חיים מוזרים..

חיים מוזרים..../images/Emo108.gif

האמת שאני בכלל לא יודעת למה אני כותבת את המכתב הזה פה... הוא לא אמור להועיל במשהו או לשנות... לפני כמה שנים סיפרה לי אסטרולוגית שאכיר מישהו בצורה מאוד ספציפית ובזמן מאוד מסוים, ושהוא אמור להיות אהבת חיי... ואכן הכרתי אותו בזמן הנתון ובמקום והכל כמו שסיפרה. אחרי חודשיים התארסנו ועברנו לגור יחד... ממש רומן רומנטי... בכל אופן, במשך הזמן הוא התגלה לי כשקרן די כרוני (למרות שלא בדברים מזיקים...) ובנאדם מאוד אלים (למרות שהאלימות שלו מעולם לא הופנתה כלפיי). ככה הדברים התנהלו להם על מי מנוחות בדר"כ ואז איכשהוא אהובי התבלבלו לו כל החיים וכל הכעס שלו מופנה כלפיי, לא פיזית אבל קרוב לכך... ואני פשוט לא מבינה איך הוא טוען שזו אשמתי שהוא כל הזמן מתעצבן וכועס ומתרתח... הרי אני כל הזמן ניסיתי לשמור עליו רגוע כדי שלא נריב... וכבר התייאשתי אז עזבתי, אולי מאוחר מדי... אני תמיד מאמינה שאין דברים רעים, גם מה שקורה רע הוא לא רע באמת, אלא פשוט שם כי הוא יגרום למשו טוב בסוף. בנתיים אני יודעת שהטוב במה שקרה לי איתו זה שנהייתי בנאדם הרבה יותר רגוע ומאושר בעקבות החצי שנה האחרונה, אבל חייב להיות עוד משהו מוחשי יותר... אני רק מקווה שיבוא כבר כי בנתיים אני סתם מנסה להסביר למה עברתי כ"כ הרבה סבל שאולי לא באמת הגיע לי...

ילדה של קיץ...

קודם כל עשית את הדבר הכי נכון שיכול להיות. האלימות שלו היתה מופנית כלפייך גם פיזית במוקדם או במאוחר. ישנן עשרות דוגמאות של נשים הסובלות מאלימות, כי חשבו שזה יחלוף, שזה לא יחזור על עצמו. אבל אדם אלים הוא אלים באשר הוא, ובסופו של דבר האלימות תופנה גם לקרובים אליו ביותר. נכון כי כעת את חיה עם אכזבה מסוימת, אך תחשבי על זה כך... הצלת את עצמך מסבל נוראי לשנים רבות. כעת יש לך סיכוי למצוא מישהו שיהיה טוב יותר בשבילך, ונכון יותר בשבילך. האיש הזה לא היה אמור להיות ה"אחד"... יישר כח ילדה... את תצליחי

אני יודעת ../images/Emo108.gif

יודעת את זה ומאמינה שזה נכון, וגם לא ממש מאוכזבת. את התקווה שהוא האחד איבדתי מזמן... רק מקווה בשבילו שיהיו לו חיים טובים יותר כי הוא באמת מאמין שהוא היה כזה עצבני ותוקפני רק בגללי ושבחורה אחרת לא תעצבן אותו ככה. אבל תודה על התמיכה, חמוד...

free soul

New member
עשית את הדבר הנכון...

לא הרבה נשים היו עושים את הצעד כמו שעשית.. בטח זה כאב מאוד שעזבת אותו..אבל טוב שעזבת אותו.. כי אם זה היה מגיע לגבולות אדומים וזה היה מאוד קשה לצאת מהם... עשית בשכל!!

ילדת הקיץ

אני כל כך שמחה בשבילך שיצאת מזה בזמן אל תדאגי אחד כזה לא ילמד אף פעם כלומר גם אם הוא יהיה עם מישהי אחרת הוא יגיד לה שהיא האשמה לעצבים שלו ובכלל ישכח שהוא אמר לך את אותם דברים ואולי אמר גם למישהי שקדמה לך אנשים כאלה מאמיני לצערי באמיתות דבריהם שהם לא אשמים רק אחרים ותהיי בטוחה למרות שאת שלמה עם העזיבה שלך בכל זאת מדי פעם יכול לצוץ בך אולי הוא בכל זאת צדק אז הוא לא צדק ואף אחד לא אשם באלימות כזו או אחרת מצד האחר אלה הוא עצמו ותהיי בטוחה שבמוקדם או במאוחר זה היה הופך לאלימות כלפיך או אלימות כלפי הילדים תהיי חזקה ובעניין שאת אומרת אולי לא הייתי צריכה לסבול בכלל אז השם מעמיד אותנו בניסיונות ואנחנו לא יודעים למה ומה שלא הורג מחשל קחי את הלקחים מהמערכת הזו וכשתגיע הבאה תדעי יותר טוב ואולי יותר מהר לזהות אם היא טובה או לא בברכה והצלחה

למעלה