חיים יבין והשחיתות

Anne4

New member
חיים יבין והשחיתות

חיים יבין – משכורת מיליון שקלים בשנה ע"ח משלם המסים! חשבתם על זה?! אם לא - אז תחשבו על כך ותתחילו לשלוח פקסים לטלוויזיה ולעשות רעש בכל הארץ! וזה עבור ארבעה ימי עבודה בשבוע של כשעתיים ליום. זאת אומרת – עבור שבוע עבודה של פחות מ-10 שעות שבועיות! הוא מקבל 1 מיליון שקל בשנה – עבור פחות מעשר שעות עבודה בשבוע! אתם תופסים זאת?! וכל זאת על-חשבון משלם המסים! ועוד בתקופת מיתון וחוסר עבודה! בושה וחרפה! רק להזכירכם כי מחצית מהעם שלנו (מאלה שעדיין אינם מובטלים) משתכרים פחות מ-3,000 ש"ח בחודש עבור שבוע עבודה של 45 שעות! חיים יבין והטלוויזיה הממלכתית מושחתים ועל חיים יבין להחזיר את כל הכסף רטרואקטיבית לאלתר

Anne4

New member
שלום, אני חדשה כאן

ואני שמחה שגיליתי את הפורום הזה, הנלחם בשחיתות. לדעתי בזבוז כספי ציבור - זו שחיתות שאין למעלה ממנה, במיוחד בימים בהם הקופה הציבורית מדולדלת! לדעתי גלעד עדי (ערוץ 1) או מיקי חיימוביץ (ערוץ 2) - עושים עבודה לא פחות טובה ועם משכורות הרבה יותר הגיוניות!!! אשמח לתגובותיכם בנדון, ואולי להתארגנות למשלוח פקסים לכל מערכות העיתונים ולעשות מהעניין כמה שיותר רעש. תודה!

ברוכה הבאה ולעניין../images/Emo24.gif

האמת... קראתי על זה בעיתון אבל לא יחסתי לזה חשיבות. כשחושבים על זה זו שחיתות ענקית ובעצם זה מסביר למה אנחנו לא מקבלים תמורה לאגרה אם כל הכסף הולך לדור הנפילים של הערוץ הראשון....

אגרת רדיו לחרשים

עכשיו אפשר להבין למה רשות השידור לא פוטרת חרשים מאגרת רדיו באוטו... בכל מקרה ברוכים הבאים...

ורדה 2

New member
שמחה על היוזמה ומוכנה להצטרף

אני לא במיוחד אוהבת את מיקי חיימוביץ ולא הייתי מעלה את משכורתה אבל בהחלט הייתי משיבה את אנשי התיקשורת לממדים של אנשים רגילים. הם צריכים להיגמל מלחשוב את עצמם כל יכולים עם יכולתם להשתלט על החשיבה והמעשים בחברה. אשמח להשתתף בשליחת פקסים וכתיבת מכתבים בעיתונים על הנושא ולעורר עינין בציבור לגבי הרלוונתיות של הנושא.

jhon86

New member
מה אתה קופץ קרא בעיון מה באמת קורה.

