חייייייבבבבב לדעת

QuadLabels

New member
חייייייבבבבב לדעת

לא קשור לצבא לשם שינוי! ביום חמישי הייתי במסיבה בקיבוץ יגור הקיצר היו שם 4 בלונדיניות מטורפות מהולנד שהגיעו לעשות איזה קמפיין אתם לא מאמינים איזה כוסיות!!!!!!! כל הבנים במסיבה לא הורידו מהן את העניין קראתי בכל מני מקומות באינטרנט שהן שייכות לאיזה קמפיין ושהן מגיעות עכשיו לכל מני מסיבות אני חייב לראות אותן שוב מישהו יודע מי הביא אותן??????? ואיפה אני יכול לראות אותן שוב?????? אני מאוהבבבבבבב

HaShMaLL

New member
שמעתי על זה!!!!!!!!!

חברים שלי ראו אותם בירושלים!!!!!!!!! אני חייב למצוא את הרשימה של המסיבות זה ליין של Xi ואמורות להיות איזה 10 מסיבות בתקופה הקרובה הן אמורות להיות הכוסיות של הלייף!!!!!! חייב לראות אותן ולהתחתן עם אחת :)

tomeralon1

New member
כנס כנס!!!

אתה תגיד לי תודה כי מצאתי וידאו עם הכוסיות האלה!!!! שותות באיזה חדר בבית מלון יאללה שמישהו כבר ימצא את הרשימה של המסיבות!!!!!!!!!!!!! לא מפספס אחת אפילו

S h r i k y

New member
קליפ כזה אגב, בקרוב לא יהיה ניתן לצפיה |דתי|

נראה לי שהוא לא יהיה "ראוי" לפי החברים שלנו מש''ס...

iti4

New member
לא שמראים שם איזה משהו מיוחד..

או שכן פשוט לא ראיתי עד הסוף חח.... והם לא כאלה כוסיות על...הם כוסיות אבל לא כאלה שאני ילך עכשיו לחפש בכול מועדון\פאב בארץ חח... אין על הבנות של ישראל ולא יעזור!!

S h r i k y

New member
../images/Emo31.gif יש בהחלט על הבנות של ישראל..

אבל בהחלט לא מדובר בבנות כאלו שוות... ונניח ואפילו הן היו 4 הבנות הכי כוסיות בעולם.. מה המטרה ללכת למועדונים לרדוף אחריהם? הרי אין באמת סיכוי להשיג אותן, והן לא באמת ישימו עליך ( בדיוק כמוך יש עוד 10000 בנים חרמנים שזה כל מה שמעניין אותם ).. אז לא חבל על הזמן קצת?

iti4

New member
אתה רוצה להגיד לי שבישראל אין יותר שוות מאלה?

יש ועוד איזה..חח לא יודע אולי אצלכם קצת יבש בלהבים..בוא למרכז תראה מה הולך פה

S h r i k y

New member
אני גר במשגב.. ובאמת יבש פה ../images/Emo10.gif

אבל מי חושב על חברה שעוד שבועיים מתחיל מסלול קרבי??

ווינגז

New member
הלו הלו, אני מכירה כמה בנות ממשגב,

ובאופן אובייקטיבי לחלוטין אני רוצה לציין שהן שוות.

S h r i k y

New member
אני דורש לדעת את מי את מכירה../images/Emo11.gif

ואם כך איך הגעת למסקנה השגויה הזאת?
סתם סתם.. במשגב הבנות יכולות להיות בסדר... הבעיה שכשהן באות לביצפר/למועדון עם סנדלים ( או קרורס במקרה הטוב ), עם מכנסים שהם גנבו לילדים מהכדורסל והסווצ'רט של התנועה... חסר קצת מתח מיני באוויר

253Daniel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וזאת לא הייתה פרסומת בכלל!

S h r i k y

New member
גבר פשוט סע לפינלנד ../images/Emo91.gif../images/Emo160.gif

פשוט כל הבנות נראות שם ככה, ואהה כן.. הן אוהבות ישראלים!
אחח פיניות מתוקות שלי.. 3 שנים ואני חוזר
|LoveOfMyLife|

iti4

New member
עזוב פינלנד

בטורקיה יש את הבנות הכי שוות שיש.. האומנם לא מקומיות אבל עדיין שוות

S h r i k y

New member
אתה בג'וב לא?

פנק אותה באיזה רגילה של שבוע.. ויאללה תעשה חיים... אני ממש בונה אחרי המסלול לתת 5-7 ימים באירופה באיזה בירה...
אמסטרדם/ ברלין / הלסינקי.. מה שיבוא יבוא..

למעלה