חיים יבין והשחיתות

Anne4

New member
חיים יבין והשחיתות

חיים יבין – משכורת מיליון שקלים בשנה ע"ח משלם המסים! חשבתם על זה?! אם לא - אז תחשבו על כך ותתחילו לשלוח פקסים לטלוויזיה ולעשות רעש בכל הארץ! וזה עבור ארבעה ימי עבודה בשבוע של כשעתיים ליום. זאת אומרת – עבור שבוע עבודה של פחות מ-10 שעות שבועיות! הוא מקבל 1 מיליון שקל בשנה – עבור פחות מעשר שעות עבודה בשבוע! אתם תופסים זאת?! וכל זאת על-חשבון משלם המסים! ועוד בתקופת מיתון וחוסר עבודה! בושה וחרפה! רק להזכירכם כי מחצית מהעם שלנו (מאלה שעדיין אינם מובטלים) משתכרים פחות מ-3,000 ש"ח בחודש עבור שבוע עבודה של 45 שעות! חיים יבין והטלוויזיה הממלכתית מושחתים ועל חיים יבין להחזיר את כל הכסף רטרואקטיבית לאלתר

oren*

New member
אחרי ארבעים שנה בטלוויזיה, צריך לתת

לו עשרה מיליון דולר בשנה, כמו ללארי קינג וכמו לשאר מנחי החדשות בארה"ב ובאירופה, ולא מיליון שקל כמו כלב, שאחרי שמורידים מזה מס נשאר לו כמה? שום דבר (מתכנת בחברת הייטק מרוויח יותר מזה). על חשבון משלם המיסים הייתי מוריד כמה תפקידים במשרד הדתות, כמה מכוניות לסגני שרים, כמה מיליונים מההפקות הגרנדיוזיות של ש"ס בכל פעם שלרב עובדיה יש איזו "בשורת אלוהים". חיים יבין הוא מר טלוויזיה בכל רמ"ח איבריו, מעולם לא נתפס בקלקלתו, מעולם לא הביע דיעה פוליטית, סיקר כל מערכת בחירות בצורה אלגנטית וראויה לשבח גם כשהימין ניצח וגם כשהשמאל.

Anne4

New member
תן מכיסך - לא מכיסי!

אני ענייה מדי לשטויות שלו. אם לא ידעת, זו טלוויזיה ממלכתית, לא פרטית. לארי קינג ושאר מנחי החדשות בארה"ב ובאירופה יכולים להרוויח גם מאה מיליון דולר, כי הם עובדים בטלוויזיה פרטית הממומנת מפרסומות וספונסורים שונים. אנחנו אירופה? אנחנו ארה"ב? וחוץ מזה, איזו מן השוואה מטומטמת מעוותת אתה עושה?! האם זה בכוונה או באמת מתוך "חוסר ידע"?! אני מניחה כי "לא נולדת אתמול" ואתה יודע יפה מאוד כי לארי קינג ושאר מנחי החדשות בארה"ב ובאירופה עובדים בטלוויזיה פרטית!!!!! (ולא בטלוויזיה הממלכתית, על חשבון משלם המסים האמריקאי או האירופאי!) למה אתה עושה דיסאינפרמציה?!! במילים אחרות, למה אתה מעוות, כלומר עושה עוות של המידע?! איך אפשר לנהל דיון ענייני איתך, כאשר אינך שומר על כנות בסיסית ועל מסירת האמיתות כפי שהן?! חבל, חבל מאוד...

oren*

New member
אני עני מדי לשטויות של הדתיים ולכנס

של תנועת ש"ס בבריכת הסולטן או באיצטדיון טדי בירושלים, אף אחד לא ממש שואל אותי. הערוץ הממלכתי שאת כל כך אוהבת (היחידה בישראל כנראה), נמצא על הקרשים. וכנראה שמתוך הסכומים שהמדינה מפרישה לערוץ מדי שנה, אפשר למצוא מיליון שקל בכדי להחזיק את יבין ולא לתת לו לעזוב לערוץ 2 או לערוצים אחרים - ריאיינו אותו למגזין "בלייזר" והוא לא הסתיר את העובדה שהוא מקבל הצעות כל הזמן. עיוות של המידע? את אולי טוענת שחיים יבין לא משלם מיסים כמו כל אחד מאיתנו? או שאחרי ארבעים שנה, כל יום בטלוויזיה, לא מגיעה לו ההכרה הראויה?

