חיים ואנה

TheSegal

New member
הורג אותי שמי שלא אוהב את אנה

ישר מחליטים שהוא מקנא בה, מה אנחנו ? ילדים בגן ? לא רציתי אותה בגמר!!! כן היא יפה, כי היא רוקדמת מדהים, היא זזה כמו חתול, אין לי דבר אחד רע להגיד על איך שהיא רוקדת. אבל יש לי מה להגיד על הזוגיות שלה עם חיים (זוגיות מבחינת ריקודים). אנה לא יודעת להפסיד, ראו את זה כשהיא נשברה כשבתחילת העונה היא קיבלה ציונים נמוכים והייתה סנסציה נוראית, מאז אותו ארוע היא גם השתלטה על הרחבה מותירה את חיים בתור עציץ או עמוד או "אתה תהיה מפורסם ותשב בשקט". חיים השתפר, ולא הייתי מצפה למשהו אחר במיוחד כי אנה פרפקציוניסטית ובמיוחד כי ברבע גמר אנה הבינה שהיא בכל זאת צריכה את רביבו כדי לעלות לגמר ואז היא נתנה לו לרקוד. ברגע שרביבו סוף סוף רקד ראו שאכן יש שיפור מדהים, אבל, אחרים רקדו הרבה יותר טוב ממנו. הסיבה היחידה שרביבו בגמר היא אנה ואין צורך שאני אפרט את כל הקונספירציות שכבר טחנו כאן בפורום.

dance24r

New member
ני אגיד לך מה בעיה של רוב האנשים פה

רוב האנשים לא יודעים להבחין בין טכניקה טובה ו לא טובה, לא יודעים להגיד מתי היא טובה יותר ומתי פחות. גם רקדנים מקצועיים בתחום אחר לא יוכלו להגיד זאת אם לא למדו ריקודים סלונים. אז מה עושים? מסתכלים על אופי הריקוד, על זוגיות(שיתוף פעולה), כושר גופני וכו. אלה קריטריונים חשובים אבל יש יותר חשובים. אני בטוח שגבי אלדור לא בדיוק מבינה מה היא אומרת כשהיא אומרת "זה לא היה מספיק טכני". אני יכול להגיד לך למה פיני היה פחות טוב. כולם התלהבו מהריקוד שלו. היה שם הרבה אופי, גם עוצמה, אבל מעטים ראו שטכניקה היתה יותר חלשה. אם אתה מתכוון לשיתוף פאולה כשאתה מדבר על זוגיות אז היה אצל חיים ואנה הרבה שיתוף פעולה והובלה בתוכנית אחרונה. יותר מזה, זוגיות ברומבה היתה מושלמת יחסית לניסיון של חיים בריקודים. אז כשאתה אומר שמישהו רקד הרבה יותר טוב ממישהו תדייק איזה אלמנטים טכנים בוצעו יותר טוב, אצל מי האופי היה יותר תואם את אופי הריקוד ואז נדבר. ואם אתה לא יכול לדייק ולפרט בשפה מקצעועית יתרונות וחסרונות של כל זוג אלה מסתמך על תחושה כללית שלך מריקוד זה לא נימוק ראוי בשביל לטוען שמישהו יותר טוב.

faitytail

New member
האנשים בפורום

לא צריכים לדעת לדבר במונחים מקצועיים, זאת העבודה של השופטים, ולצערי, אני עדיין זוכרת את "הסיבוב היפה עם הגב" - כך קראה גבי אלדור לרול של הסמבה. את ההערה הזאת תפנה אליהם, ולא אלינו. חוץ מזה, אתה שוב מדבר רק על התוכנית האחרונה, ומתעלם מחודשים בהם פיני התקדם והתקדם וחיים דרך במקום. הרומבה של חיים הייתה טובה, אבל הסיבה העיקרית להתלהבות ולעשיריות הייתה אלמנט ההפתעה - חיים פתאום זז יפה, כשכבר אף אחד לא ציפה זאת ממנו. הוא רקד יפה מאוד יחסית לחיים של התוכניות הקודמות, אבל לא יחסית לפיני, שהגיע לשלב הזה הרבה לפני...

