חייל בגופי תאום תכנון

driver17

New member
חייל בגופי תאום תכנון

מישהו יכול לתת בבקשה מידע על התפקיד? ועל המיונים? ומתי אמורים לקבל אותם????? תודהההה לעוזרים

ThecolorisBlack

New member
מקפיצה..

בדרך..מידע על: חיילת בגופי תאום ותכנון,חיילת מוסד, משרד ביטחון.

-

בדר"כ תפקידים פקידותיים.. אם כי, לא כולם. במשרד הבטחון, בשב"כ ובמוסד.. מתי אתה אמור לקבל מיונים? אם מילאת מנילה עכשיו (של תפקידים עורפיים..) אתה אמור לקבל מיונים בסביבות אוגוסט. וזה לא אומר שתקבל דווקא מיונים דווקא לזה..

driver17

New member
תשובה

מילאתי לא מזמן.... אוקיי נראה אם אני אקבל באוגוסט אבל תגיד... רישום לי"ג מונע מיונים?

תגידי* ונראה לי שזה דוחה את המיונים

אבל אני לא סגורה על זה.. ככה זה לפחות בשנת שירות אבל.. נראה לי שאם תלמד י"ג כנראה ישבצו אותך במשהו שקשור למה שלמדת.. חכה לתשובות של יותר מומחים..

driver17

New member
לגבי י"ג ומיונים

יש כאן מישהו שיודע האם רישום לי"ג מונע מהצבא לזמן אותי למיונים? את הי"ג אני יכול לבטל כל רגע

shaike77

New member
בעיקרון כן אבל...

אני מסיים עכשיו י"ג, אל תיקח אותי במילה.. אני יודע שלי לא הביאו זימונים למה שסימנתי במנילה הקרבית שלי (מילאתי אותה לפני י"ג), סימנתי שם קצונה יעודית ולא קיבלתי. לחברים שלי ביטלו התחלת התמינות למודיעין. אם אתה בשלבי התמינות כלשהם אז שוב דבר לא נעצר! יש לי חבר שהיה באמצע מיון למודיעין וזה לא עצר אותו (הוא בסוף התקבל למה שהוא התמיין, ופרש מי"ג)

driver17

New member
לא אני לא

אני מלאתי מנילה לא מזמן ועדיין לא התמיינתי לשום דבר

shaike77

New member
אגב יש לך פרופיך 64 ומטה??

אם כן תברח מי"ג!!!!!!!!!!! לפי דעתי זאת טעות. טעות מרה אפילו!!!!!!! הסיבה היחידה שבגינה נרשמתי לי"ג היא שהיה לי פרופיל קרבי ורציתי להתקבל לממר"מ.

shaike77

New member
למה אתה הולך לי"ג??

כל תפקיד שאתה תוכל להיות בו אחרי י"ג אתה יכול לגשת אליו עכשיו בגלל הפרופיל שלך.

למעלה