חיים ואנה

dance24r

New member
חיים ואנה

הופתעתי מאוד כשנכנסתי לאתר, שלא מעט אנשים רצו שזוג הזה ישאר מחוץ לגמר, וגם כל כך מתעקשים על זה שרביבו לא יודע לרקוד ואנה היא כזאת.. נו פשוט כזאת שלא מגיעה לה.. כנראה שזאת בגלל קנאות. מי שיש לו עיניים הוא יכול לרואת שרביבו הגיע לרמת הטכניקה בריקוד שגם אף זוג אחר לא הגיע וגם קשה להאמין שמישהו יכול להגיע לזה בשלושה חודשים. ראינו את זה בריקוד רומבה שהם רקדו בפעם שעברה. לפי רמת הריקוד שני הזוגות שהגיעו לגמר באמת היו הכי טובים. אני לא אוהד של חיים ואנה ולא אוהד של אף אחד. סתם רקדן לשעבר שצופה מדי פעם בתוכנית. אין לי שום עיניין שחיים ואנה ינצחו. גם גאי ומשה יכולים עוד להפתיע ולנצח בתוכנית. פשוט בואו נשמור קצת על כבוד ולא נלכלך אל אנשים סתם בגלל קנאות או מכל סיבה אחרת.

shirel2006

New member
הרומבה היה הריקוד היחיד שבו חיים

באמת דאג להזיז את הרגליים שלו.בערך מהתכנית הרביעית הוא לא עשה כלום, היה הצל של אנה.והם קיבלו ציונים גבוהים כי הוא חבר של גברי לוי שכנראה עשה שטיפת מח לשאר השופטים.וכן,אני מבינה קצת בטכניקה.ברומבה הוא באמת היה טוב.זה לא חוכמה להעלות אותם לגמר בגלל ריקוד אחד.לעומת פיני שהתקדם יפה ועבד קשה,ולא קיבל ציונים בגלל קומבינות. איפה הקינאה באה לידי ביטוי? אף אחד לא אמר שאנה לא יפה או לא רוקדת טוב.רק שהעונה היא משחקת אותה מלוכלך כי היא בונה את כל הריקודים סביבה (ולא כי אכפת לי מהשמלות שלה שיהיה ברור).עובדה שיותר מדי אנשים אומרים את זה,ובדרך כלל הרוב כן יודע לפרגן כשצריך.

dance24r

New member
אל תקחי את הרומבה הזאת כמובן מאליו

אל תקחי את הרומבה הזאת כמובן מאליו. ריקוד טוב לא נבנה מהאויר ולא תלוי בזה אם הרקדן מזיז את הרגליים וא לא, אלה נבנה מהרבה דברים קטנים שאנחנו רואים רק את התוצאה. זה לא היה ריקוד טוב אלא ריקוד טוב מאוד, רביבו ביצע אותו ברמה טכנית מאוד טובה. וזה שהוא מסוגל לקחת ריקוד מסוים וללמוד לבצע אותו כמו שהוא ביצע את רומבה אומר שהוא יוכל לעשות את זה גם עם ריקוד אחר. פיני התקדם טוב. לכן הוא הגיע לחצי גמר. ואם זאת תחרות ריקודים אז את זוגות נשפטים כמו בתחרות ריקודים כלומר על רמת הריקוד ולא על ההתקדמות. והוא רקד ברמה יותר נמוכה משניים האחרים. לגאי וחיים מהתחלה היה יתרון עליו. חיים הוא ספורטאי מקצועי וגאי רקד ריקודים בסגנון אחר. אני גם חושב שיש הסכמה בין השופטים ושבמאי לוחש להם באוזן מתי מתי להעלות את הציונים יותר ולהגיד מחמאות ומתי להפך. למשל אף שופט לא הזכיר חסרון גדול בפוקסטרוט של פיני ודורית. לא היתה זרימה בתנועת שלו. זה דבר מאוד חשוב ואפילו קריטי בפוקסטרוט. בלי זרימה זה לא פוקסטרוט אלא אוסף של תנועות רובוטיות. גם אם כל השאר היה טוב דבר הזה הורס את הריקוד . אבל אף שופט לא הזכיר את זה. דבר הפוך קרה עם גייב של גאי ומשה. כולם בקול אחד אמרו - זה לא טוב, לא טכני וכו. חברה, תדעו לסנן את כל המשחקים שמשחקים במאי ושופטים בשביל להעלות את הרייטינג ותסתכלו ישר על רמת הריקוד.

faitytail

New member
פיני הרבה יותר טוב מחיים,

אין מה לדבר בכלל. נאמר פה נכון, הרומבה של חיים הייתה באמת טובה (לא 4 עשיריות, אבל טובה...), אבל זה בהחלט הריקוד הלטיני הראשון בו היה טוב (בריקודים הקלאסיים הוא עוד היה בסדר). לאורך כל העונה אנה וחיים קיבלו עשיריות על ימין ועל שמאל, בלי שזה הגיע להם. פיני ודורית זוג הרבה יותר חזק, ואין ספק כי פיני עשה את הדרך הארוכה ביותר, והפך לרקדן הטוב ביותר מכל הכוכבים. חיים ואנה מביאים רייטינגד גבוה לתוכנית, ולכן אין סיכוי כי ההפקה הייתה מוותרת עליהם בגמר, לא משנה איך היו רוקדים. רואים את זה לא רק בציונים של השופטים, אלא בכל יחסי הציבור סביב התוכנית. גם גיא ומאשה זוג יותר טוב, הייתי רוצה שינצחו, אבל לא נראה לי שיתנו להם. חבל.

