חיים קשים..

mike16

New member
חיים קשים..

איזה חיים מעצבנים..ביום ראשון החלטתי שנמאס לי ואני יוצא מהארון כלפי כמה אנשים..אז יצאתי כלפי כמה אנשים מהאייסיקיו שלי..שאני לא מכיר אישית..לקחו את זה נחמד..הלכתי קצת יותר קרוב - והגעתי לספר לידידה הכי טובה שלי..היא הייתה בהלם וחשבה שאני עובד עליה או משהו..ומאז היא כל הזמן מנסה לשכנע אותי שלא ושזה לא טוב ושזה סתם חיים קשים ושלא מקבלים אותך ושכולם מרכלים עליך כל הזמן(גם מצד המשפחה) ועוד כל מני דברים כאלה.. והיא בטוחה שאני מבולבל שלא יודע פשוט מה אני רוצה..ומנסה "להעביר אותי לצד השני"..ועכשיו אני לא יודע מה לעשות..אני ממש מבולבל בגלל כל המצב..לא יודע למה סיפרתי לה..זה בכלל לא עזר ולא הייתה את ההקלה שכולם מדברים עליה..נו טוב..עצות וסתם הודעות יתקבלו בברכה..

resputin

New member
מייק,

תראה, אני מבין את מצוקתך. מה לעשות? לדעתי, לשבת ולשוחח עם הידידה הכי טובה שלך בשנית. אם היית שוקל קודם, האם לומר, ואם היא תקבל- אולי המצב היה שונה, אבל עכשיו זה בילתי נמנע, מה שנצרך לעשות- זה ליישר את העיניים בין שניכם. לדעתי אתה צריך לקחת אותה לשיחה, ולהסביר לה, שכל שטיפות המח רק מבזבזות ממנה אנגריה- אם אתה הומו, אתה הומו, שום מילה לא תגרום לך לחזור להיות סטרייט. ושבחרת לומר לה, מכל האנשים, מכיוון שסמכת עלייה וחשבת שהיא אכן החברה הכי טובה שלך, אז שהיא תבין ותקבל אותך. ואם באמת אכן אכפת לה (מה לעשות, זה קצת רגשות אשם פולניים כל השיחה הזאת, אבל זה די הכרחי) ושהיא באמת החברה הטובה, שלא תגיד לך "תשמע, מתלחששים מאחורי הגב שלך כי אתה הומו"- כי זה, סתם מרושע לומר. אתם יכולים לעבוד בשיתוף פעולה לגרום לסיום הלחשושים בין המפלגה השלישית או לפחות שאנשים יבינו. בכל מקרה אסור בכל לשון של איסור שהיא "תחליט לנסות להעביר אותך לצד השני" כי היא חושבת שאתה מבולבל- זה החיים שלך וההחלטה שלך, כפייה, זה הדבר האחרון שחבר טוב צריך לעשות, במיוחד אם זה מונע מהאדם מימוש של עצמו. אז היא קיבלה את זה בבום, אז היא לא הייתה הכי סבירה שבעולם- אוקיי, אין בעיה. תן לה יום-יומיים להרגע עם זה, ואז תשוחחו שיחה רצינית על הנושא, אבל אתה חייב לומר לה, שזה לא הולך ככה! מה זה השטיפות מח הללו? אנשים, למרות שזה נאמר שוב ושוב ושוב, תזכרו: תמיד יש אנשים שמקבלים את הנטיות כדבר חיובי, וכאלה שלא. העצה הכי טבוה שלי אליכם, הוא לברור מי יכול לקבל את זה בצורה חיובית, ולהם לספר קודם- עם החיזוק החיובי שהם יתנו לכם, הדרך תהיה הרבה יותר קלה להמשיך ולצאת מהארון. כשמקבלים שליליות מהאדם הראשון, והשני, והשלישי, והרביעי- אני בספק אם תמשיכו לספר, אם לא תשקעו בייאוש, ותנסו "להסתכל על הנושא מזווית אחרת" או להכנע ללחץ חברתי-מיני כזה או אחר, בראש ובראשונה- אתם עצמכם. איש לא יקבע חוץ מאתם עצמכם, אם אתם סטרייטים, ביסקסואלים, הומואים, לסביות, טרנסקסואלים\טרנסווסטים או א-מיניים. אפשר להבין אנשים שלא מקבלים את זה בקלילות, או לא מקבלים בכלל- אבל לא פוגעים בכם בצורה כזאת או אחרת. כשמישהו כופה עליכם את הדעה שלו, או עושה מאמצים רבים פיזיים ונפשיים בשביל "להחזיר אותכם לתלם", זה היה גורם לי לחשוב טיפה על טיב היחסים שלי איתו... -אני בטוח שהיא חברה טובה שלך, ולא סתם. שלך אכפת מאוד ממנה וכן ההפך, ואולי ככה היא חושבת שהיא תעזור לך. אבל אם אתה לא רואה את זה כהדרך הנכונה, תציין זאת. מקווה שעזרתי.

