חיים שלמים

חיים שלמים

חיים שלמים שחייתי עם ידיעה ברורה ומוגמרת שאני שמנה. לא סתם שמנה מן המניין, הייתי בטוחה שאני דובה. יסודי, תיכון, צבא... יאוו כמה שהיתי בטוחה שאני בטטה. לפני החתונה הסתובבתי שעות למצוא שימלה שתסתיר את עובדת היותי שמנה. חיים שלמים. לאחרונה התחלתי לראות תמונות שלי מתקופות קודמות. היום זה היה השיא, הייתי אצל הורי ואני ואחותי הסתכלנו באלבומי תמונות. חיים שלמים הייתי בטוחה שאני שמנה ורק עכשיו אני מתחילה להבין שלא רק שלא הייתי שמנה, היו תקופות בהם הייתי ממש רזה. חיים שלמים של חיים על פי המחשבה. אז מהם החיים באמת?

י עלה

New member
סוויץ' במחשבה

אמר ניטשה:"האדם הוא דבר נוזל ונוח לקבל צורה - אפשר לעשות ממנו כל מה שרוצים".נראה לי שזה מה שעשית לעצמך כל השנים ,היום את שינית את כיוון החשיבה שלך,לכי תדעי מה תאמרי בעוד מס' שנים:)

זה העניין

כאילו החשיבה היא החיים. כאילו אני ישנה. אני גם לא לגמרי מסכימה עם האמירה "אני חושב משמע אני קיים". החשיבה היא לרוב שתולה או אסוציאטיבית (=מחשבות שניטחנות בראש ואין בהן תועלת ממשית). מעטים מאוד האנשים להם יש חשיבה עצמאית באמת, או מחשבות שמעבר לדמיון הסטנדרטי.

י עלה

New member
לתת לך פרספקטיבה

לחשיבה מעוותת, קחי לדוגמא את גילאי הטיפשערה,תלבישי עליו את הזמן שבו בנות רבות מגלות שהן "שמנות" מהממוצע<כמובן שאין התייחסות להורמונים שפתאום מציפים אותנו מבלי שנרגיש>ומשם הן מתחילות את מלחמת העולמות, המלחמה הפנימית מול המלחמה החיצונית,החשיבה שהן שמנות לעומת המציאות שהן מלאות,עסיסיות ,נערות,מלאות חן.היכולת שלך לחשוב היום היא לא מוגבלת כמו היכולת שהיתה לך בעבר.הרחבת את צינור החשיבה שלך,ז"א את מסוגלת להסתכל על עצמך ואל תוך עצמך בלי משקל חברתי כזה או אחר,או בלי דחף עצום שמגיע בגלל גיל ההתבגרות. חשיבה עצמית יש לאדם שלא שם עצמו מול ח'ברה באשר היא ומבקש את אישורה, דימיון יש לכולם.<רק לא אצל כולם הוא מחודד>.

שמנה בראש

אנו מדביקים על עצמנו תויות, לעיתים לא לנו. אך אני גם די בטוחה שמישהו דאג להרגשה הזאת שלך מלבדך?

כן

פחחחח מחשבה עצמאית...אני גם יודעת למה חשבתי כך כ"כ הרבה זמן. חיים שלמים שהייתי בטוחה שיש לי מחשבה עצמאית, או אולי לפחות שאפתי לאחת כזו.

הודעה מבאז לרמן ל../images/Emo15.gif

Enjoy the power and beauty of your youth; oh nevermind; you will not understand the power and beauty of your youth until they have faded. But trust me, in 20 years you'll look back at photos of yourself and recall in a way you can't grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked. You're not as fat as you imagine. והודעה ממני אלייך ...

השיר הזה

יש בשיר הזה לא מעט משפטים מדהימים וזה בהחלט אחד מהם. גןרם להבין שאת המחשבה הזו אני לא המצאתי ויותר מזה... אני לא היחידה שהבינה שזו רק מחשבה. תודה

שירלי6

New member
אני יודעת שזה לא קשור

אבל הזכרת לי עכשיו את המקרר side by side זוכרת?

Night Merry

New member
../images/Emo12.gif אני המומה....

אף פעם לא חשבתי עליך כ'שמנה'. היו תקופות של יותר או פחות , אבל שמנה????? מסתבר שהחיים זה מה שאנחנו חושבים שהם, גם אם הרבה פעמים אחרים רואים את זה מהצד אחרת לגמרי. אז באמת כדאי לנסות לעשות לעצמנו טובה, ולראות את החיים שלנו באור יותר ורוד....
ואת, את אחד האנשים הכי מדהימים ומקסימים שהכרתי. את אחת ויחידה. אז שלא תשכחי את זה, הא?!
+
נייט מרי.

Night Merry

New member
../images/Emo152.gif משוחדת? אולי....

בגלל שיודעת לראות ולהעריך את האור המיוחד שלך.....

רות 2

New member
חלק מהם ..... זה מחשבה.....

אז חשבת ש ....והיום החיים ממשיכים... ואת חושבת ש..... אז מה מחשבה עשתה .......... עשתה ! מה היא עושה לך היום זה מה שרלבנטי ! ...רלבנטיות גם היא ברת חלוף כמו.. המחשבה ..... כמו החיים....

ברת חלוף

החיים הם ברי חלוף אבל הם אמת. קשה לי להסכים שהחיים הם המחשבה שלי עליהם

כוחה של מחשבה

אני לא יודעת מה זה ממש שמנה אבל היו לי רגעים בחיים שלא הייתי מאוד רזה. לצערי ליד כל שחיפה אני מרגישה דביבה. והגיל ..מה לעשות עושה את שלו יום קילו למעלה יומיים חצי קילו למטה. ואת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דובה איזה נעליים טוב שלא חיכית עוד שלושים שנה להביט במראה הנכונה!

תגידי ../images/Emo124.gif

למה לא שאלת אותי???????? הייתי אומרת לך מזמן שאת לא שמנה !!!!!!!!! יש לך את אחותי, יש לך את זה
אבל טוב הכל היה בראש שלך, אז עכשיו מקווה שאת מעריכה את עצמך הרבה יותר ממה שאת חושבת.

רות 2

New member
היא כן היתה ......... שמנה

במחשבה....... ומה הקשר להערכה? שמנה מעריכה עצמה פחות?

רות 2

New member
אולי כי

פגשתי רק ב נשים גולות ושמנות שאהבו את עצמן ומאוד הערכו את מה שהן ... ושמנות שלא התבלבו לרגע בין ההרגשה כלפי מראן ולהערכת עצמן בגין מה שהן.. כן בהחלט קורה שאדם אינו מעריך עצמו בשל התנהגות כזו או אחרת בגלל אי עמידה בהחלטה (כמו דיאטה)אבל לא באופן גורף והחלטי ......... כן יש כאלה ....מוזר אבל בטח זה יותר עמוק .. אגב טרם פגשתי באישה שלא אוהבת מין אבל גילו לי שיש כאלה.מאמינה? יש?..מוזר.......

למעלה