חיים שלי

abcd80

New member
לדעתי את טועה

נטליה שיחקה גם ב"עשירים ומפורסמים" וזה היה רחוק מלהיות קומדיה.. זו היתה דרמה והיא שיחקה באופן מצויין. גם בסדרה תשוקות באל דסאו היא שיחקה בתפקיד דרמטי. בד"כ כל שחקן יודע לשחק הכי טוב סוג של משחק וכנראה שבמקרה של נטליה היא הכי טובה במשחק בסדרות קומדיה אבל זה לא אומר שהיא לא יודעת לשחק גם תפקידים אחרים! אם תשימי לב, למוניטה יש לפעמים סצינות שהן דרמטיות והיא משחקת בצורה מאוד אמינה. בלי ספויילרים - אני ראיתי פרקים מתקדמים יותר באינטרנט ובהחלט יש לה מלא סצנות דרמטיות טובות. ובכלל,דבר אחרון - מוניטה וצ'וליטו בכלל לא דומות!!כשאני מסתכלת על מוניטה בפרקים כאן בארץ ובפרקים המתקדמים באינטרנט היא לא מזכירה אותה בקושי. למוניטה יש אופי אחר והיא יותר רצינית ובוגרת יותר. צ'וליטו היא היתה מעין ילדה שמתלבשת כמו גבר ותוקפנית כזו. מוניטה בכלל לא כזו.

elushfanatica1

New member
בקיצור אין כמו נטליה! יופי, כישרון

יכולת לגרום לקהל לחייך...ועוד ועוד... לא משנה כמה שפקו כוסון וכבר אמרתי את זה נטליה היא היחידה שעושה את זה באמת הכל אבל הכל מכל הלב והיא פשוט מדהימה מכל בחינה!! נ.ב איפה עוד ראיתם קשר כזה יפה עם מעריצים רק שתדעו המעריצים של נטי בעולם הם הכי הכי מגובשים...והמבין יבין!

אני מסכימה איתך בהכל (טוב כמעט)

גם פקו מדהים עם המעריצים שלו ואם מישהו אומר לו שהוא מישראל הוא מיד מחבק אותו ודואג לו.... נטי גם כזאתי היא כל כך מתוקה ונותנת המון אהבה למעריצים שלה ולכן אני חושבת שהם כל כך טובים ביחד כי הם פשוט שתי דולסה דה לצ'ה חחחח, הם פשוט שני שחקנים מהחמודים ביותר שיש!!!

elushfanatica1

New member
סי 2 דולסה דה לצ'ה

נכון גם הוא מדהים (ע"ע דמעות בטקס ויוה 2000) לא אמרתי שלא! אבל נטליה יש רק אחת!

למעלה