חיים משותפים מה זה ?

חיים משותפים מה זה ?

הכרתי משהיא בתיילנד (עדיין לא רק שואל בכאילו) . כמה זמן אני צריך להיות בקשר אתה . על מנת להראות שהעניין רציני. בהגירה רוצים
תמונות משותפות זה לא בעייה . המלצות מחברים . חברים יש רק באגד
היא הרי עדיין בחו"ל . אז אין חשבון בנק משותף . ואים היא תגיע לישראל אז בטח שלא אכניס אותה לחשבון הבנק שלי בשלבים ראשונים
חוזה שכירות . ואים למזמין יש דירה משלו והיא תגור איתו ללא חוזה . אולי הסכם ממון זה גם תופס?
קראתי את טופס מישרד ההגירה . זה משימה בילתי אפשרית . לאלמן בן 66 שהכיר בחורה מתיילנד .
או שאין בעייה להכניס אותה בתור תיירת אם יש לה כרטיס הלוך ושוב . ולהתחיל את התהליך לאט לאט
מה דעת החברה . והסיכוי לאלמן בן 66 לעבור את זה בקלות . או שבגיל כזה לא מטפל מישרד ההגירה

cocacola27

New member
במקרה הכי גרוע יבקשו ממך לשים עליה ערבות

אחר כך אם תרצה שהיא תישאר תאספו כמו כולם מסמכים שמראים שהקשר אמיתי.

תודה . מעודד אם זה אפשרי

אגב משהוא יודע כמה ערבות ? ואת הדרכון נאפסן בכספת שלא תברח . ניתן לה צילום של הדרכון בתור ת.ז.

meninblack1

New member
אתה בן אדם חולה.

לך לטיפול. ״דרכון בכספת שלא תברח״. אתה דפוק בראש?
מכיוון שהשם שלך בפורום זה השם האמיתי שלך אני מבטיח לך אישית שאעביר את הפרטים שלך למשרד הפנים שלא ייתנו לך להכניס לפה אפילו סיכה.
או שאתה טרול שבה לעצבן פה אנשים או שאתה באמת בן אדם חולה ואז לא נותר לי רק לרחם עליך.

יכול להיות שאתה צודק בכתוב אבל

הכול יכול להיות בחיים . כמי שנישרף הרבה פעמים בעסקים .
את המידע הזה סיפרו לי אחרים שכבדהוא וחשדהו . זה הכול
מה זה שייך לטרול .
מי שכותב דברים כאלה . "אגיד למישרד הפנים ". מישרד הפנים חברים שלך
אם יהייה לי טוב עם הבחורה . היא תהייה בגן עדן אצלי .
אפנק אותה בלי סוף . יש לי את האמצעים הכספים .
ואים תזייף אז .........
ראיתי 2 מיקרים של זוגות מעורבים שניפרדו
מיקרה אחד ראיתי בטיסה בחזרה מבנקוק
בחור ישראלי הביא את הבת שלו בת3 אולי לישראל
ובמטוס היא בכתה אמא רוצה את אמא
כניראה ניפרדו
לי אין ניסיון עם נשים תיילנדיות . אבל היזהירו אותי שלא תמיד הכוונות הם ישרות שלהן
לכן תהייה עים האצבע על הדופק
שיהייה לכולם שנה טובה . ובהצלחה

lee862

New member
אצבע על הדופק?

אצבע על הדופק זה לכלוא אותה, להכריח אותה להיות איתך, ולקחת לה את הדרכון?
אתה מפקפק בכוונות שלה, אבל אני לא בטוחה לגבי הכוונות שלך...
נשמע כמו אהבת אמת

חברה . אני לא אדם קנאי

הייתי עים אישתי ז"ל כימעט 50 שנה אשה יפה השכנים חיזרו אחרה לא קיניתי שדיברה עם איתם רק צחקתי .
אים לא המחלה הארורה סרטן היינו מגיעים עד 120 זה אומר אני מיסתדר עים הבריות
הכוונות שלי הם טובות לתת לה חופש לא לישאול אותה כול רגע איפו הייתי .
היות ואני חתום על ערבות לא רוצה שיעשו לי ברז .
לא סתם זוגות יד 2 עושים הסכם ממון
ושמעתי על סיכסוכים שהיגיעו לבית מישפט . ביגלל שלא עשות הסכם ממון
זה הכול
כאשר תגיעו לגיל 66 תבינו אותי יותר טוב זה הכול
בהצלחה לכם

66 שנים על כדור הארץ

ואתה מוכיח בכל ביקור שלך פה שלא למדת כלום על כבוד האדם של האחר. עצוב.

diday

Member
זו בדיוק הבעיה שלך

היית עם אשתך ז"ל כמעט 50 שנה.
אתה מכיר את מערכת היחסים שהיו לך אם אשתך במשך 50 שנה, אינך מכיר שום דבר אחר, ואתה מצפה שמערכת יחסים חדשה תתחיל באותה נקודה שבה האחרת הסתיימה.
זה לא עובד ככה!

