חיים בן פסח

Mesarim

Member
אין זאת אשמתך בוש

שיש לך כשרון כתיבה כמו עמיש, ויכולת ניהול פורום של מקק איש איש וחסרונותיו

אתה רואה?

בכל מקום אתה מחפש את הריב האישי עם גולשים. אם הייתי מנהל פורום הייתי מסלק אותך כי בדבריך ובהופעותיך אין כלום חוץ מרדיפת גולשים וליבוי יצרים. אתה טיפוס מאוס חוץ מכמה פסיכים כמוך רוב הגולשים בפורומים סולדים ממך. לך תטפל בעצמך חולה רוח.

ההחלטה לחסום אותך מסרים היתה נכונה

אין פורום שלא נחסמת.גם ההתחזויות שלך הזחילה הפתטית לכל מקום שבועטים בך לא מראה על כבוד עצמי.אני ריחמתי עליך כי גל ים התחננה בפני שאשאיר אותך.

Mesarim

Member
אין זאת אשמתך בוש

שיש לך כשרון כתיבה כמו עמיש (כמעט), ויכולת ניהול פורום של מקק איש איש וחסרונותיו יחד עם זאת, השמוש הנדוש במילים "זחילה" "פתטית" "בועטים", מעמעמים את כשרון הכתיבה שלך, קמעא אנשי ימין, גם אם כשרונם קיים, הרי שהוא מבוזבז ברוב המקרים על התפתלויות מביכות, התלהמויות ריקות מתוכן, קללות רדודות, הנפקת צידוקים מוסריים להרג ילדים פלשתינאים וכיו"ב נשארת בקומונה המדולדלת שלך, בדיוק עם מי שיאה לכלומניקים כמוך: פסח בן פסח, חוח ושאר עלובי חיים למען הסר כל ספק: הקומונה שלך מעניינת תת*ת

אז תפסיק להכנס אלי בניקים שונים

ותפסיק להתחנן בפני ולהתרפס בפני שארשה לך לכתוב אצלי. אין זאת אשמתך שאין לך חיים מלבד מריבות. אין זאת אשמתך שאתה חולה נפש. לך אין אף כישרון לא בכתיבה ולא בכלום. תתעסק עם חברך קקטוס.

Mesarim

Member
בושיניו ...

א .לא רואה אותך ממטר ב. אתה שקרן מצחין: מעולם לא התחננתי בפני אף אחד ג. חולה נפש מי שעשה אותך ד. קקטוס חבר שלך, כמו גם מספר ילדים הזויים, המריירים עליך, בקומונה המ*ויינת שלך, מפני שיש לך יכולת לכתוב ותר מ 5 משפטים בלי שגיאות כתיב (תכונה נדירה אצל אנשי ימין) ה. אני כותב היכן שבא, מתי שבא ואיך שבא לי, ואם זה אינו נושא חן בעינייך, אתה יכול לקפוץ לי קאפיש ? יא כלומניק אינטרנטי מזורגג ? תודה

בוא ונדון קצת לגבי "כתיבתך" פה

אילו גדלת בתנאים נורמליים,ולא לא בפנימיות בהם היכו אותך-אולי לא היית הופך לעבריין נמלט. אבל רצה הגורל אחרת,וחבל. אני באמת חושב שיכולת להיות מישהו בחיים,לא רק משהו. אבל רצה הגורל שתהיה דומה לבני סלע,רק בהקטנה של 25%.

shy-1

New member
אתה יודע קקטוס, ככל שאני קורא

את הגיגיך, מתחזק בי הרושם, שלוא חבטו בך קצת בילדותך, לא היית כיום כזה רשע !

למעלה