חיים שלי

חיים שלי

אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוחחחחחחחחחחחחחח ילדים אני יעשה לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ל י ל ך 75

New member
וואואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צליללללללללללל 17 מתגעגעתתתתתתתת אליךךךךךךךךךךך

צלילוש17

New member
אני אוהבת אותךך!

אין דבר שאני אוהבת יותר ממך ..אין דבר שאני רוצה יותר ממך !!!! אתה עושה אותי הכי מאושרת בעולם..מספיק לי רק לשמוע את הקול שלך ואני מחייכת כל היום למרות שאתה קצת קרציהה לפעמים

plumpib

New member
צליל ותומר

חחחחחחחח יא קינקיים , לא מספיק אתם כל היום במסנג'ר,טלפון,וכ'ו עכשיו גם פורום? חח יא צומיים אוהב אתכם המון כן, אפילו אותך צליל, למרות שתומר מסייבר יותר טוב!! מווווווווווואאאאאאהההההה

חחחחח עוז

צליל אני אוהב אותך חיים שלי.....ואל תגידי שאת יודעת כי אני יודע שאת יודעת שאני יודע שאנחנו יודעים..... חתונה שלנו בקרוב אפ אחד לא מוזמן תודה ולהיתראות....ועוז היית מת לעשות עם אישתי סייבר כפרה על הגופ של אישתי הלוואי על כל אחת גןפ כמו שלה

חחחחחחחחחחחחחחח ציצי

אוהב אותך ציצי שלי....וואלה כפרה עלייך את מושלמת אבל לא כמו אישתי.. שבוע טוב חים שלי

צלילוש17

New member
חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק גוף כמו שלי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי תומר אתה מצחיק אותי ואני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה אוהב אותי אבל אתה יודע שגם אני אוהבת אותך??? אם לא אז עכשיו אתה יודע ועכשיו שנינו יודעים ועכשיו כולם יודעים..

תומר יהזויייייייייייייייייייייייייי

אח"כ תגיד לי כל מני דברים אה?..... צליל נשמה צאי מהסרט תומר הומו חחחח

למעלה