האמת היא שמה שמחפשים זה שיפוט הוגן

בעוש שהקהל בוחר את הפיבוריטים שלהם על השופטים להראות הגינות. גבי אלדור - אני תוהה מדוע בכלל היא נמצאת שם כי חוץ מרבע חיוך צבוע ולהצביע כמו גברי או בניקוד אחד פחות ממנו היא לא עשתה כלום וגם לא הוסיפה היערות מחוכמות. כשגברי אמר על נמישהוא שהוא טוב אני מייד אמרתי אנשים שצפו איתי כי הניקוד יהיה נמוך כדי שרביבו יעלה. בריקוד ללא ניקוד והורדת זוגות הם הרשו לעצמם לתת ביקורות על רביבו (הם=השופטים) כי זה לא שינה דבר. הנשיקה של רביבו ואנה לקלוד 'עשתה את זה' (במיוחד של רביבו), הוא ניסה להיות הוגן עם האחרים והיה יחסית הוגן - נראה שהמצפון השיפוטי שלו נאבק במערך/נטיה פוליטי כלשהו, על פי רוב הוא היה הוגן גם בציונים, אפילו יותר מ 'השופט בתחרויות בינלאומיות'. התוכנית הזאת היתה מספיק לא הוגנת להשתמש בחברויות אישיות של השופטים כדי לקדם רקדנים. לזה לא קוראים שיפוט ועדיין, הם עשו המון כסף והרייטינג היה גבוה. הרייטינג היה גבוה גם ללא רביבו ואנה כי הרי אנה לא זכתה בשנה שעברה. אני מאחלת לה להגיע לאנגליה והיא ממש לא תחסר לי בשנה הבאה כי אולי השופטים האלו יוכלו להיות יותר הוגנים בשיפוט שלהם... ואולי לא יהיו הוגנים בכל מקרה כית מיד תהיה העדפה בגלל אילוצים כלכליים או אישיים.

tamariku

New member
לא רקדנית סלונית אך יש לי מה לומר

אני גם מרגישה שלגבי אין מושג בריקודים סלוניים והיא בסוף כל ריקוד אומרת "היה יופי..." יש כאן הרבה אנשים שהם לא רקדנים אלא פשוט נהנים לצפות בריקודים. ובמונחים מיקצועיים הם לא בקיאים. אני מסכימה איתך הרומבה של חיים ואנה היתה יפה מאוד אבל זה הריקוד היחיד!!! שהורגש שחיים רוקד. לגבי ריקודים אחרים שלהם היתה הרגשה שחלוקת העשריות היתה לא הוגנת. לדוגמא בפוקסטרוט למשל אסור להתנתק מהרצפה ובכל זאת היתה שם הרמה ואם אני זוכרת נכון גם אסור להשטטח על שולחן השופטים ולהתנשק איתם ובכל זאת חלק מהשופטים נתן את הציון 10. בפסודובלה שזה ריקוד של ה"גבר" ראו שמי שמוביל את הריקוד זו אנה אך שוב גברי לוי הפתיע ונתן ללהם את הציון 9. בעונה שעברה שאליענה ואורון קיבלו עשריות על הפסודובלה אף אחד לא התמרמר כי כולם הרגישו שזה ריקוד ששוה 10. כאן העשריות חולקו בלי קשר לריקוד אז נכון שחיים השתפר והוא תלמיד חרוץ אבל ברוב הריקודים שלהם לא ראו אותו אנה כל כך בלטה שהוא היה שם רקע בלבד. לי באופן אישי יש כל כך הרבה אנטי אליהם רק בגלל זה.

barbie125

New member
חיים הוא לא עציץ ולא עמוד

חיים הוא כיסא.

גבא321

New member
מסכים

מסכים עם כל מילה שלך, לחיים לא מגיע להיות בגמר, כרקדן. אולי כמלווה של אנה, או כפרצוף חייכני של Winner אבל בטח לא של רקדן - זה הוא לא! וכשמצביעים נא לזכור - התחרות היא של הכוכבים ולא של הרקדנים המקצועיים...

ornni

New member
גם אני מופתעת

אם אתה רקדן לטענתך אז יש לך לילמןד עוד הרבה מאוד את מה שיש אי אפשר להסתיר חיים הוא כבד תנועה אני מקווה שבאמת אתה אובייקטיבי כמו שאתה טוען אי אפשר כלל וכלל להשוות את הריקוד של פיני לריקוד של חיים ועוד דבר אחד אנה רוקדת מעולה ואי אפשר לקחת לה את זה היא סקסית יפה ובכלל מקסימה אבל לצערנו לא היא זאת שניבחנת אלה חיים זה שלא יודע לירקוד וכבד תנועה ולשופטים אני רוצה להוסיף המטקה מס 10 לא שייכת רק לחיים

yelena האחת

New member
מי שמלכלך על אנה ארונוב סתם מקנא

היא בחורה שיש לה מה להציע, רקדנית מקצועית ונראת פצצה, וגם עם אופי.מי מלכלך סתם מקנא או מקנאה. הלוואי וכולם ירקדו כמוה. ובכלל מי שלא רוצה אותה בגמר פשוט לא מבין בתחום הזה כלום.

faitytail

New member
לא מלכלכים, אלא מעבירים ביקורת

וזה הכי ילדותי לצעוק "קנאה" על כל ביקורת. חוץ מזה אף אחד לא מבקר את אנה כרקדנית, אבל מי שצריך לרצות או לא לרצות אותו בגמר זה חיים ולא אנה. סליחה שאני חוזרת על דברים שכבר נאמרו, אבל כנראה שאנשים פשוט לא מפנימים.

