חיים טובים?.....לא ממש

חיים טובים?.....לא ממש

טוב באו נתחיל בזה שמי שנכנס לפה, ורוצה לרדת עליי ולכתוב כאן תגובות מעצבנות ותגובות שייגרמו פה למריבות ועצבים, זה לא המקום, אני גם לא ייגיב עליהם, לעומת פעמים קודמות.אני רק רוצה לכתוב את מה שיש לי להגיד, ואם למישו יש תגובה מועילה, או משו מעניין, אני אשמח לקראו...אבל כל מני "שוב אתה מתלונן" או "איזה פטטתי" או "תפסיק להתבכיין"...לא תודה לתגובות הנ"ל. קיצור... לאחרונה עברתי (שוב) המון. לאחר כחצי שנה בלי עבודה, ניצול כספי של איזה בחור הומו שלא נדבר עליו כאן כי הוא מתגורר בתפוז, התחלתי לעבוד שוב בחנות, כמוכר. ממש לא בעבודה שרציתי, אבל כשראיתי מה מצב הכספי שלי בבנק, לא הייתה לי ברירה. בנתיים ההתקפי חרדה קצת נרגוע, למראות שחשבתי על זה השבוע ובעצם הם לא ממש נרגעו, הם רק תקעו אותי יותר, כי אני יוצא מהבית לעבודה, וחזרה. אפילו לאחרותי שלא גרה רחוק אני לא הולך ברגל.... אבל טוב, לפחות לעבודה אני מסוגל ללכת ברגל, זה ממש קרוב לי לבית, ותמיד הייתי צריך מונית כי לא הייתי מסוגל. בקיצור...לאחרונה עשיתי בידוקת דם והכל יוצא בסדר, ובכל זאות כועב לי לאחרונה הבטן, ואני רמגיש סוג של סחרחורות כל הזמן.אני כבר לא יודע ממה זה בא. מהחום? מזה שאני לא יוצא מספיק? מזה שאני לא אוכל מספיק, או יורת מדי, או לא מאוזן? חוצמזה, בעבודה החליטו עובדים יותר ווקתיקים ממני לעשות לי גיהנום, ואפילו הצליחו לגרום למנהלת שאהבה אותי, להיות די אנטי-אני, היא לא נונתנת לי משמרות (כשאני הכי מסוגר שם והכי צריך), וגם צועקת עליי כל הזמן...כאילו אין לי מספיק חרא מחוץ לעבודה. מעבר לכל זה, אני לא מוצא סטוצים, כן, השמנתי את כל ה50 קילו שרזיתי לפני כ5שנים, והייתי צריך לקנות בגדים חדשים, כי בזמנו אמא שלי זרקה הכל, ואני לא יודע.....כשעשיתי עלייה חשבתי שהכל יישתנה, וזה ממש לא קרה. התחילו התקפי חרדה לא שיו אף פעם, יותר קשה לי פה למצאו סקס, חברים אין ממש, אני גר במודיעין שמשעמם פה, ואין לי חברים עם מי לצאת אני ממש לא רואה את החיים בצוה פוסיטיבית, וכן...החיים שלי לא הכי נוראיים, יש חוליי סרטין, חוליי נפש (לא חסר דוגמאות לתת, אבל לא נעשה זאות כרגע), יש אנשים שנושואים ויש להם דאגות, ועוד. אבל זה לא כי לאדם אחר יותר חרא ממני, שזה מנחם אותי. ולאחרונה שום דבר לא מרחם אותי, כי אין לי גם עם מי לדבר. בכל אופן....אני יכול להמשיך פה עוד שנה לכתוב, אני לא יודע עד כמה זה יואיל אז נסיים פה בנתיים.

eclipse angel

New member
הפתיחה שלך...

העידה באיזשהו מקום שבתוך-תוכך אתה מודע ואולי מסכים לאותם "תגובות" יקירי החמוד צרות יש בלי סוף.. וכולנו תקועים באותו בוץ שנקרא חיים... והמלחמה היא לשרוד אבל בוא נעצור לרגע. בייחוד עם ההשאוות הדבליות האלו לאחרים כל אחד והמנה שלו. יכול להיות שלהשוות לאנשים יותר מסכנים- כמעט ומחמם לנו את הלב אבל בכל מקרה נוכל תמיד להשוואת לאנשים שהמצב שלהם יותר טוב ובנוסף- צרת רבים נחמת טיפשים. אני שומע ניו-אנסינים במה שאתה כותב אתה חושב שהכל בא אליך בבום אחד גדול אבל בסופו של דבר הכל בסה"כ גלגל של תולדות... תולדה גוררת תולדה זה שאתה מדוכא גורם לך לאכול הרבה/להזניח את עצמך זה שאתה מדוכא אתה משדר את זה וגורם לאחרים לברוח ממך כמו מאש.. לא רוצה לדכא יותר, אבל אנשים גם נוטים לברוח ממי שעצמו לא חשוב לו. איך חצי כוס ריקה וחצי כוס מלאה אתה רוצה... שפוך את הכוס שלך לכוס קטנה יותר והופ היא מלאה עד הסוף. בנוסף יש משהו שנקרא (כדתי) לברך על הרע כשם שמברכים על הטובה אם תכנע לו הוא לא ינסה להכניע אותך ולהיכנע לו זה לא ללכת ולצלוב את עצמך- זה להפוך אותו לוורוד בהצלחה

../images/Emo221.gif זה לא נושא

לקחת בקלות, הפרעות חרדה צריך לטפל בהן, טיפול פסיכולוגי/תרופות שלא יגיע חו"ח למצב חמור יותר

the chopin

New member
שלום דתל"ש גם אני ממודיעין

אני תוהה אם אנחנו מכירים, אם היית דתי, כי אנחנו כמעט בני אותו גיל. בכל מקרה, אם אתה צריך יד מנחמת, (רק לא להתעלק...) אני מוכן בשמחה להכיר- לידידות בלבד !! אפשר מתישהוא בקניון שלנו. אתה יכול לשלוח לי במסרים איך קוראים לך. אני יחיאל, אין לי בעיה להגיד זאת בפורום פה. אף סטרייט לא נכנס לפה גם ככה... ואגב: לגבי חרדות, גם אני סובל ממשהו חרדתי וגם מקבל טיפול, רק נראה לי שהבעיה שלי יותר ממוקדת. אם אתה סובל הרבה זמן, ההמלצה שלי היא לקבל טיפול תרופתי מפסיכיאטר, אפשר לפנות למרפאה ברעות במרכז "לב רעות" בקומה 2, זה בחינם. אם אתה רוצה טלפון שלהם תגיד לי. ובנוסף לשלב עם זה פסיכותרפיה- הפסיכיאטר אומר לך בדיוק מה לחפש, וזה לא בושה, גם אני עושה זאת... אני לומד רפואה ובדיוק עכשיו למבחן גמר בפסיכיאטריה- אז אני מבין משהו...
ביי מותק. יהיה בסדר, אם אתה תפעל לכיוון הזה...

דתלשסופי - שלום!

אוהבים אותך כאן! אני מעריך את הכנות שלך, גם מצאתי קרן אור-תקוה בהודעה שהעלת. כולנו כולנו עם שאיפות טובות להכנס לתנועת התקוה. עוד לא אבדה תקותנו!!! ו ו ו שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה, שנה של סבלנות וסובלנות - שנסבול את עצמנו וגם את אחרים ... כל טוב!

למעלה