חיים בלי כאב

חיים בלי כאב

ראיתי אתמול סרט דוקומנטרי בשם הנ"ל. הסרט היה על ילדים שחולים במחלה נדירה הגורמת להם לא לחוש בכאב. נשמע נחמד ? אז זהו, שממש לא. הילדים האלה חשופים לפגיעות שונות ומשונות - יכולים להסתובב חודשים עם רגל שבורה למשל בלי שאף אחד ישים לב, נושכים את עצמם עד זוב דם בלי להרגיש, לא מרגישים בצורך להתרוקן בשירותים, יכולים לדפוק את הראש ברצפה תוך כדי משחק עד כדי דימום פנימי וכד'. אחרי הסרט הגעתי למסקנה שאני לא מחליפה את הכאב שלי
מסתכלת על חצי הכוס המלאה.

../images/Emo32.gif ועוד משהו - לגבי הדיאטה

סתם 2 המלצות קטנות -
אני לא מתה על פסטה מקמח מלא, אבל משתדלת לאכול כחלק מהדיאטה. מצאתי בבית טבע פסטה שמיוצרת מאורז מלא ולא מקמח מלא, והטעם שלה טעים לי בהרבה. ממליצה לנסות.
מצאתי בבית טבע גם עוגיות מקמח מלא וחרובים. מה אני אגיד לכם, זה נראה כמו עוגיה רגילה, זה נראה כמו ציפוי שוקולד, ואפילו הטעם כל כך טעים עד שחשבתי שעובדים עלי. שווה.

gui1

New member
יש וופלות חרובים עם קמח מלא מעולה

אחרי כאבי המחזור הנוראים אין לי בעיה לחיות בלי כאב ובאמת אני לא מבינה מה כל הטעם בדיאטה?

אני לא אוכלת קמח בכלל

אוכלת דגן אחר - לחם שיפון 100% - יקר בטירוף אבל אני מקפידה מאד. מקפידה בכל הכוח לראות אם יש תועלת.. לא נוגעת בקמח, עוגות וכו' וכו' וכו' בלי סוכר- רק דבש קפה שחור בלבד פעמיים ביום. כמעט בלי מלח ביצים כל יום לבניית הרקמה הפגועה- הכיבים האלו של האנדו'. לא פרי הדר עוף אורגאני נטול הורמונים ואנטיביוטיקה-יקר בטירוף גבינות צאן בלבד יוגורט עיזים- אורגאני ירקות - אורגני או מקלפת בקיצור רוב היום מה שאני אוכלת זה קפה בבוקר עם פרוסה עד הצהרים - תמרים - קשיו- אגוזי מלך ארוחת צהרים - קינואה/ כוסמת/עדשים - עם עוף / דג או עם סלט אחה"צ- מיץ גזר (קניתי מסחטה) ערב- ביצים-פרוסה עם אבוקדו/ גבינת צאן ובין לבין אם בא- קיוי, מנגו, בננה, תפוח וזהו. קשה מאד מאד מאד מאד מאד כל האוכל המתועש ירד - לא אוכלת מקופסאות שימורים לא אוכלת משקיות אני מקווה שאחזיק מעמד כי זה באמת קשה- אי אפשר לאכול כלום בשביל הנפש כמו שוקולד או ביסלי או בייגלה או גלידה או עוגת שוקולד או עוגת .. בקיצור - עוצר מזון. אולי זה ישפר את המצב- אני מחכה ובינתיים מקווה לא להישבר.

לבואינג ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

1.איפה משיגים "עוף אורגאני נטול הורמונים ואנטיביוטיקה" ? 2.האם מצאת תיעוד/מאמרים לפיהם ביצים יכולות לעזור בשיקום רקמה פגועה ? בהצלחה בדיאטה ותודה רבה !!

עוף אורגאני

אני קונה קפוא של "אדמה"-עוף נטול תרופות, הורמונים וכד'.. יש אותו ברשתות גדולות. חלבונים למינהם ניתנים בכמות גדולה לשיקום של כל רקמה, ביצה היא חלבון מצוין. (להיזהר מכולסטרול...). ביצים מומלצות בדיאטה שהביאה אלינו דניאל.

יעל סתם

New member
עצוב

נכון את צודקת. גם אני לא הייתי מתחלפת איתם אבל בכל זאת יש כאב שהם כן מרגישים: כאב לב בגלל המצב הזה.

למעלה