חיים שלי

$ מעיין $

New member
חיים שלי

טוב דיי.. אני לא יכולה יותר! חח היא כלכך מעצבנת אותי... נטליה... ז"א הדמות שלה! כל סדרה שלה מסתכמת בסופו של דבר על אותה דמות... צ'וליטו/קרליטו.. ועושה רושם שזו הדמות היחידה שהיא יודעת לעשות.. אני לא מתחברת אליה בשיט. ולפעמים בא לי להעביר ערוץ בגללה! למה אני לא עושה את זה אתם שואלים? [ואתם שואלים!] חח, כי שאר הקאסט לא רע בכלל והקונספט מעניין. קיצר, שתעשה עם עצמה משהו ומהר..

aoteamo

New member
הם לא שואלים../images/Emo132.gif

הם ישר סוקלים אותך באבנים:) חחחח אבל רציני איך אפשר לא לאוהב אותה אני דווקא אוהבת חח לא שאני רואה אבל אני אוהבת את הדמות

אמממ

קודם כל היא עושה את זה ומצויין ... הרייטינג מדבר בעד עצמו אני אוהב אותה כזאת ואם יש לך חסך בנטליה בדרמתיות פשוט תראי תשוקות באל דסאו שזה יהיה בשידור חוזר היא מדהימה גם שם.. וגם שאר הקאסט מעולה.. שד"א קראתי שהוא נבחר יחד עם פקונדו ונטליה ..

$ מעיין $

New member
מממ...

בקשר לזה שהיא עושה את זה מצויין, אני תוהה בכלל אם היא משחקת את זה או שזו היא בכלל [מרוב הפעמים שראיתי אותה עושה את אותה הדמות] אני יודעת שהרייטינג מדבר בעד עצמו, כי בכל זאת אתה יודע... היא לא היחידה שמשחקת שם..
אבל בסדר, אני מכבדת את הדעה שלך

$ מעיין $

New member
../images/Emo6.gif

כן, לקחתי בחשבון את הסקילה...
אפשר אפשר..
פעם אהבתי אותה מאוד... מאוד! אבל פעם..
עכשיו היא מעלה לי את הפיוזים.. היא צריכה להתבגר. [או לפחות את הדמות שלה... לקחת למקומות שונים, כי זה מאוס קצת]

מאוס, השאלה היא... ../images/Emo205.gif

מיקי או מיני
סתם
בטח יש עוד כאלה שעבורם התפקיד הזה מאוס, אבל אחרים רואים את הטלנובלה הזאת דווקא בגלל התפקיד הזה, ובגלל זה הלכו עליו
וחוץ מזה, זה כולה פעם שניה שהיא עושה אותו מתוך הסרטים והטלנובלות האחרים שהיא עשתה

aoteamo

New member
אמממ

ואת השמירה אישית מלמטה גם לקחת בחשבון?:) הא הבנתי אותך
טוב יש כאלה לא כולם מושלמים כמו המזעזע שלי

$ מעיין $

New member
../images/Emo6.gif

למה, את מארגנת לי איזה "פותחת תיק בקשה" אחד
חחח עזבי, על המזעזע שלך בכלל לא נפתח דיון..

שלומי מתנדנד ../images/Emo205.gif

פעם יותר טוב פעם פחות, סה"כ בסדר, מה אני יודע

את האמת אני לא רואה דמיון כ"כ

גדול בין הדמות בבובה פראית והדמות שלה בתור מוניטה בכלל אין מה להשוות בין 2 הסדרות הסיפור הוא שונה לגמרי הדבר היחיד שדומה זה שבשתיהם יש קומדיה וגם לדעתי זה מה שנטי עושה הכי טוב..מה לעשות במשחק אין הרבה אופציות זה או דרמה או אקשן או קומדיה.. אם זה משעמם אותך אז אל תצפי זאת זכותך..אני אישית לא חושבת שאת צריכה "להתחבר" לדמות את פשוט צריכה לצפות ולהנות כי זאת באמת סדרה מצחיקה וכמו שנטליה אמרה באיזו כתבה "הגיע הזמן שהקהל יצחק קצת".