מריליןפ

New member
גם נגיד בנק ישראל הקודם טען להכרה

ראויה ,גם ארנסט יפה נגיר בנק לאומי ,ביקש וקיבל הכרה ולא הבין מה רוצים מחייו.וגם חייל מילואים של שלשים שנה,מגיעה לו הכרה ראויה ואף אחד לא עושה טובה לאיש,כשהוא עובד בעבודתו .אז די לסחיטות ולבלבולי השכל.

Anne4

New member
לדבר איתך זה כמו לדבר עם הקיר!

עוד פעם אתה מעוות מידע. טוב, זה כבר באמת יותר מדי לסבלנות שלי. דוגמה לעיוות שלך: ["עיוות של המידע? את אולי טוענת שחיים יבין לא משלם מיסים כמו כל אחד מאיתנו?"] (תשובתי): אני לא טענתי כי חיים יבין אינו משלם מסים. למה אתה מכניס לי מילים לפה?! אמור לי: הראש אצלך עדיין עובד, או שהשקר אצלך זה הפך להיות טבע שני? אני טענתי כי יש הבדל בין טלוויזיה פרטית וציבורית. זה שמנחים בחו"ל מקבלים מיליונים - זו זכותם, כי הם עובדים בטלוויזיה פרטית. אבל חיים יבין עובד בטלוויזיה ציבורית! אם הוא רוצה - הוא מוזמן לפרוש לטלוויזיה פרטית. גלעד עדי ו/או מיקי חיימוביץ עושים את מלאכתם נאמנה ובהרבה פחות כסף! בשביל שעת עבודה אחת ביום ופחות מעשר שעות עבודה בשבוע - זו שחיתות, פשוט שחיתות לקבל מיליון שקל!!! איני מבינה למה אתה מגן בחירוף נפש כזה על חיים יבין. כנראה שכספי הקופה הציבורית, ההולכת ומדלדלת מרגע לרגע אינם כלל מעניינך. כל מה שאתה רוצה זה כנראה לגרום לבזבוז מיותר! יופי לך. שיבושם לך. התבייש לך! "או שאחרי ארבעים שנה, כל יום בטלוויזיה, לא מגיעה לו ההכרה הראויה?"

howiefan

New member
תגיד אורן, השתגעת?

לאף שדרן חדשות לא מגיע סכום כזה! אנחנו במדינת ישראל בו הציבור משלם המיסים שעובד קשה (אם הוא לא מובטל, כמו רוב העם כרגע), מוציא מכסו את משכורותו השערוריותית של חיים יבין. כיום שיש בישראל מאות אלפי מובטלים שלא גומרים את החודש בכבוד, כולל חיילים, קשישים, אקדמאים (כן כן),נכים, וכו´ ומדובר בחבר´ה שכן שירתו בצבא ותרמו למדינה, ומוכנים לקבל כל עבודה (ואני יודעת את זה מתוקף עבודת ההתנדבות שלי איתם), לא מקובל על הדעת בשום פנים ואופן שגבר מבוגר שזמנו עבר לאחר 1970, שמקריא חדשות בערוץ שאבד עליו הכלח, הערוץ הלא נחוץ, יקבל משכורת שמנה כזו. אם לחיים יבין היתה טיפת הגינות הוא היה מקטין את המשכורת פי כמה וכמה. חוץ מזה שלא נדבר על זה שיעקב אילון מכניס אותו לכיס הקטן!ותאמין לי לגבי ש"ס, מסכימה איתך על כל מילה, אם היה לנו ראש ממשלה אמיתי, אחראי, אכפתי, שהציבור היה יותר חשוב לו מהמשכורת שלו, הכסא והוולבו הוא היה עושה שם רפורמות כאלה שלא היה נשאר להם כמעט כלום! כל הפרזיטים חייבים או לשרת בצבא או לעשות שירות לאומי, ולצאת לעבוד! נקודה.

qweasd1

New member
מליון שקל = כמו כלב?!?

83000 ?? הלוואי על כל מתכנת 40000 נטו בחודש.. ממש לרחם NOT!

Anne4

New member
חברה´ - יש לכם רעיון בנדון?

למי אפשר לפנות כדי להפסיק את הבזיון הזה? ויפה שעה אחת קודם!!! תודה.

Anne4

New member
לכתוב לעיתון?

כלומר - לכתוב מכתב ל"קוראים כותבים"?

למעלה