חייל

חייל

שלום מאוד הציעו לי על הפורום הזה אז החלטתי לנסות לכתוב פה<: אני חייל קרבי כמו שאפשר להבין מיזה אני את רוב הזמן מעביר בצבא בהתחלה חברה שלי אמרה מלא שהיא מתגעגעת וכל הדברים האלה שבנות אוהבות להגיד והחיילים אוהבים מאוד לשמוע בייחוד אם אתה חייל קרבי אם הזמן זה בא בתקופות כאלה היא הפכה להיות אדישה אליי לא מתקשרת יותר...לא עונה לסמסים אני כותב לה שאני לא יכול להרדם מרוב מחשבות אלייה וזה לא עושה לה כלום וגם כשאני מתקשר והיא עונה רוב הזמן היא גורמת לשיחה להיות קצרה "אני אוכלת טוב יאללה [אני משחרר איזו מילה] טוב יאללה..." לדבר איתה על זה אני לא רוצה כי אין לי מה להגיד ואם להגיד כבר אז שזה יהיה משו שיכנס לה ללב בלי שאני אצא איזה מתלונן או בכיין... מה לעשות?איך לשפר תמצב?אני יודע שבנות קשה לכן כשהחבר בצבא במיוחד אם אתם לא אוהבים אותו מי יודע מה אבל למה להיות אדישות למה פשוט לא להגיד לו בפנים לשפוך את הכל "גם ככה לא אהבתי אותך ועכשיו כשאתה בצבא אז בכלל" תבינו חזרתי הביתה והגברת עסוקה מדי כדי להפגש איתי היא לא יכולה לדחות תעסקים אבל לא משנה סתם רציתי לשפוך תלב קצת אני לא עושה את זה הרבה כי אני קשוח מידי חחחXD תשאירו תגבות זה תמיד כיף[: שלכם, סטייק טוב

דעתי...

זרוק אותה... אני יודעת שזה נשמע קשה ולא נחמד במיוחד שאני לא מכירה אתכם. אבל אתה נמצא בשטח ורחוק מכל מי שאתה אוהב, חברים, משפחה וכו'. אתה רוצה לדבר עם מישהו קרוב אליך והיא מנתקת לך, היא אוכלת אז היא לא יכולה לדבר איתך? כאילו מה??? חבר שלי יפריע לי באמצע כל דבר אני אענה לו. ואתה עוד אומר שהיא לא אוהבת אותך מי יודע מה, אז מה אתה עושה איתה? תמצא לך מישהי שכן תאהב אותך, תדבר איתך, לא תהיה אדישה אליך ולא תחפש לעצמה עיסוקים אחרים לסוף שבוע כשאתה חוזר.

ToryMaster

New member
לא רוצה לתקשר עם החברה שלך?

מעדיף לעשות מניפולציות ל"גברת" החצופה? אל תצפה שהקשר שלכם יחזיק מעמד. קשרים שמשנים פאזה ככה, צריך לעבוד עליהם, צריך להשקיע בהם, וחלק מזה כולל גם לדבר על הדברים; להגיד מה מפריע לך ולקבל משוב בחזרה מהצד השני. אני לא אומרת שהיא בסדר ולא אומרת שאתה לא בסדר, אני לא מכירה, אבל מאוד הציק לי המשפט "חזרתי הביתה והגברת עסוקה מדי כדי להפגש איתי היא לא יכולה לדחות תעסקים". אתה יודע, יש לה חיים וקיום מעבר להיותה החברה של החייל הקרבי הקשוח והאמיץ, היא לא עובדת שלך, היא לא עושה איתך עסקים, וכמו שאתה לא תמיד יכול להיות איתה, כך גם להיפך.

lia2sh

New member
כן אבל אם את יודעת שהוא חוזר..

אז לא תעשי מאמץ לראות את הבן אדם שאת אוהבת ולא ראית אותו הרבה זמן?

ToryMaster

New member
בגבול ההגיון, כן

אני לא אעצור את החיים והתוכניות שלי בשביל לראות אותו, בדיוק כמו שאני ממש לא מצפה שהוא יעשה את זה, לי יש את החברים שלי והדברים שלי ולו יש את שלו, ולפעמים זה מתנגש, וזה נורמלי ולגיטימי לגמרי בעיני.

Jeanne D Arc

New member
אם לדבר בתכלס

אז אין דבר טוב יותר מאשר שיחה איתה על מה שמפריע לך, כי אחרת הקשר ימשיך להתדרדר ובסופו של דבר תפרדו |: והקטע שהתקשרת אליה והיא אמרה שהיא אוכלת ולא יכולה לדבר איתך, אז לא יודעת ת'אמת.. אני בעיקרון אתעורר אפילו ב6 בבוקר אם אני אשמע את החבר שלי מתקשר אליי. בקשר לזה שהיא לא יכלה להפגש איתך, זה כבר משהו אחר, היא באמת בן אדם שיש לה עוד עיסוקים וחיים חוץ ממך ולפעמים קורה שהפגישה איתך מתנגשת אצלה במשהו אחר שגם חשוב לה. אני מקווה שתחליט לדבר איתה על זה, כי בהתעלמויות או בשתיקות לא פותרים שום דבר.

מאורי6

New member
תקשורת טובה זה הכל

אתה יודע מה היא עושה ומה היא אומרת... אתה לא יודע מה היא מרגישה ומה היא חושבת.. אולי אתה לא מצליח לחשוב על משהו שפגע בה--אבל אולי הוא קיים הדבר הזה. אולי היא פגועה, אולי היא כועסת. אולי זה משהו שבכלל לא קשור אליך וסתם משהו עובר עליה! גם זה קורה! אני לא אומרת שלא יכול להיות שהיא סתם כלבה או שהיא לא אוהבת אותך באמת.. או שיש משהו שהיא לא מצליחה לספר לך ובגלל זה היא מקצרת בשיחות. אבל הנקודה היא... שלא תדע אם לא תיגש לעניין פשוט בצורה ישירה ותשאל אותה מה עובר עליה. וזה לא לצאת מתבכיין- זה לצאת חבר שאשכרה אכפת לו... יש מצב שהיא עכשיו יושבת וחושבת לעצמה שאפילו לא אכפת לך!! דבר איתה.. בהצלחה!

McBlack

New member
נשמעת לי כלבה. לא מספיק אתה קרבי אתה צריך

לסבול גם את האדישות שלה? אם היא כזאת חשובה לך דבר איתה על זה, תגיד לה שאתה לא יכול ולא רוצה להמשיך בקשר כשהיא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת. אם לא אל תטרח, פשוט זרוק אותה קיבינימט. אתה יכול להשיג יותר מזה.

למעלה