going mad

New member
היי לך!../images/Emo9.gif

אממ...תעשה משהו שאני תמיד עושה,או יותר נכון לא עושה...אל תפתח ציפיות...ככל שהציפיות גדולות יותר כך עלולה האכזבה להיות גדולה יותר... אממ...אולי תחושת החופש משתנה בהתאם לאדם שלו מספרים...אולי ככל שהאדם חשוב לנו יותר או יקר לנו יותר כך התחושה אולי עלולה לגדול...אני לא אומר שהידה הזאת לא חשובה...אני חושב שבנוסף לזה זה תלוי גם בתגובה לה אנו מצפים...כלומר, אולי כאשר אנו מקווים לתגובה טובה התחושה הכללית שבתוכה תחושת החופש גודלת, אבל אם אנו חשים התנגדות מסוימת או אי קבלה מאותו הצד אנו חשים שהשיתוף פעולה הוא חד צדדי...כלומר הצד השני מתקשה לקבל את אותה עובדה, דבר שמפריע לנו לחוש חופשיות בסביבה, כיוון שבצורה מסוימת אנו חשים שהסביבה אינה רואה אותך "כחופשי" או כפי אתה, כלומר דמיין את זה כמו משחק עם כדור, אתה הצד הזורק, והיא המקבל, אתה זורק את הכדור, אבל היא מסרבת לזרוק חזרה.... יכול להיות שאותה ידידה פשוט קצת דואגת...אממ..תבהיר לה שזה המצב, מפני שרק אתה יכול לדעת מה את הבאמת מרגיש או חושב! עכשיף התחלתי לדבר יותר מדי..בלעעעע כל מקרה זה היה הניתוח "הפסיכלוגי" שלי
אממ...בהצלחה

OrgazmaBoy69

New member
its is my only advice 4 u

i think that its will be better for you now to tell your friend that your not really gay that your bi and slowly start to talk to her sometime's about gay things and try to meet her with gay/lesbian people after she will see that we'r not that bad tell her again and then she be happy with that and im sure she will halp you with lots of stuff in this erea and them you gonna feel really good cuz you know that there is someone that still love you even after you tald him what you really R

resputin

New member
I don't agree.

וזה יהיה בעברית, להקל על כולם; אני לא חשוב שהוא צריך "לעשות לה הכנות" או "לקחת את זה לאט". אמר לה שהוא הומו- וזהו. עכשיו, חייבים לדבר על זה, חייבים ליישר את ההדורים בין שניהם- אבל עד שהוא יצא סופסוף מהארון, להחזיר אותו בחזרה? "דומיני" זה לא התחמקות של לא להגיד לאנשים שאתה הומו, (ואח"כ מתפלאים למה יוצא לדומיניים שם רע.!) ברגע שאמרת כבר אמרת. זה מזכיר לי סיפור יחסית משעשע שהיינו בדיון על דעות פוליטיות ודתיות, וידיד מהכיתה שלי, כל פעם שאמר משהו קיצוני וכולם ענו לו בכזה "מה!?!?" הוא כזה "צודקים, צודקים- אני לוקח את זה בחזרה"
, זה היה כ"כ משעשע. (ושלא תבינו, הוא מאוד אינטילגנט, פשוט קצת דפוק
). אני חוזר לעצתי הקודמת, אחרי שהורס את העצה הזאת- לא שיש לי טינה כלפי המציע, פשוט חושב שזה ממש לא נכון או צודק להשמיץ ולשקר סתם- אם אמרת לה שאתההומו, כל הכבוד לך, לא קיבלה את זה בצורה כ"כ טובה? המסר הקודם שלי מתחיל לתפקד פה.

