חיים עם כלבים באירופה..

בקר12

New member
יאללה, די עם ההכללות ההזויות שלך.

ולשכנע אותך זה לא אתגר רב משמעות לאף אחד.

forglemmigej

New member

TrigATUSA

New member
העובדה נשארת

שאם היא הייתה הולכת לאמץ כלב בבריטניה, וועדת הבדיקה הייתה רואה שיש לה 3 כלבים בדירה קטנה, סביר להניח שלא היו מאשרים לה את האימוץ

בקר12

New member
איתה כבר לא אתווכח ואם תתעקש אז גם אתך לא

שים לב למשפט הסיכום שלה: "אם אתה באמת באמת אוהב כלב לא תגדל אותו בעיר גדולה" בא נגיד שיש מליונים על מליונים כאלה. זה נראה לך רציני להכליל? גם לבריטי שחי בבריטניה ושילם מסים כל חייו שרוצה להתחתן עם בת זוג לא אירופית ההגירה עושה פי 100 בעיות (ועלויות) יותר מאזרח האיחוד שמהגר עם בת זוג לא אירופית. גם זה הגיוני בעינך? אין מה לעשות מערכות יוצרות כללים ועיוותים שלא תמיד מתרגמות את הכוונה המקורית אז אל תהפוך את הקוריוז לעיקר

ברק301

New member
את אומרת את זה על סמך ?

אני מכיר הרבה כלבים עירונים מאושרים לגמרי... הם לא יודעים מה זה מרחבים ונהרות ולא נראה לי שהם רוצים לדעת... היה לי כלב ציד גיזעי שסבתא שלו היתה אלופת העולם הוא הצליח להאבד במרחק חצי קילומטר מהבית וקיבל דלקת ריאות ...

גוזליה

New member
חברים נא להעביר את הדיון הזה לפורום כלבים

או כל פורום רלוונטי אחר, כיוון שאין לדיון הזה קשר לפורום. תודה

בקר12

New member
יש לך שני כלבים בדירה עירונית גוזליה

איפה, איפה הלויאליות . . .

גוזליה

New member
מה הקשר ללויאליות?!

הדיון הזה לא רלוונטי לפורום. אני מעדיפה לשמור את הדיעות שלי לעצמי
(במאמר מוסגר, זה לא דירה זה בית, והאיזור שאנחנו חיים בו יחסית לא "עירוני" פר סה, ועדיין- קטונתי מלהעביר ביקורת על איך אנשים אחרים מנהלים את החיים שלהם ושל בעלי החיים שלהם).

בקר12

New member
ידעתי שאת מסכימה איתי.

(זה פשוט היה שובר את הרצף שלנו אם לא)

Ultra marine

New member

לא התכוונתי שהשרשור יגיע לזה..
ואני לגמרי מסכימה איתך שאני לא נוטה להסתכל בצלחות של אחרים ולהביע דעה ושיפוט על מה יש שם, ומה הם מתכננים לעשות עם התוכן

אני מכיר אנשים

שחיים במקומות מאוד יקרים ויוקרתיים. ואי אפשר להגיד שהחיים שלהם טובים ויפים מאילו שחיו ללא כסף .... לפי התאוריה שלך צריך לעקר את כך מי שלא מליונר .... או לפחות להרדים אותו.... כל אחד והחיים שלו. ואיך ומה שהוא עושה בהם! אותו דבר לגבי כלבים

Ultra marine

New member
ברור שזה יותר טוב מהמזרק,

ויש גם את היתרון שיש להם את החברה אחד של השני. כלבים הם אחרי הכל חיות להקה. וכמו שאמרתי מעלה - כשיש מקום בלב יש מקום בבית
עוד שכחתי לכתוב למעלה, שהיתה לי תקופה של למעלה משנה שחייתי עם אסופית בינונית (כ 26 ק"ג) ודני ענק קשיש (55 ק"ג של תת משקל) בדירת חדר לא מאוד גדולה, עם חצר קטנה (ששימשה גם אותי כסוג של "המשך של הבית")

gatissima

New member
עזבי כלבים

איך תעבירי את הלאקים סתם נו הייתי חייבת
בהצלחה

Ultra marine

New member
מזל שאין לי באמת 2177 חחח

יש לי רק סביב ה 40-60
אבל עליהם יש באמת עבודת אריזה מטורפת בניגוד לאריק שפשוט "זורקים" אותו בכלוב וממשיכים הלאה.. טוב, לא שלמצוא כלוב בגודל המתאים זה כזה פשוט

למעלה