הבעייה זה לא מערכת היחסים

זה אפשר לשנות עים שיחה קלה . הבעייה בגילי לעבור את המימסד . לפי מה שאני קורא כאן מיגולשים. בחורה כותבת שאחרי 7 שנים אולי בעלה יקבל אזרחות
כול פעם ללכת למישרד הפנים . זה מעט קשה בגילי . לקבל א1 ב2 אולי לזוגות צעירים זה יותר קל . נולדים ילדים משותפים . חתונה בקפריסין .
מה לעשות נפל עלי תיק מאוד כבד . שאלוהים לקח לי את אישתי . ומה יקרה עם זוגתי אם אני יעלה לשמיים . איזה זכיות יש לה . מה עם הזכויות מארץ מולדתה . ויתרה עלהם
אני חשבתי נוסע מביא את הכלה וניגמר העניין . להביא תעודות יושר/גרושין. קשיי שפה .
הקיצר להשאר לבד עם הילדים והנכדים ניראה לי עדיף . או שנימצא כאן אחת ללא בעיות . אני מחפש שנה וכמו הגולש מלמעלה לא מוצא את מבוקשי

diday

Member
כתבת כבר בעבר על הקשיים במציאת זוגיות

עם ישראלית.
וממה שאתה כותב (אני חשבתי נוסע מביא את הכלה וניגמר העניין) אני רואה שככל הנראה צדקתי בהערכתי.

אתה צריך להפנים שאמנם לכל הנשים יש אנטומיה משותפת, אבל כל אחת היא אישיות בפני עצמה. וגם אם תמצא מישהי אם אישיות זהה לאשתך המנוחה, - ואני יכול לומר לך שאין דבר כזה -, יהיו תמיד חסרים אותם 50 שנה של יחסים שעיצבתם יחד.

פרק ב' תמיד יהיה שונה מפרק א' וטוב שכך הוא.

cocacola27

New member
זו הסיבה שכשמתחייבים

עושים את זה אחרי שמרגישים בטוחים מספיק בבן/בת הזוג, אחרת החשדות יחריבו לך את מערכת היחסים ולא זוגתך.

"בטוחים בבן הזוג "

תראה/י אחות אישתי התגרשה אחרי 20 שנות נשואים מאושרים . וחילקו את הרכוש לשניים . כי התחילו הכול מאפס .
אתה כותב " אחרי שמרגישים בטוחים " ועד שמרגישים בטוחים חייבים להיות עם האצבע על הדופק נכון ? בכול מיני צורות .
בהצלחה לכולם

cocacola27

New member
צמצם את הסיכון בכך שתכיר אותה טוב יותר

תן לה גם להכיר אותך ואחרי שתחשוד רק קצת, תציע לה להצטרף אלייך לישראל.

בדרך כלל תוכניות שאני עושה בהרבה תחומים

זה מצליח . אני עצמאי כבר מעל 55 שנה
מעולם לא הייתי שכיר .
נקווה שנצליח .
וגם נצליח לעבור את מחסומי המדינה
נהעזר בכם כאן בנסיון שניצבר לכם
תודה ליועצים .
שנה טובה

cprog

New member
טוב, אני חייב להגיב על זה.

אמירה קצת תמימה.

מי שמתחתן מתוך אהבה מרגיש בטוח עם בן/בת הזוג, לפעמים הבעיות מתחילות אחרי שנים; מתחיל להמאס.

ראינו לא מעט מקרים של זוגות שתחתנו מתוך אהבה ואחרי כמה שנים התהפכו אחד על השניה לשנאה תהומית.
לא צריך להיות זוגות-מעורבים בשביל זה.

תשאלי כל גרוש שני שהאשה שאהב והאמין שיחיה איתה כל-החיים מתעללת בו על חשבון הילדים וצריך ללכת לבית משפט כדי לראות אותם.
לא מעט נשים הן נקמניות במידה כזו שנשבעות להרוס את בן-הזוג האהוב לשעבר.

לכן, זה חכם להזהר ולהבין שעם כל האהבה כדאי להחליט על הסדרים מראש, לפני החתונה, במקרה של פרידה.
(ולפותח השרשור: לא, עסקאות עם נשים תאילנדיות לא נחשבות כסוג של אהבה)

cocacola27

New member
You can not be 100% sure

but you can also not be 100% unsure.
Love is risky but if you can not take financial risk, you would not take emotional risk either.

קרלטון

New member
מה תעזור הכספת?

אוטובוס לשגרירות תאילנד בהרצליה - "הלך לי לאיבוד הדרכון", מקבלת חדש על סמך הבט-פצ'צ'ון (כרטיס תעודת זהות תאילנדית) ששכחת להחרים והעותק של הדרכון ויאללה לנתב"ג. עדיף אזיקים אלקטרונים, ככה לפחות יצפצפו במגנומטר בבידוק הבטחוני.

למעלה