חיים בשקר

חיים בשקר

טוב בעיקבות פיקים עבודים של נינה החלטתי ומצאתי את הדרך לשלב את זה אז הינה הקדמה קסדה שחורה פגע בריצפת האבן של החדר העצום טיפת האור היחידה שהיתה בחדר כמעט נעלמה עם סגירת הדלת החדר היה כימעט חשוך אבל הוא יכל ליראות הכל הכל הוא ראה "מה זה צריך ליות??"אמרה הדמות המוצללת שישבה בכיסא בראש גרם המדרגות "אני רואה שגיליתה"היא אמרה נער בחליפת שריון שחורה היתקרב לאט לאט לגרם המדרגות הוא גרר חרב אשר השמיע צליל חריטה מצמרר(תארו לכם את הצליל שהמורות סורטות את הלוח תיארתם? אז גרוע מיזה) "איפה הם?"הוא אמר בקול חלש "איפה מי?"ניראה שהדמות חייכה "אני נישבע לך שאני לא יעצור עד שאני ימצא אותם" "אתה מאיים עלי!!!?!!!?!!!!"החדר העצום אשר הם ישבו בו רעד "אני גידלתי אותך אני הפכתי אותך למ.." "אתה הפכתה אותי לרוצח שלך לא ליותר מזה,גזלתה ממני את חיי והפכתה אותי למכונת ההרג שלך" "אתה חושב שאתה מפחיד אותי?"הדמות אחלה ליצחוק "אני נתתי לך את הכוח הזה ואני יכל לכח אותו ממך,בלעדיו אתה אפס!!!!!!!אתה לא תיסרוד פה חצי יום בלעדי,אז תרים את הקסדה שלך ותחזור לעבודה!!!!" "לעולם לא!!!!"צעק הנער והיסתהר לעבר הדמות "אתה לא משאיר לי שום ברירה"אמרה הדמות והרימה את ידה החדר לאט לאט חשכה אחלה לעטוף את החדר הוא כבר לא ראה את הכיסא ומי שיש עליו המדרגות החלו לעלם החשכה ולאט לאט גם הריצפה עוד מעט זה מגיע עליו הוא כבר לא רואה את רגליו ועכשיו את פלג גופו התחתון ועכשיו כלום הכל חושך "מתחילים מהתחלה"הוא שמע קול נשי

OFIRB9

New member
*נצנוצים ופרצוף ../images/Emo99.gif*

ממש יפה! מישו לא ידעתי שאתה כותב כל כך טוב! כל הקטע עם המסטוריות ממש מגנייייייייב שלא לדבר על זה שזו רק הקדמה! יאלה איפה הפרק הראשון???? יפה מאוד מישו! *מוחאת כפיים*

niena

New member
וואו ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

באמת מדהים, מישו.

חנפניות

זה גרוע אני רציני כראתי את זה היום בבוקר והתביישתי בזה ששלחתי את זה

Ray girl

New member
יאאאאאאאאאאאאאאא

אורנצ'וווווווווווווווווווווווווווווווק!!! הדרן הדרן!

niena

New member
זה לא גרוע!

נו באמת, מישו, אתה צריך ללמוד לקבל מחמאות. (ד"א, איך אתה מעדיף להיקרא, אורן או מישו?) אמנם יש בזה כמה טעויות, אבל הן קטנות, והן בעיקר בנוסח ושגיאות כתיב. למי יש כוח להיות כזה קטנוני?

למעלה