חיים יבין זה מקרה שולי ביותר הדוגמא שלו בעיינך מעידה על כך שבכלל אינך בקיא במה קורה בטלוויזיה יריד עבדים!!! הידעת שרשת שאותה ניהל דן שילוןעד לפני שעזב ממנכלות היתה משלמת לו עבור כל תוכנית!!! בין 100,000$ ל 120,000$$ ל ת ו כ נ י ת !!!! אחת כאשר הערוץ המסחרי היה בלעדי יבואו ויטענו שזה מפירסומות , נכון אבל כיש בלעדיות של זכיין בערוץ מסחרי אחד בלבד זו השחיתות האמיתית. נתנו במשך שנים את הזכיון המסחרי בידי אנשים פרטים למשל גודי בודי מוזס שלום ועוד משהוהיא בעלי רשתוגם מקבלת משכורת שם האמת תחשוב איך בכלל נתנ לה תוכנית היא נוראה מתאימה לא להגשה את הכסף הגדול ועליו בכלל אף אחד לא יודע והפצצה האמיתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 גם כיום תקציב של תוכנית בערוץ שתיים גבוה אבל הזכיין מקבל כסף לפי פרסומות לשעה ומעביר אחרי רווח נקי למפיק של התוכנית לדוגמא בשעת שיא פרסומת לדקה 10,000$$$! כפול 12 פרסמות 120,000$ לשעת פריים טיים הזכיין רשת -קשת-טלעד לוקחים 30-40,000$ דמי התווך השאר למפיק שנותן למנחה 60,000$ לתוכנית וכל השאר מי הם ה ע ב ד י ם עובדי הפקה וכו ועובדי במה ונגנים וכל מיני הם בזבל לדוגמא מעסיקים אנשים שמקימים את הבמה והטריבונות להקים ולפרק את זה באותו יום כמובן כ כל תוכנית מתפנה מהאולפן עד שבוע הבא והבחורים שעובדים כמו חורים מקבלים מאה דולר ליום מהסכום האסטרונומי שלמעלה למה הם שותקים? כי מאה דולר זה גם הרבה ביס לשוק העבדים בחוץ לעולם לא יתלוננו עדיף מאה דולר לום מלא כלום יריד העבדים הוא מזעזע לא יפלא כי כולם שותקים אף אחד שלא בקליקה הזו גם לא יכול להכנס אליה לכן גם כולם מזמינים את עצמם להתארח אצל עצמם ו ה ע ם הט י פ ש יושב בכורסאות בבית ורואה את הקומזיץ האלקטרוני הוא רק לא יודע שהמפיק והנמחה מחכים כל רגע בספירה לאחור שתסתיים התוכנית ועוד 50,000$ בכיסם צוחקים על העם וכל הדרך אל הבנק הבנת את זה בחור!!! תעזוב את החיים יבין הזה שעבד על גרושים כל השנים ברשות השידור אם תחבר את משכורותו כל שנותיו כולל עכשו במומצע לטא תגיע לרבע מדו שילון אוכלים את הכסף ומי אשם הממשלה שיצרה את השחיתות של הזיכיון במסגרת החוק העם טיפש ויאכל הכל עושים בעלי ההון לצחוק כל הדרך לבנק זה המצב העם טיפש

Anne4

New member
לוורדה2 ואחרים

כן! בואי נכתוב כמה שיותר מכתבים ופקסים בנושא של חיים יבין ומליון השקלים שלו! זו חוצפה שאין דוגמתה!!! אם פרנקל החזיר את הכסף לקופת המדינה (והוא עבד קשה מאוד עבורו, לא כמו חיים יבין, שכל מה שהוא עושה זה להקריא חדשות והוא עובד בקושי ארבעה ימים בשבוע, ובקושי שעה אחת ביום! - כלומר, אפילו פחות מחמש שעות בשבוע!!!! היכן נשמע כדבר הזה?!!!), אז חיים יבין חייב! להחזירו, ומיד! אז - אני לא כל-כך יודעת איך לעשות זאת. אני חושבת שאכתוב מכתב (פקס) לעיתון "הארץ", ל"מעריב", ל"ידיעות" ועוד, אבל אם רק אני אעשה זאת, זה לא יהיה מספיק. צריך שיתארגנו עוד אנשים לכך. אולי צריך לכתוב גם למשרד האוצר? כי ערוץ 1 ממומן ברובו מכספי המסים שלנו (בניגוד לערוץ 2, שגם שם יש שחיתות, אך היא פחות חשובה, כי היא ממומנת מהפרסומות). ביי ותודה!

ושוב עם כל הכבוד....

אולי לא מגיע ליבין את השש ספרות שהוא מקבל אבל בכל זאת, מכאן ועד לומר שפרנקל עבד קשה עבור הסכומים העצומים שקיבל הדרך רחוקה מאוד.... כמה קשה צריך לעבוד בשביל לקבל מעל לאלף שקל פדיון יום מחלה בודד. כמה קשה צריך לגהץ כרטיס אשראי ציבורי.... כמה קשה צריך לעבוד בשביל לקבל זכויות אקדמיות... ואולי את צודקת, יתכן שזו באמת עבודה קשה לשכנע אחרים שיתנו לך מה שלא מגיע... אולי זו באמת עבודה קשה לשכנע אותנו שמאות אלפי השקלים באמת מגיעים לו... מסכן...

למעלה