חיילים וממתקים

חיילים וממתקים

היום קראתי בעיתון: השמאל שולח חבילות שי לחיילים. חבילות השי, כך צויין, יכילו ממתקים ומי שתייה, להם עשויים להזדקק חיילים ושוטרים המשתתפים בפינוי. חברים, מה זה החרטא הזה?! לא שמתם לב שאפילו הדודות הטובות והמיטיבות, גם אלה שעדיין עמנו, עד מאה ועשרים, חדלו לחלק ממתקים לחיילים? מה היא הרגרסיה האינפנטילית הזאת? ואם כבר, ברוח ישראל סבא, מדוע לא לחלק ממתקים ומים (?!) לילדי המפונים? ברם, ייתכן כי מעז יצק מתוק: תארו לעצמכם, חברים, את התמונה הפסטוראלית הזאת: חיילינו ושוטרינו אכן נוטלים את הממתקים והמיים, מעניקים אותם לילדי המפונים וזקניהם תוך חיוך רחב וטוב לב, והמצלמות מטרטרות ומצלמות והטלביזיות משדרות ומשדרות! והעם בוכה, מוזיל דמעות ונופל איש לזרועות אחיו, עם ישראל חי והטמטום חוגג?! זלמן שרר

נו, עוד הזדחלות לקונצנזוס

ככל פעילות של שלום עכשיו בשנה וחצי האחרונות הם מנסים להזדחל לקונצנזוס והפעם עם פעילות נוסח בי"ס יסודי של חבילות שי לחיילים. נו, מה אפשר לצפות מתנועה שבשנתיים האחרונות תומכת בשרון בכמעט כל דבר רק לא לפגוע בהתנתקות המקודשת.

iceviper

New member
אוי! איזה אסון!!!

"מזדחלים לקונצנזוס"!! במקום לצרוח נגד הגדר עם חולצות צ'ה גווארה ולהתלבט אם לשתות קפוצ'ינו או אספרסו בבית קפה בתל אביב ולקטר על כמה גועל נפש בישראל וכמה צה"ל פושע, מעיזים ימנים במסווה של שמאלנים ממש לעשות משהו חיובי! פשוט חוצפה!

מה הקשר למנענעי גדרות??

אני פשוט לא חושב שחיבוק של שלום עכשיו ומרצ יעשה טוב לחיילים האלה. לרובם (מה לעשות זו הסטטיסטיקה) חבילות שי של שמאלנים יעשו רק רע. צריך לעזוב אותם לנפשם ולתת להם לעשות את העבודה שלהם. להמשיך ולפקוח עליהם עיניים כדי לוודא שהם לא פועלים באלימות מוגזמת - בדיוק כמו שאנחנו עושים כשהם פועלים מול פלשטינאים. והכי חשוב - לתת להם לעשות את העבודה שלהם ולא לטפס עליהם אם הם לא עומדים בפרמטרים שלנו מהשורה הקודמת. הם עובדים בסיטואציה בלתי אפשרית. חבילות שי תשאירו לדודות חביבות שאין להן מה להגיד בשום נושא מלבד "אנחנו אוהבות חיילים". אם יש למישהו 40 ש"ח מיותרים הוא יכול לקנות איתם סרטים כחולים. זה יותר יועיל לתחושה הטובה של החיילים כשהם ירגישו שיש ציבור גדול שתומך במשישמה שלהם (ולא כמה שמאלנים עם כסף).וזה פחות מתחסד וצבוע.

iceviper

New member
סטטיסטיקה?

פרט והבא דוגמאות בבקשה. לא יודע למה, יש לי תחושה שחייל (רובם המכריע לפחות) יהיו אסירי תודה על כל חבילה שהם מקבלים מאזרחי ישראל,חב"דניקים או שמאלנים כאחד. אני עדיין לא רואה שום דבר מתחסד או צבוע בזה.אני בעד צה"ל והמשטרה.אני נגד סרבנות.ואני חבר מרצ שרוצה להוציא את צה"ל מהשטחים. האם אתה רואה צביעות גם במתנדבי התק"ם שהגיעו לעזור בחממות חבל קטיף?

מה לעשות, טטיסטיקה.

תקן אותי אם אני תןעה אבל הסטטיסטיקה אומרת שרוב החיילים כיום הם ליכוד ימינה. את קיום הפסוק "ושבו בנים לגבולם" הם מקיימים בלב כבד גם אם הם מסכימים איתו. לנופף להם בחבילות שי של מרצ רק יכעיס אותם ויגרום להם להרגיש שהם משרתים רעיון של הסמול במקום מה שהם עושים באמת שזה משימה לאומית ממעלה ראשונה שניתנה מן הממשלה הנבחרת... סרטים כולים יראו להם שיש הרבה אנשים מאחוריהם שמסכימים ומעוניינים במשימה שהם מבצעים. אבל אל תתנו להרוס לכם עם עובדות מצערות תמשיכו לעשות שטויות. מאז שהוקם מטה הרוב עסוק בלהקטין ולצמצם את הרוב הזה ולהפוך את מה שאמור היה להיות משימה לאומית לפעולה שרוב הציבור לא אוהב.

פיקסו3

New member
אני לא יודע במה אתם משתמשים שם

בשמאל אבל למה נראה לכם שהחיילים תומכים במשימת הגירוש? דווקא רוב החיילים מתנגדים לגירוש ולא יראו חיבה למי שישים את הסרט הכחול הפרובוקטיבי מה גם שאסור להם גילויי הסרבנות שבאים לידי ביטוי מדי יום מראים שהחיילים לא בדיוק שמחים לגרש את אחיהם מבתיהם ועוד לא הגענו ליום הגירוש

sh00sh

New member
באמת..

עוד אחד עם סטטיסטיקות. "דווקא רוב החיילים מתנגדים לגירוש.." מה אתה אומר?..דיברת עם כל אחד אישית?

אשרת

New member
כמובן.

רק שהוא שוכח את העובדה, שכל מי שמסרב לפנות הוא בחור ישיבת ההסדר, וזה גם נורא מעניין לאן הגינויים שלו לגבי הסרבנות נעלמו.

למעלה