חיים ואנה

אני מסכימה אתך. חיים ואנה הם הטובים ביותר. משום מה, הקהל שמצביע לרקדנים מצביע ע"פ פופולריות של הרקדן הלא מקצועי. כפי הנראה לרביבו אין מספיק נוער שיצביע עבורו ומי כמונו יודעים שהנוער המרבה לשלוח SMS הם שקובעים את התוצאות בתחרות. חבל שלא מפרגנים לזוג הנהדר הזה שעושה עבודתו בצורה נהדרת בשקט וללא יחסי ציבור. אני מקווה שהם ינצחו בגמר. מגיע להם כי הם הטובים ביותר בתחרות!

ornni

New member
אל תהי כלכך גאה סבתא

התוכנית מדברת אל קהל יעד רחב מאוד שהוא כל המשפחה , אם רביבו היה מספיק טוב הוא היה מקבל את הSMS המגיע לו ויותר מזה הקהל בבית לא היה מתעצבן כלכך על רביבו הוא לא היה מנסה לנקום בגברי ע"י הצבעה לגיא - פשוט תהי כנה עם עצמך לרגע היה איזה שהו רגע בכל התוכנית הזו שיסתכלת על רביבו ואמרת יאללה אם רק ההיתי מבינה איך הוא עשה את זה זה ממש מיקצועיות אני לא מדבר על הנפת יד לצד ימין בזה לא נימדד רקדן ץ תראי אני לא פוסל את זה שאת זקנה מאוד וכניראה צריכה משקפיים או שפשוט את איטית מידי לראות מה קורה בתוכנית פשוט אל תכתבי דברים שאין בהם שחר , כן מה שאני אומר רביבו לא יודע לירקוד נקודה גם לא בשביל סתם להרשים מישהי זה לא מספיק טוב רביבו פשוט תימסור תכדור

שריוש2

New member
מסכימה איתך...

אני בכלל חושבת שגברי מצביע כל הזמן לרביבו כי הוא פעם היה יו"ר ההתאחדות לכדורגל וחיים רביבו שחקן כדורגל, אז בטוח יש ביניהם איזשהוא קשר של ידידות. ושגבי אמרה שהוא רוקד טוב, כי הוא שחקן כדורגל אז יש לו זריזות רגליים משהו כזה ממש נקרעתי מצחוק. מה הקשר בין זריזות רגליים בכדורגל לבין ריקוד?? ובקשא\ר לגמר אני לא דואגת. כי אני בטוחה במאה אחוז שהקהל יבחר בגיא אראילי. ואם גיא באמת ינצח, זה רק יראה איזה שופטים יש שם שכל הזמן מחפשים להקניט את גיא ומאשה (גברי למשל)... עובדה שגם ברבע גמר השופטים אהבו יותר את חיים ואנה והם עמדו להדחה ביחד עם לימור וחיים.

faitytail

New member
סבתא גאה, את עושה צחוק?!

חיים ואנה זוכים להכי הרבה יחסי ציבור, ללא כל פרופורציה עם זוגות אחרים. "בשקט וללא יחסי ציבור" - ממש בדיחה!

barbie125

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי. אנה מופיעה בכל מקום אפשרי. לא שזה לא בסדר, היא בוחרת לעשות את זה ואני חושבת שזה בסדר גמור, אבל על תגידו "בשקט וללא יחסי ציבור". כי זה ממש ממש לא נכון.

tamariku

New member
מצטרפת לדעתכם

אני גם חושבת שאין פרופורציה לחשיפה של אנה יחסית לרקדנים אחרים גם באתר הזה. אני אתן דוגמא: בגלריית תמונות למשל תמיד היחס של התמונות של אנה גדול בהרבה מתמונות של שאר המתמודדים באתר. יש תכנית של 10 תמונות של אנה ותמונה אחת של פיני ודורית או רז ומירית אם בכלל. זוכרים היה בהתחלה תחת קטגוריית "ספיישלים" השמלה של אנה, ראיון עם אנה. עד שקמה צעקה והיתה תגובה מצוות האתר והם הוסיפו קטעים מאירוחים של "תפוז אנשים" למה לא היה ראיון עם מירית ראיון עם דורית או מאשה או חשיפה: החליפה של רז מישהו מוכן להסביר לי? אז אחרי כל כך הרבה יחסי ציבור, יש פלא שהיא בגמר? אני לא חושבת שזה רע שהיא מיחצנת את עצמה אבל למה האתר נותן לזה גיבוי? ומה שהכי מעצבן שכולם שוכחים אנה היא הרקדנית לא הכוכבת.

למעלה