S

sexyגירל

Guest
צודק....

לדעתי לא רק שאי אפשר לקחת את זה בחזרה, זה ממש טוב שסיפרת.. בכלל לדעתי הדבר הכי טוב זה לספר... סתם, אין טעם לחיות בשקר.. אפילו אם זה לא היה מפריע לך, זה בטח היה מפריע לחברים שלך לגלות מאוחר יותר ששיקרת להם כל הזמן. אני יודעת שלי זה היה מפריע אם היה לי ידיד/ה הומו/לסבית שלא סיפרו לי... מה שאפשר לעשות אחרי שכבר סיפרת זה פשוט.. פשוט לנסות להסביר וגם.. כמו שאמרו לפתוח אותה קצת לקהילה הזאת אולי להכיר לה קצת אבל בעיקר להסביר לה שזה מה שאתה וזהו... אחרי הכל אין ברירה חוץ מלשלים עם זה:)

mike16

New member
לאחר קצת זמן..

טוב..לא ממש הייתי פה בשביל לקרוא..אבל נראה לי שאחרי כמה זמן היא התחילה לקבל את זה ואפילו לצחוק על זה..פשוט הזמן עשה את שלו.. בהתחלה היא הייתה המומה..היא בדיוק התחילה לאכול סנדוויץ', ואז סיפרתי לה כי זה היה סוף השיעור(חופשי) ורציתי כבר להשתחרר מזה..אז סיפרתי..ואז היא החזירה את האוכל לשקית ולתיק..ופשוט ישבה עם פה פעור במשך איזה 15 שניות..ולא זזה מרוב הלם...טוב..אפשר להבין אותה..זה לא משהו פשוט.. אולי היה טוב לספר..אולי לא..אבל מתישהו צריכים לעשות את זה, לא?;) התגובה שלה הייתה דיי צפויה..אבל ידעתי שהיא לא תתחיל להתרחק ממני או משהו..אנחנו הידידים הכי טובים ועושים המון יחד..כמעט הכל..ממש כמו אחים..אז.. טוב נו..מה שיצא יצא..מה שבטוח זה שעד שאני אספר למשפחה ולחברים האחרים - יש עוד זמן.. תודה לכולם:)

S

sexyגירל

Guest
חחח חמוד נראה לי שאתה בהילוך מהיר

רק היום כתבת שאתה לא יודע איך היא תקבל את זה ומה לעשות וכעבור כמה שעות היא כבר מסתגלת ומתרגלת..? כנראה שהחיים שלך באמת בהילוך מהיר קצת...

mike16

New member
:O

לא ממש..סיפרתי לה על זה אתמול..ואתמול בערב שוב דיברנו על זה..ואז היום..כנראה שהיא הייתה צריכה לישון על זה:)

resputin

New member
בקשר ללספר לאחרים..

תראה, אם אתה נמצע בין אנשים, שקרובים אלייך ואתה יודע (לפי איך שאתה מכיר אותם, ואת צורת הניהול שלהם עם כל מיני דברים מסוג זה) שהם יקבלו את זה בצורה חיובית (אפילו ה'יום קבלה' הזה, הוא חביב)- אתה יכול לספר להם. בכל אופן, שמח שהכל יצא לטובה! :)

למעלה