... פיגוע רודף פיגוע.....פצועים.הרוגים..... ריח המוות נישא באוויר......וגם....... ..הפחד..........החרדה....... ו.......הרצון העז לחיים ..להינות מהחיים- אולי "בדווקא", לנצל כל רגע רוצה לחיות !!! ובתוך כל אלה......... התפוצצויות של.רגש, גועשות, רוחשות, מאירות, מזרימות בי חום, תשוקה, חיות, ולהט. אני כמו אם הכמיהה לנתינה אני ילדה, הצמאה לאהבה........ אני אור, יוקדת מאושר. אני- אישה ברמ"ח אברי, רוצה... כמיהה... ..ל...אהבה. להיות איתך, כמו גלגל מאוחד, כמו ....בשר אחד...... כמו סערה ביום קיץ חם, כמו שניים- גוף ולב אחד !!!

שאול4

New member
מאוד קשה להשיב אך..

אשיב לך על החלק השני של השיר. התעוררתי לפתע... ואת הופעת לצדי היום כשגופי- כל כך זקוק ללטיפה נגעת בי- בחלומי היום כשנשמתי ריקה חדרת לתוכי- בחלומי. לשונך טיילה במסתרי גופי- השאירה סימני תשוקה לבי פעם.. נגעת בי... שוב בחלומי... ידעתי שאת לצדי שבת שלום

גם אני עצמתי עיניים

אי בודד עוצמת עיניים רואה את האי, עלי תאנה עוטפים את גופי. לאור הירח פוסעים אט אט לוגמים את השקט מתקרבים במבט. קול שחפית חלפה ברוח, שנשבה מבלי לנוח. הרוח שערותי פיזרה הסערה בתוכי געשה הארץ סביבי רעשה עלה תאנה מעלי נשרה. נחשפתי לכל קבל עם ועדה לוגם אגלי טל בלשונך הרכה. פוקחת עיניים נמוג האי בגדי שינה עוטפים את גופי. נזכרת בך נזכרת באי זוכרת היטב גופך על גופי. עדינה-ו

שאול4

New member
שיר מקסים!!

קרני השמש חודרות מבעד לחריצי התריס. פוקח את עיניי וחיוך ממלא את לבי. יודע- יום חדש. התחלה חדשה. תקוות. לא אתן למצב למחוק את החיוך לא אעזור לחרדה לחדור ללבי. אצעד עם היום החדש ואנצח.

יופי של שיר אופטימי שאול

אל תתן למצב למחוק החיוך אל תעזור לחרדה לחדור לליבך צעד אל יום חדש ותנצח. האם יש משהו יותר אופטימי מהחשיבה החיובית שלך?

שאול4

New member
אני חושב שלא../images/Emo45.gif

מה שכן, לא כולם חושבים כמוני. "עולם כמנהגו ינהג" >שאול בעד חשיבה נכונה<

מכיר את המשפט שאול

עשר רופאים עשר דעות? כנ"ל לגבי כל סקטור וסקטור. איך כתבת העולם כמנהגו נוהג? מה שחשוב שאול זה מה שאתה חושב

שאול4

New member
מממממ.. כתבתי מה אני חושב.

ואני מאמין שאת באותה דעה שלי. אני יכין קפה - את תדאגי לעוגיות או ההפך

למעלה