חיים ללא תכלית

חיים ללא תכלית

זה די בעיה להודות בכך אבל הגעתי למסקנה החיים שלי הם ללא תכלית. אני לומד משהו שאלוהים יודע למה בחרתי ללמוד אותו ויקנה לי עבודה מבוקשת (שמירה, מלצרות וכדומה). אך אחת לא מסתכלת עלי ועושה רושם שזה יימשך בשמונים שנה הקרובות ובכלל אני חולק את החיים שלי עם עצמי בלבד. (כמה כיף שאין לך עם מי לדבר). לסיכום אני סתם לא משהו. הצלחה כבירה שמעביר כל יום בהמתנה למחר שבטח לא יהיה שונה מאתמול.

אולי

תנסה לשנות דברים. תנסה לעשות דברים שונה. תקום עם חיוך ותלך ללמוד תנסה לדבר עם מי שאתה רוצה.. ואולי הסתכלו עלייך ולא שמת לב?! ומחר יהיה יותר טוב ואם זה לא שונה מהיום תנסה לעשות שיהיה שונה כמו:תעשה דברים שאף פעם לא עשית ,לא ניסית.. בהצלחה

tali22

New member
דבר ראשון אתה לא סתם

זה שאתה לא הצלחה כבירה זה לא הופך אותך לסתם, מה אתה חושב שכולם בעולם הם הצלחה כבירה? כולם כאלה יפים נאהבים חכמים ומצליחים? ממש לא. השינוי מתחיל מבפנים ואם מחר יהיה שונה מאתמול זה כבר בידיים שלך, השאלה מה אתה עושה בקשר לזה חוץ מלכתוב את זה פה על דפי הפורום.... לא כל כך הבנתי את הקשר ל8 שנים רוצה להסביר? אה ואם זה מנחם אותך גם עליי אף אחד לא מסתכל אז מה? (לפחות לא מי שהייתי רוצה שיסתכל) ולא חסר לי כלום.... החיים זה לא תוכנית כבקשתך את זה אתה בטח כבר יודע כל מה שנשאר לך זה להשלים עם זה ולנסות להגיע הכי קרוב למה שאתה מבקש, זהו בהצלחה....

הכוונה לשמונים שנה

היא שלא עושה רושם שזה עתיד להשתנות בשמונים השנה הקרובות (סתם מספר שמבטא טווח ארוך לא ידוע).

עוד אחת1

New member
מוכר לי..

אבל תתעודד, עדיף שאף אחת לא תסתכל עלייך מאשר שידבקו אלייך קרציות, כמו במקרה שלי

JudyWn

New member
מה קרה במקרה שלך ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo57.gif

JudyWn

New member
הרבה אנשים

לומדים משהו שאין בו קריירה כי זה מעניין אותם. למה בחרת ללמוד את הנושא? בטוח הקדשת לזה מחשבה לפני שהחלטת להשקיע 3 שנים ויותר מש 30,000 ש"ח בזה, לא? תנסה להיזכר מה משך אותך לתחום בהתחלה - אולי זה מה ש"ידליק" אותך בחזרה על התחום.
לדעתי יש משהו מרגיע בזה שמחר לא שונה מאתמול. אתה לא צריך לקום כל יום ולהתמודד עם מפגעים שנוחתים עליך, אתה יכול לחיות ברוגע שלך.

למעלה