חיים בסערה

conatus

New member
חיים בסערה

סערת החיים הינה דבר מופלא רק כשהינך יכול לה. אין החיים מתגלים ביופיים האמיתי אלא בזמן שהסערה מכה בכול עוצמתה ואתה בכוחותיך מחזיר מלחמה שערה ויכול לה. יכול לה, כלומר חוצה את הנהר האימתני ומגיע לגדה האחרת ואז זורק את גופך על האדמה זהו יפי החיים כך אנו חיים ובכל מצב אחר החיים אינם שווים כלל. שכנעו אותי...

ל נ צ ח

New member
סערת החיים הינה דבר מופלא

כך היום בתפן שבגליל לשם הוזמנתי להתארח על חשבון המולטימיליארדר סטפן ווסטאיימר בתמונה כפולה זו אני במוזיאון כאשר מבחוץ ממתין איש הטלביזיה קריין החדשות המפורסם עודד בן עמי איתו דיברתי בין יתר הנכבדים שהיו שם שוחח איתי הרמטכל לשעבר רפול.

על מה

New member
ובעצם אתה אומר לנו=

שאנחנו זוכרים להעריך משהו רק כשאנו עלולים לאבדו. וישמן ישורון וישכח... ויצר להם ויזעקו את ה'... זו כבר חוכמה שהתנ'ך לימדנו. שבוע טוב. חזרתי משבוע רחוק נהבית

Kilgore Trout

New member
סערת החיים?

אני לא בטוח שיש במה לשכנע אותך conatus, אם "סערת החיים" היא האשליה שדרכה אתה בוחר לבחון את החיים שלך, תבורך, יש אשליות אפלות יותר על רצף החוויות שרובנו קוראים לו חיים... אבל word of adivce, תמיד מומלץ לזכור את העובדה שמדובר באשליה, והתפיסה הסובייקטיוית שלך את החיים שלך רלוונטית לך בלבד, קבוצות מוגבלות של אנשים (במקרים מסויימים, לא שאני מכוון לגישתך אלא באופן כללי, אנשים הורגים אנשים שמחזיקים באשליות אחרות) מחזיקות לפעמים אשליות דומות אבל תמיד מדובר באשליה Peace

Kilgore Trout

New member
אם כבר מזלזל אז לפחות תדייק

ברוך הנמצא... אני כבר פה הרבה זמן :) אבל באמת אני אעדיף ביקורת רצינית ולא הודעות כותרת חסרות מעוף PEACE

למעלה