חיילי הנקמה!!!!!ק-י-ש-ק-ו-ש

מחתרת 77

New member
אכן מסחרי בלבד!!!

מתוק!לא עשו את זה קודם ,כי זה טרנד עכשווי,זה נמכר טוב לבני נוער!ותבינו,גם אם עכשיו היה טרנד של מוסיקה גרוזינית אז אתניקס היו עושים הפקה גרוזינית.מה כל כך קשה לקלוט את זה??????????????? זה הכל שאלה של כסף!!! ושב"כ ס עשו את זה כשהחיילים היו בבטן של האמא שלהם,והביאו משהו חדש לאוזן הישראלית,מעניין,יצירתי,ומוסיקלי, ובכלל לא על מנת לעשות כסף! ותאמין לי עשיתי מספיק דברים מסחריים בחיים שלי,אבל לפני שאני חושב על המסחר מעניינות אותי האומנות והמוסיקה [ולא ה"לעשות כסף מטרנד מצליח"] ןחבר'ה בבקשה אל תכתבו שטויות על דברים שאתם לא מבינים בהם.ואם אתם רוצים לטחון נושא אז לעזאזל תבינו בו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רינקון

New member
אם היית מכיר את ההיסטוריה של אתניקס

היית יודע שזה בדיוק להיפך. קודם הם עושים דברים ואחר כך כולם מחקים אותם... ושכולם עשו רוק ישראלי עם גיטרות הם עשו דיסקים עם מחשבים ושילבו מוסיקה מיזרחית פופ ואלקטרוני. וששב"ק ס היו ילדים , הם ארחו בקטע ראפ את סילבורדן למשל.. לבוא ולהגיד שהם תופסים טרמפ על משהו מראה קצת על חוסר הבנה מצידך... לא סתם אתה די אלמוני וגם קצת מתוסכל אם יורשה לי להוסיף. וחוץ מזה אם זה כל כך קל , למה אתה לא תופס טרמפ על משהו ומצליח איתו???

מחתרת 77

New member
זה סילברדון,לא סילבורדן!!!

תאמין לי שאני מכיר את ההיסטוריה.וחוץ מזה זאת בחירה שלי להיות אלמוני.ואתה לא יודע מי אני!!!!

poisener

New member
עד כאן!

נמנעתי עד עכשיו מלהתערב בנושא, אבל עכשיו כבר הגזמת. לומר על אתניקס שהם עושים משהו כי הוא "טרנדי" זה כבר ממש בורות - הרי אתניקס תמיד היו אלה שהביאו משהו חדש, ובעקבות הצלחתם כולם מיהרו לחקות אותם. עובדה גם שתמיד כשאתניקס הימרו על משהו אנשים מהתעשייה ובתקשורת אמרו להם שזה ייכשל, שזה לא יתפוס ושלא כדאי להם להשקיע בזה, אבל הם לא הקשיבו לאף אחד, רק עשו מה שבראש שלהם, ולכן הם הצליחו כל כך. כבר מההתחלה, בדיסק הראשון הם יצרו סגנון חדש שלא היה דומה לשום דבר שעשו עד אז. אמרו שהם לא יצליחו ושהם ייפלו בין הכיסאות, וראה איזה פלא - עם ישראל שמע והתלהב ממשהו חדשני ונועז! וככה לאורך כל הדרך, הם קפצו לפופ-דאנס אלקטרוני כשהטרנד היה "רוק ישראלי" (אי שם בתחילת שנות ה-90'). כשאנשים ראו את ההצלחה והתחילו לעשות אלקטרוני, הם עברו למזרחי (!), הסגנון שהיה אז בתחתית המדרגה, ואף אחד לא רצה לשמוע עליו - והפכו אותו במו ידיהם לסגנון המוביל בארץ! הרי כל הטרנד העכשווי הזה נולד בעקבות "בלעדייך" שעשו לאייל גולן - מטיפקס, דרך שרית חדד, כולל כל המוסיקה הים תיכונית שמצליחה בשנים האחרונות, זה רק בהשפעה של אתניקס! וכל זה כשאף אחד לא הסכים להשקיע בפרוייקט אייל גולן, ולכן הם נאלצו לעשות הכל לבד. וכשהם שמו לב שזה הופך כבר לתעשייה, הם פירקו את החבילה עם אייל גולן, למרות שהיו יכולים בשקט להמשיך ולהרוויח המון. אבל לא - הם עברו לקצה השני ועשו את "בדרך שלך" - ההיפך הגמור, דיסק שלא דומה לשום דבר אחר, מתוך ידיעה ברורה שזה לא יימכר באותם כמויות. אז בפעם הבאה, כשאתה כותב משהו תוודא שיש בסיס מאחוריו, כי במקרה הזה טעית בגדול.

