חיילת במצוקה...

jessy19

New member
חיילת במצוקה...

טוב אז ככה.. אני משקית חינוך ופקידה, ובתור משקית חינוך אני עובדת המון מול המפקדי ב"מ ולאחרונה הם פשוט שמים לי רגל ומתייחסים אלי בזלזול וכשפניתי למפקד שלי הוא לא התייחס לזה ברצינות, מה שגרם לי בסופו של דבר להתעצבן ולריב איתם. האם אני צריכה לפנות למב"ס או שלא להטריד אותו בזה? זה משהו שכבר המון זמן ככה ואני לא רוצה להיות יותר בתפקיד של החינוך בגלל זה, כי סה"כ לקחתי על עצמי את התפקיד בנוסף לתפקיד הרגיל שלי ומה אני מקבלת? סטירות מכל הכיוונים...

leeloo

New member
השאלה היא כזאת..

מתי דיברת איתם, והאם אפשר אולי עכשיו לדבר איתם שוב? אם לא, האם המב"ס הוא הכתובת מעליהם, או שיש גורמים באמצע, שאולי יהיו יותר נגישים ויותר נוחים. לדעתי, אל לך לחשוש לקחת דברים למעלה, כי אם נעשה לך אוול ע"י המפקדים שלך, אף אחד לא יעזור לך מלבדך. את צריכה להחליט שאת מטפלת בנושא, ופועלת לשינוי המצב. גם תחשבי על אלטרנטיבות. האם את עוזבת את התפקיד? האם את נשארת? האם את עוברת בסיס? תחשבי על מה שאת רוצה לעשות בעקבות השיחה עם הגורמים שמעל. שיהיה בהצלחה.

ברוכה הבאה לחיים ../images/Emo24.gif

הלואי שהייתי יכולה להגיד לך שאחרי הצבא זה נגמר, אבל זה לא. נטריק אם אנשים כאלה (וזה טריק מאוד קשה!) הוא לתמרן אותם כך שיהיה להם אינטרס לקדם את האינטרסים שלך. איך עושים את זה? לא פשוט. הדבר הראשון הוא לנסות הבין מאין מגיעות ההתנגדויות שלהם אליך ולנסות לטפל בזה משם. אם תתני דוגמאות ספציפיות נוכל להיות יותר ממוקדים עם העצות.

למעלה