היא עושה את זה

בצורה טובה .. בצורה מעולה כיף לראות אותה את צורת הפנים המשתנה שלה צ'לויטו היתה גבר... מוני היא לא גבר. היא פשוט מתאגרפת אמא שלי אמרה עליה משהו נכון " מתאגרפת עם רגשות " צ'וליטו היתה ילדה מוניטה הרבה יותר בוגרת אחרי קשר של 9 שנים..

$ מעיין $

New member
בטח שכן.

בטח שמוני היא גבר.. סוג של גבר.. היא רחוקה מלהיות עדינה. וזה לא קשור לזה שאמא שלך אומרת שהיא "מתאגרפת עם רגשות"... גם למתארפים [גברים] יש רגשות, אז זה לא שולל את העובדה שהיא משחקת דמות דיי.. אגרסיבית גברית
[לא שאני אומרת שהיא צריכה להיות צפונבונית פלצנית.. אבל אתה העלתה את עניין הנשיות] 9 שנים של קשר אבל תראה איך היא מתנהגת אליו [לא שהוא טלית שכולה תכלת, כן? אבל זה מעיד על עצמה משהו] ואני לא חושבת שהיא בוגרת.. אין שוני גדול בינה לבין צ'וליטו, האימפולסיביות עדיין קיימת.. והיא פשוט מתנהגת כמו ילדה קטנה. אבל זה לא העניין.. העניין הוא שהיא פשוט לא מתנתקת מצ'וליטו... גם אם באופן מקרי לדמות שלה אמור להיות היבטים דומים לדמות של צ'וליטו [גבריות, הומוריסטית, טיפה אינפנטיליות] היא לא מתאמצת להביא את זה למקומות שונים.

$ מעיין $

New member
מממ..

ברור שבין 2 הסדרות הסיפור הוא שונה לגמרי. לא ציינתי בכלל ש"חיים שלי" מזכירה לי את "בובה פראית", פשוט הדמות של נטליה נורא מזכירה את של צ'וליטו. אפשר להגיד שזה צ'וליטו בשינוי אדרת.. וכן, מה אני אעשה אותי זה הצליח לעצבן
היא פשוט....... מעצבנת. ואי אפשר לצפות ולהנות מסידרה מבלי שיהיה לך את ה"חיבור" הזה אליה, אחרת מה שווה צפייה? מסכימה איתך שאין הרבה אופציות, אבל קחי למשל את רוקי מבובה פראית, בשתיהן הוא משחק סוג של דמות קומדית.. ונכון, שתיהן שונות.. והוא באמת מצליח לעשות לי את ההפרדה בין רוקי לבין...אח, שכחתי את השם שלו בסדרה הזאת. אבל נטליה תמיד נופלת לצ'וליטו.. (אולי זה גם באופי שלה, מה שאומר שיתכן שהיא לא כזאת שחקנית מעולה.. אחת שמשחקת את עצמה לא בדיוק שחקנית... אבל זאת סתם השערה, אז לא נכנס לזה)

2almog2

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo41.gifאז ככה.. ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

נטי יכולה לשחק דמויות אחרות .. ממש טוב.. כמו בטלנובלה תשוקות.. או בסדרת משטרה.. או דוגמנות 90 69 90.. אבל הקהל הכי אהב את הקונספ של צ'וליטו.. ואם זה מה שמביא ריטינג.. אז אין מה לעשות.. מוגלי

$ מעיין $

New member
ממממ...

איזה סדרת משטרה...
בסדר, הקהל אהב... שיאהב... שיהנה.. עדיין מותר לי להגיד את מה שאני חושבת

קראתי את כל הדיון הזה ואני חייבת

להגיד שאם ככה את חושבת על נטי לכי לראות את הסרט קליאופטרה ואז תדברי איתי חחחח נטי פשוט שחקנית ענקית!!!! זה שאחרי 9 שנים היא חוזרת לדמות שדומה מאוד לדמות שהיא כבר עשתה זה היה כל הקונספט ש הסדרה חחח רצו ליצור מחדש את הקסם של בובה פראית, את הקסם של מילי ואיבו וכל הקסם היה בקשר הממש מצחיק שלהם חחחח

למעלה