חיים סטודנטיאליים

sporTV

New member
חיים סטודנטיאליים

לא זכרתי כמה התגעגעתי לזה. הצורך לחשוב, היכולת לבחור, לעשות ולנסות. החופש שקיים בלצאת מהשיעור בלי שלמישהו (מהמרצים) יהיה איכפת לאן אתה הולך. די נחמד כל הקטע....נראה לעוד כמה זמן אחשוב כך
וגם חשבתי שאני צריך להמציא מיטה ניידת, יש לי כמה שעות חופשיות שאפשר לישון בהן. ידעתם שאת ההמצאות הכי טובות המציאו העצלנים הכי גדולים?

vikvik

New member
כמה טיפים

קודם כל אין על הכורסאות בספריית סוראסקי. אצלנו בבניין שלנו , בגלל שזה היה תיאטרון , נשארה איזה מיטה מתפאורה של איזה הצגה. היא עברה מחדר לחדר , כל כיתה החביאה אותה לעצמה והיו תורניות ארוכות לישון עליה
במיוחד כאשר הלימודים התחילו בשעה 9 עד 18:00 ואחרי זה מ18:00 עד 1 בלילה חזרות והפקות. לא יאמן שפעם עמדתי בקצב הזה. עוד טיפ טוב , לקבוע טיפולי פיזיו אצל ענת בחלונות האלה
זה תמיד עבד אצלי מעולה. אם יש שעתיים חופשיות זה בדיוק האפשרות , זה מאוד קרוב. ועכשיו כאשר האי פלואו נייד.... ויש גם הנחה בחדר כושר ובריכה של האוניברסיטה...אני חושבת שעם מכתב מתאים אפשר לנסות להשיג חינם. אני לא מחובבות השינה על הדשא , למרות שזה מה שעושים רוב הסטודנטים , אבל שמעתי שהתחילו על הדשא מלא מערכות יחסים וכבר ממצב אופקי על ההתחלה

sporTV

New member
../images/Emo6.gif

אחלה טיפים! אני חושב שהסיפרייה הפכה להיכל שינה. גם החברים שלי שכבר לומדים ממליצים על הספרייה לשינה. אין לי בעייה לתרום לספרייה איזו מיטה שאשתמש בה מדי פעם. לגבי החלונות - לא אספיק להגיע לדמרי, אבל ביום ראשון אלמד שעתיים בלבד ואוכל "לקפוץ" אליה. נשמע שהיה לך סדר יום מטורררררף, מזל שכבר סיימת את התואר. בלית ברירה אנסה את הדשא

למעלה