נטלייי

New member
אנשים ../images/Emo124.gif

אני מבקשת למתן את התגובות, בלי לרדת לפסים אישיים על חברי הפורום. אחרת אני אצטרך למחוק הודעות, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.

מחתרת 77

New member
נטליי תביני!

חס וחלילה!אף אחד לא יורד כאן לפסים אישיים, ואני בטוח שלאף אחד אין כוונה לעשות את זה!שאלתי ל-poisener הייתה רצינית ביותר{אם שמו הפרטי הוא יורם}ולא בכוונה לפגוע.כנראה שלא הבנת!וגם אם מתנהל דיון ענייני שגורר איתו לפעמים אמירות קשות בנושא,זה דבר לגיטימי ונורמלי כל עוד לא פוגעים אחד בשני באופן אישי!

נטלייי

New member
קודם כל

ההודעה הקודמת שלי, לא היתה ספציפית על השאלה שלך אם זה יורם או לא. במקרה בחרתי להגיב להודעה הזאת כי היא היתה בסוף השרשור. אני התכוונתי בכלל, כל השרשור הזה ממש על הגבול, אז פשוט הזהרתי. כי אני לא רוצה למחוק הודעות.

מחתרת 77

New member
נטליי!

אם בשבילך הדיון על חיילי הנקמה היה מוגזם עד כדי כך שהייתה לך מחשבה למחוק תגובות,אז הפורום הזה בבעיה!את בטח לא מצפה שבפורום יכתבו רק דברי הלל ושבח לאתניקס,וקוצי מוצי!! מתנהל ויכוח ענייני שלעומת פורומים אחרים הוא מנומס ולא יורד לפסים אישיים ולא צריך להיבהל מזה.לפי דעתי תני לדברים לזרום כמו שהם בלי איומי מחיקה.זה מתאים לגנון!!

poisener

New member
תגובה למחתרת 77

א. אתה צודק בעניין הויכוחים, זה דבר לגיטימי ואין צורך למחוק שום הודעה. ב. מעניין שכל מה שהיה לך להגיד בתגובה למה שכתבתי זה "טוב! מה שתגיד!" אני כתבתי בצורה עניינית ואפילו לא הבעתי את דעתי האישית, כל מה שכתבתי מתבסס על עובדות בלבד. אם אתה רציני בדבריך ורוצה לתרום לפורום, ראוי היה שהיית מגיב באותה רוח, ולא במן ילדותיות כזו. מאז ימיי בחטיבת הביניים לא הייתי מעורב בויכוח שהסתיים ב"מה שתגיד!". ג. לא, שמי הוא לא יורם.

מחתרת 77

New member
זה פשוט חוזר על עצמו!

התגובה שכתבתי לך אינה נובעת מילדותיות ורציתי מאוד להגיב בצורה עניינית ,הבעיה היא שאני מרגיש שזה דברים שכבר כתבתי וכבר חזרתי עליהם כמה וכמה פעמים,ואם תקרא את כל השרשור תדע בדיוק מה דעתי לגבי כל דבר שכתבת.אני מאוד שמח שאתה מסכים איתי לגבי הויכוחים!

נטלייי

New member
כמו שכבר כתבתי

הבעיה היא שהיו פה כמעט ירידות לפסים אישיים, הדיון על חיילי הנקמה, או כל דיון רלוונטי לפורום ושלא עובר את חוקי תפוז לגיטימיים לגבי. אני מאוד מקווה שאני לא מנהלת של גנון פה, זאת ממש לא המטרה שלי. המטרה שלי בפורום הזה, זה לדסקס, וגם להעביר ביקורות טובות או לא, על אתניקס ועל פועלה. עובדה שפעמיים חברי פורום משינה באו לפה והעבירו ביקורת, ובזכות זה שנשמר הסדר הטוב, לא מחקתי אפילו לא חצי הודעה. אז שוב אני חוזרת כדי שכולם יבינו, יש חוקים לתפוז ושניים מהם הכי חמורים מבחינת הנהלת תפוז זה איסור לגנות את אחד מחברי הפורום, ואיסור הפעלת אווטינג על אחד מחברי הפורום.

למעלה