כלכלונת

New member
חיים מצליח להוביל את אנה יפה מאוד והוא רוקד מצוין. והם מגיעים למקוות ראשונים לא רק בגלל השופטים! אבל חצי מהשופטים וחצי מהבית. כנראה שלא כולם חושבים כמוך, ואני אישית חושבת שחיים עשה עבודה טובה. מצד שני- הם לא יזכו בדיוק כמו שהיה לאנה בעונה הקודמת. כי אנה הרבה יותר טובה מחיים, כמו שהיא הייתה יותר טובה מסמי. ובכל ריקוד אנה היא בולטת יותר וזה משחק לרעתם... לעומת זאת גיא ואנה נראים כמו שני רקדנים מקצועיים.

iris42

New member
הגמר מחר

אם גם מחר השופטים יתנו ניקוד גבוה לחיים ואנה למרות שאני די מקווה שהם יהיה פוליטקל קורקט אז זה סימן שחברה השופטים היה משוחד אני מקווה שמחר נראה את הדבר האמיתי ושהקרב יהיה פייר בין שני זוגות סך הכל הפרס הראשון הוא לתרומה ולא למשהו אישי כולי תקוה שהטוב מבין שני הזוגות ינצח למרות שאני לא אוכל לראות אז תדעו גיא ומשה שליבי איתכם לכל אורך הדרך

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif אם נתמקד רק בתכנית האחרונה,

לדעתי חיים הפתיע ולטובה
אבל בהתייחס לכל העונה... בוקר טוב אליהו!
אני זוכרת וציפיתי שוב בקטעים שלו (באתר הרשמי, ממליצה לכולם להיזכר בקטעים הנמצאים שם
) והוא באמת(לדעתי, הרי אין לי ראייה מקצועית בריקודים, כמו שלשופטים, אלא ראייה "בסיסית") ועל-בסיס דעה אישית אני לא חושבת שלפי הריקודים, מלבד מעטים מעטים -הגיע לו לעלות לחצי הגמר. אבל הוא ואנה עלו, ושם הפתיעו ובגדול. נראה איך יהיה בגמר. מאידך, אני רואה איך גיא ומאשה כל הדרך, רקדו בשקט בשקט לגמר - וגיא, שהוא הכוכב ולא הרקדן - כמעט כל ריקוד היה פשוט מוצלח. הדילמה קשה, הגיעו לגמר בכל זאת שני זוגות שונים אבל טובים, ויהיה מעניין

shirel2006

New member
גם אני לא התלהבתי מהפוקסטרוט

חשבתי שזה באמת היה ריקוד קצת חלש ולא זורם.אבל אם נסתכל על כל העונה לדעתי פיני רקד מדהים.אני לא אומרת שלחיים אין פוטנציאל,הוא רקד יפה צ'ה צ'ה (יחסית לתכנית ראשונה) וגם קוויקסטפ,אבל איך שהג'ייב שלהם לא הצליח כנראה שאנה החליטה שעדיף שרביבו יעשה כמה שפחות כדי שלא יפשל פעם נוספת.אבל כשברבע הגמר הם היו מועמדים להדחה היא הבינה שדעתם של השופטים לא מספיקה ועשתה ריקוד שבו חיים סוף סוף בלט .אבל רק על הריקוד הזה לא הגיע להם לעלות לגמר,הם קיבלו כל העונה ציונים מוגזמים על כלום,לעומת גיא ופיני שבאמת השתדלו אבל השופטים לא מיהרו להרים להם עשיריות.

dance24r

New member
את מציע

לשפוט את הזוגות לא לפי הרמה אליה הם הגיעו לרגע זה, אלא לפי איך הם רקדו בהתחלה או באמצע הדרך?

shirel2006

New member
התכוונתי להגיד ש....

גברי לוי הוא צבוע כי הוא יודע טוב מאוד שהוא ושאר השופטים דאגו לקדם את אנה וחיים בזה שנתנו להם ציונים מוגזמים,אבל בחצי הגמר הוא אמר שצריך להסתכל רק על הריקוד האחרון שלהם.אם השיפוט באמת היה צודק אולי הם אפילו היו מודחים לפני.כמובן שגם הקהל קובע והקהל די אוהב אותם (בגלל אנה כמובן),אבל כל העשיריות שהם קיבלו עזרו להם בציון המשוכלל.אז מה שרציתי להגיד זה שהתחרות היתה לא הוגנת מהתחלה,וגם אם לאורך התכנית אנה באמת לימדה משהו את חיים הם לא הראו את זה בריקודים שלהם עד לחצי הגמר.אז המשחק היה מכור מראש,כי לגיא ופיני שרוקדים הרבה יותר טוב מרביבו לא היה סיכוי. לא צריך להיות מבין גדול כדי לראות שגיא רוקד יותר טוב,אבל למה הוא ומאשה לא קיבלו 10 אף פעם במסגרת התחרות? תמיד מצאו משהו שלא בסדר.אבל אצל רביבו הכל מושלם? הוא רקדן על? אז לא הגיע להם להיות בגמר כי הם לא הוכיחו את עצמם במשך העונה.

