חיים בסרט

חיים בסרט../images/Emo202.gif

לו הייתם יכולים לבחור להשתתף בסרט על עצמכם-איזה סוג של סרט זה היה
מי הייתם רוצים שיגלם אותכם
מה מסקרן אותכם לדעת על הסרט על חייכם

לא מצליח להרדם אז אני יענה....

למה הכוונה איזה סוג של סרט זה היה??? אני יענה בכל זאת.. לו הייתם יכולים לבחור להשתתף בסרט על עצמכם-איזה סוג של סרט זה היה?: זה היה סרט על הסדיר שלי מי הייתם רוצים שיגלם אותכם?: אני כמה שאני "עוף מוזר" "פרה משוגעת" אף אחד לא יכול להחליף אותי! מה מסקרן אותכם לדעת על הסרט על חייכם?: 1)מתי באה האישתי (אם בכלל) 2)מתי הסיוט הזה מסתיים (מקווה שבקרוב) 3)מתי אני מתנקם נקמה כואבת ורצחנית על כל מי שניסה במאמצים רבים להרוס את חיי (הרבה חלקות טובות נהרסו אך מאמציהם של המנסים עלו בתוהו...עובדה...אני עדיין כאן שור חי ובועט)

thankful

New member
... מסתבר ששוב לקחת רעיון שחשבתי עליו

ופתחת עליו פוסט ... אני רציתי לקרוא לנושא - "החיים בוידאו" (אותו הרעיון , למעשה ...)

thankful

New member
מה שאני חושב זה ש ... אי אפשר

להריץ את הסרט הזה קדימה - כלומר לא ניתן לבצע FF (FAST FORWARD) - ע"מ לדעת כרגע את העתיד ...

EdisonGirl

New member
פנטזיה או מד"ב, סביר להניח

הייתי רוצה להיות דמות עם כוחות-על, שאין לה עקב אכילס כמו שיש בכל סרטי הגיבורים. יכול להיות שזה יהיה סרט מאוד משעמם בגלל זה, אבל לא אכפת לי
תמודדו!

זה יהיה סרט אגדות

אמרו לי שאני צריכה לכתוב על החיים שלי כי זה כמו האגדות ואולי שאם יגיע הנסיך אספר את התלאות והקשיים שעברתי עד שבא הנסיך וגאל אותי מהלבד והעביר אותי לחיות איתו על הגבעה באושר ובאושר עד שהמוות יפריד בינינו זה היהיה סרט שיגרום להרבה עיניים לדמוע , יצטרכו בו המון ממחטות אבל ברוך השם שורדת ויש ניסים ויש נפלאות ממש כמו באגדות ויש נסיכה קסומה השורדת לבד בכל הממלכה , מחכה לנסיך האהוב

lee68

New member
זה יהיה דרמה

אולי אפילו סרט אנימציה מי שהייתי רוצה שתגלם אותי : לא יודעת אם אתם מכירים את הדמות המצויירת " אמילי המוזרה" (אתם יודעים הדמות שהחברים הכי טובים שלה זה שלושה חתולים שחורים). סרט שמורד במוסכמות חברתיות.- לא משהו קונבוציונאלי ( אבל גם לא מטרף).

לנושנוש

New member
בימים אלה...סרט סקס.

טוב, אני כבר רואה מטופלים נוהרים בהמוניכם אלי בעקבות הודעה זאת...

למעלה