חיים על זמן שאול

אתה ממש צודק

כפי שעניתי לבן, אני בהחלט חושב שלכל עם יש את הפאקים שלו, ויש הרבה דברים שבהם אני מאוד גאה להיות ישראלי. לצערי יש גם דברים שבהם אני מתבייש כישראלי, והם אלה שמפורטים בכתבה. אגב, כתבה סאטירית מדהימה על הישראלי המכוער בחו"ל היא הכתבה שופוני יא נאס (נדמה לי שכבר הבאתי אותה פעם לפורום הזה). כמובן, שכמו בכל סאטירה יש הרבה הקצנה והכללה. סאטירה אף פעם לא נועדה להיות מראה מדוייקת, אולם בכל זאת היא מצביעה על דברים שקיימים לצערי בחברה הישראלית.

טופיק מעניין בחרת...

למה מעניין? מפני שלפני מס´ ימים נאלצתי להתקשר לארץ לביטוח "כלל" אחרי שעברתי טיפול שורש דחוף, ביקשתי לקבל פרטים לגבי הטפסים שעליי להגיש שהרי שילמתי את הביטוח כשרק הגעתי לכאן מזומן אפפרונט כמו שאומרים אזרחית מצויינת... מעבר לקו ענתה לי בחורה שסליחה על הביטוי נשמעה פרחה ד"פרית והתחילה להגיד שהיא לא יכולה לעזור בטלפון התעלמה לגמרי מהעובדה שאני בחו"ל ואמרה : אם זה כ"כ חשוב לך תגיעי לכאן ותקבלי את כל התשובות! אתם מאמינים???? בסה"כ התקשרתי לברר פרטים... החבר האמריקאי שלי ישב לידי ולא הבין מדוע אני צועקת ואז בעודי מסבירה לו הבנתי עד כמה המנטליות שונה כאן מהארץ לא שכאן אין אנשים גסי רוח אך ברוב המקומות הם עושים את עבודתם בצורה עניינית ומקצועית.

nir2323

New member
ועל תרבות הנהיגה...

בביקור האחרון בשיקגו, היו לי 2 תאונות קלות, בראשונה- עמדתי ברמזור אדום וניכנסו בי מאחור. בשניה- עמדתי בתחנת דלק, ומישהי שעשתה רוורס בלי להיסתכל, נכנסה בי מקדימה. בשני המיקרים, בעודי יושב במכונית, ומצפה ברעד וחלחלה , לערס התורן שייצא מהמכונית ויפתח עליי את הפה, שאני לא יודע לנהוג וכמה שאני אדיוט וכו´. בקיצור, בשניהם יצאו אלי הנהגות והתנצלו, שהן לא ראו, והן לא בסדר, והאם נגרם לי נזק, וישר נתנו פרטים, פשוט עולם אחר. ואגב, יש לי חברים בארץ, שנוסעים עם מחבט בייבול במכונית, למיקרה שנהג עצבני ייצא אליהם.(כזכור, כבר היו דקירות על רקע של חנייה או ציפצוף).

inbale

New member
אצלי דווקא

יש סכין קפיצית מתחת למושב המכונית אבל לא למקרה של תאונה.....

Tokyo

New member
אני יודע מה את עושה עם הקפיצית

מקלפת תפוח לבייבי שלך

inbale

New member
תוך כדי נהיגה??????

להההההה..אני דרך אגב שמאלית מובהקת ולא יודעת לקלף כלום עם סכין חוץ מלתקוע אותה באנשים....תפעיל עוד קצת את הדמיון...

למעלה