"חיים בשאלה" - הסרט המלא

JOSHNY

New member
תודה על הלינק

צפיתי בזה עכשיו לא רע העבודה שלהם אבל יכול להיותעוצמתיהרבה יותר זתהיא עם הקול הרובוטי בכלל הפחידה אותי יכלו לעשו סרט עם סיפור של הקשיים עד היציאה

יהודי31

New member
לא אהבתי את השקר המופרך של..

מני פיליפ, הזמר הכי מבוקש, כל הקונצרטים היו SOLD OUT... על מי הם עובדים... זמר בינוני ומטה... הכל מוגזםםםםםםם... ולמה צריך את זה בסרט?? סתם שקר בלי תחלית... זה הוריד מהאמיתות של הדוקומנטרי.. וגם שרובם דיברו על הפחד שמא יקרא משהו להם כשיחללו שבת... ואנחנו כולם יודעים שבדיוק הפוך כתוב, שאין עונשים על המקום... מעניין מי הכניס להם את זה בראש שהעונש בא מיד... השאר היה נחמד.... לא בכיתי ולא צחקתי..

סוג ב

New member
מה יש לך נגד מני לא אדע

וזה גם לא ממש מעניין, אבל כשאני הכרתי את הזמר מני פיליפ, הייתי בגיל בית ספר, וזה היה הדבר הכי חם, הכי מדובר והכי פופולרי בקרב בנות ישראל החסודות. (בית יעקב) בקשר לחילול שבת. אמנם לא מחנכים אותנו שהעונש בא מיידית, אבל הפחד הוא עצום ורוב מי שאני מכירה שיצא בשאלה, או שחילל שבת, מתאר את ההרגשה של פעם הראשונה, באופן דומה. הנסיעה הראשונה שלי הייתה מלווה בפחדים ,שהנה עוד רגע פוגע בי טיל גראד. עד היום זה עובר לי בראש לפעמים (ואני מחלל שבת יותר משבע שנים..) ולסיום, הסרט לא היה אמור להיות עצוב. או מצחיק.

סוג ב

New member
תיקון קל

כשכתבתי בשורה הראשונה 'כשאני הכרתי את הזמר מני..' התכוונתי: כששמעתי על הזמר מני.. הכרתי אותו הרבה אחרי.

סוג ב

New member
בטח פליטת קולמוס

אתה יכול כבר עכשיו לרוץ להלשין במשטרה. לפי החישוב, הייתי קטינה בת 14 אולי פחות או אולי קצת יותר.... מה זה הכרנו...

תודה על הלינק

קצת "קל" מידי מני פיליפ, אורי הלחמי, לא באמת דיברו על הקשיים או על התהליך כך שבסופו של הסרט לא ממש ברור מה רצו להגיד. בכל מקרה, עצם החשיפה החוזרת בוודאי מועילה.

זוגי2

New member
כל סיקור בנושא חשוב

ההכוחה הכי גדולה היא הכתבה שהביאה רבים לכאן, ואנחנו בינהם, לא תמיד חשוב מה ניסו להגיד העיקר זה להראות שזה קיים עוד ועוד, שאפו למרואינים...

מסכימה בהחלט וגם

קיבלתי פידבקים מחברים שאמרו שעבורם (כחילונים) התוכנית היתה ממש מענינת ואני אולי התרשמתי פחות מתוך הכרות אישית עם המצב. צודקים.

מסכימה איתך, הסרט היה טוב והגביר את המודעות

אבל היה אפשר להוסיף הרבה, היו צריכים להדגיש את הכשל הלוגי שהביא את היוצא לעשות את הצעד, להדגיש את הכאב של הרגע שבו כל עולם האמונה שהוא חי בתוכו עד לפרטים הכי קטנים, מתמוטט לו כמו מגדל קלפים, את חוסר היכולת להגיד מה הוא חושב, כי גם אם לא ישבו עליך שבעה, ולא ינדו אותך, יסתכלו עליך כאל זקוק לאישפוז וכל החיים ינסו להציל אותך מאש הגהינום... הייתי גם מוסיפה את אותם אנשים שנולדו אנשי העולם עם חלומות למימוש עצמי, והם תקועים עמוק בתוך השטייטל.. ומי בכלל מפחד שאולי בסוף ימצא את הדרך לגהינום? זה לא המציאות הרווחת.. לא ממש נכנסו לראש, אבל עדיין הביצוע טוב והסרט עשה את שלו

מי יתנני דוד וולך בחופשת קיץ

שמסוגל להעביר את מחשבותיו בצורה כ"כ נקיה, זה מאוד מסובך להעביר מסרים בסרט דוקמנטרי כי אינך יכול לצפות שהמראיינים יאמרו מה שאתה רוצה לשמוע, אגב, בסרט סוררת שהוא אמור להיות תיעודי ניסו להשתיל שם טקסטים בצורת שיחה בין אנשים ואני לא בטוח שאנשים קנו את זה. הדרך לעשות זאת הוא בסרט דרמה\קומדי\מתח(כבר אמרתי חופשת קיץ) , וזה כלל לא פשוט ואני מדבר בעיקר ברמת כתיבת התסריט לא על הביצוע. את מוזמנת להציע תסריט טוב, יש מלאן מפיקים שצמאים לחומר טוב.

אגס 10

New member
סרט יפה מאוד

אחד הסרטים היותר משובחים שהיו על היציאה בשאלה כל הכבוד למרואיינים היקרים על האומץ בחשיפה ושאפו למפיקים ולעורכים על המיצוי והרמה בסיקור ענין היציאה והרגשות הנלווים

הסרט חלש - ללא כל מסר ברור

אמנם הפקת הסרט היתה טובה איכשהו, אבל לא ברור כלל מה המטרה של הסרט. אם הסרט בא לתאר חיי חוזרים בשאלה, אז הוא ממש לא עשה את זה. אם הסרט בא להראות קשיים של חוזרים בשאלה, אז אולי הבחורה עם הפנים המטושטשות הביעה על הבעייתיות, אבל לא יותר מזה. בקיצור, לטעמי, סרט מאוד חלש.

אגס 10

New member
הסרט בא להעביר את ההרגשים של היוצאים

לא לתאר את חייהם,ולא כ"כ להראות את הקשיים שלהם,פשוט להעביר את הרגשות שלהם כיוצאים,ודווקא את זה הם עשו בצורה יפה מאוד.

וככזה הוא די חזר על מה שידוע

תוך שהוא לועס שוב ושוב את הדברים הידועים ולאו דווקא מדייק בפרטים העיקר להיות דרמתי, טלי בן עובדיה כראש דסק חדשות לשעבר התבלבלה בין אייטמים של חדשות ערוץ עשר שמעניין רק באותו ערב וחשוב להיות הכי דרמטי כדי לקבל את ליטרת הרייטינג היומית לבין סרט כזה שאנשים יראו אותו לאורך זמן.

אגס 10

New member
אני התרשמתי אחרת

אכן הדוברים לא מאוד חידשו,ויתכן גם שדבריהם כבר לעוסים, עדיין נראה לי שכשרואים את האנשים מספרים בעצמם את רשמיהם והרגושתיהם בכל התהליך ובעיקר בתקופה של אחר היציאה זה משהו אחר,ויש לציין שאת זה הם עשו מאוד יפה ורהוט ומרתק,וגם באיכות הפקתית טובה כך שנראה לי שכן יש כאן משהו שונה ומעניין.

למעלה