השופטים העדיפו את פיני בגמר בגלל

שכעת גיא לא יתן למאשה לרדת ברמה כי הוא רוצה להיות כוכב בעוד שפיני, גם ככוכב, הוא נבחר תמיד כנספח לסרט לא ככוכב אמיתי ולכן עם כל האמביציה שלו הוא לא היה דוחף את דורית להתעלות מעל עצמה בתקופה של עייפות תכנונית. אני חושבת שכל מי שיבחר לעונה הבאה אמור לתכנון כבר כעת לכל סוג ריקוד שלושה מערכים,בסדר, טוב ומתוחכם. להתחיל עם הבסדר במפגשים הראשונים ולהעלות רמה ככל שמתקדמים וככל שהרקדנים מתקדמים. כך כשמגיע הזמן לתכנן ריקודים לא צפויים עדיין יהיה מצבור אפשרויות השראה כדי לתכנן לחצי הגמר ולגמר ריקודים גרנדיוזים יותר.

ornni

New member
שאלת השאלות

אם רביבן רוקד כל כך יפה וקל רגליים למה בריקודים שלו תמיד אבל תמיד הוא מאחורי אנה אף פעם הוא לו מנתר קדימה למה אין לו אלמנטים יפים כמו לסובב את אנה או להרים אותה גבוה תוך כדי ריקוד להזכירך אנחנו לא בוחרים לפי התקדמות אלה לפי יכולות

dance24r

New member
אני

לא יודע על איזה תנועות אתה מדבר, אבל כוראוגרפיה היתה יפה, ביצוע היה יפה מאוד. לא צריך להיות מומחה בריקודים סלונים בשביל להבחין בזה. הרמות שאתה מדבר עליהן לא קיימות ברומבה. מי שביצע אותן עשה זאת נגד חוקים של הריקוד.

ornni

New member
שאלת השאלות

אם רביבן רוקד כל כך יפה וקל רגליים למה בריקודים שלו תמיד אבל תמיד הוא מאחורי אנה אף פעם הוא לו מנתר קדימה למה אין לו אלמנטים יפים כמו לסובב את אנה או להרים אותה גבוה תוך כדי ריקוד להזכירך אנחנו לא בוחרים לפי התקדמות אלה לפי יכולות

2 Mיכל

New member
חח היו לו אלמנטים כאלה.

ושם לב שכמעט תמיד הרקדנית נמצאת לפני הרקדן, גם אצל הזוגות שבהם הרקדן הוא המקצועי זה היה ככה.

TheSegal

New member
וזה פחות בולט אצל גיא ומאשה...

גיא רקדן מעולה ולכן בולט כמעט כמו מאשה...

2 Mיכל

New member
נכון, אבל לאנה גם יש יותר נוכחות.

גם אני מעדיפה בהרבה את גיא ומאשה אבל אנשים פשוט מתעלמים מהעובדות ועסוקים רק בלהגיד כמה חיים לא רוקד.

ornni

New member
יאמאפאן

טוב התוכנית רצה כבר 5 חודשים ולא 6 תאמת עוד מעט אפילו חצי שנה חוץ מזה אין ספק שרביבו השתפר אבל אין בכך מספיק כדי לנצח צריך באמת להיות יותר טוב מהיריב ואין בן אדם כאן איתי האתר שיכול לומר בלב שלם ש רביבו רוקד יותר יפה מגיא וחוות הדעת המיקצועית מונחת על הכף - אם אתה חושב שרביבו רקדן יותר טוב מגיא אז תאמין לי תעבור לילמוד משפטים ודחוף ואם אתה חושב שרביבו ישתפר אבל לא רקדן כמו גיא אז ברור מי אמור לנצח בתוכנית הזאת ואם פשוט קשה לך לענות על שאלה זו אני יעזור לך ויתן לך לדמיין את רביבו הספורטאי שבכושר לא שונה מבחינה פיזיולוגית מגיא בחיים לא יצליח לבצע את ריקוד הג'ייב שביצע גיא - כלומר גיא יכול לבצע כל ריקוד של רביבו כשרביבו לא יכול לבצע מחצית מהריקודים שרקד גיא חומר למחשבה

barbie125

New member
יאמאפאן?

מזה יאמא.. הבנת כבר... ?!? אני מסכימה איתך, רק בבקשה תסים פעם באה סימני פיסוק... ממש קשה לקרוא את זה..

למעלה