חיים חדשים

roytal

New member
חיים חדשים

היי חדשה כאן בפורום,אורחת מפורום חד הוריות קודם כל ולפני הכל שתהיה לנו שנה טובה מלאה בהתרחשויות חיוביות ולשאלי-ואם אפשר שאלותיי בשמחה נכנסתי להריון,וכמובן האבא מתכחש לילד,למרות שזה היה צפוי מראש החלטתי להביא את הילד לבד.ובראש השנה הזה - אני אמא עברתי לבית הוריי גם כדאי לעכל את היותי אמא,לחסוך קצת וחשבתי שאצליח לקנות בית.אך מחירי הנדלן בשמיים ומאוד קשה לי. אני בהתלבטויות רבות מה לעשות אם להמשיך לחפש לרכישה,או פשוט לותר על החלום ולעבור לשכירות. שכן הפתרון של בית הוריי הוא רק לתקופה קצרה. - אשמח לשמוע את דעתך איזה כיוון נראה לך מומלץ יותר למהלך ולאיזה סוג של מהלך כמו כן,אחרי,שחשבתי וחשבתי שאביו של ילדי יתעורר מהתרדמה וירצה לראות את הילד.והוא לא עושה זאת.אני חושבת על התחלת תביעת אבהות לאחר החגים.אך שוב בתלבטוייות איזה עו"ד לקחת פרטי או דרך נעמת ? אם יש סיכוי שאת יכולה להתיחס לדבר כזה אשמח ודבר אחרון - האם האבא יתעורר מתרדמתו וירצה לראות את הדבר המדהים הזה ? ולהלן הפרטים אני - רויטל 23/7/72 בני -יהלי 11/6/08 האבא המתכחש -אבי (שם קיצור של אבי עזר ) - 23/9/62

שלום רויטל ,

1. אני לא רואה אותו מעורב בחיי בנו , ולא רואה אותו יוצא " מהתרדמת ", יש לו תחושות מאוד לא קלות שעשית זאת בכוונה וכי הוא לא היה מוכן לילד ולא רצה ילד ואת באת והצבת לו עובדה . אני גם לא רואה התאמה בינכם כך שהקשר הזה היה מלווה בהתנהלות של שולט ונשלט והוא תמיד חיפש דרך לברוח ....וחייב את החופש שלו . 2. אני לא ממליצה לקנות בית בשנים הקרובות אלא לשכור דירה , כלכלית המצב לא יציב להשקעה כזו , המתיני עוד שנתיים לפחות . 3. את יכולה לבחור לתבוע אהבות בכל דרך , גם פרטית וגם נעמת - אני לא רואה הבדל . 4. לצערי , את יכולה להוריד את הציפיות שמא הוא יחשוב אחרת .. כי אני לא רואה שינוי בברכה,קרן

למעלה