חייייב עזרה\עצות

MaGeFa

New member
חייייב עזרה\עצות

אז ככה: היתה לי חבר לפני חצי שנה בערך (בחופש הגדול, ממש עד היום האחרון) נפרדנו כי היא לא ידעה אם היא כן אוהבת אותי או לא, מדי פעם היא ידעה שכן ומדי פעם ידעה שלא... נפרדנו נשארנו ידידים טובים עד עכשיו. מלפני חודש (19.12) יש לי חברה אחרת , שד"א מחר יש לנו חודש... עכשיו , חברה שלי לשעבר , פתאום אומרת לי שהיא אוהבת אותי. ואני עדיין מרגיש שאני מעדיף את חברה שלי לשעבר מאשר את החברה הזאת.. (רגשות, אין מה לעשות) מה הייתם עושים? (לבנות: תחשבו שזה הפוך (אתן עם מישהו וחבר לשעבר שלכן שנפרדתם , ואתן עדיין אוהבות אותו היה אומר לכן את זה))

הבלונדה

New member
אני הייתי הולכת..

לפי הלב... אבל זאת אני פועלת לפי הרגש ולא לפי הראש...

MaGeFa

New member
אבל אני לא...

רוצה לפגוע בזאת שאני איתה עכשיו....................

הבלונדה

New member
אז סבבה..

אל תפגע בה אבל תפגע בעצמך??? ובחברה לשעבר?? לפי דעתי דבר עם החברה הנוכחית ת´סביר לה ת´מצב.. תסיים את זה יפה וזהו..

HoNeYyYy

New member
לדעתי

אתה צריך קודם לברר עם עצמך אם אתה באמת עדיין אוהב אותה זה טיבעי שאם מישהו שאהבנו חוזר ואומר לנו את מה שאמרו לך אז הרגשות יחזרו,אבל השאלה האמיתית היא אם אלה רגשות חדשים או פשוט הרגשות שהיו לנו ותחת הנסיבות ניזכרנו בהם,אל תמהר בהחלטה שלך,תחשוב על זה ותשאל את עצמך אם אתה באמת מוכן לחזור לקשר איתה.

הדרומית

New member
סלביק

קודם כל מזל טוב על החברה
אבל מצד שני, אני הייתי הולכת על התחושות. אל תהייה עם מישהי כשיש מישהי שאתה מעדיף על פנייה. ואם אתה מפחד שהמצב יחזור עם האקסית כמו שהיה לפני שנה וחצי? המממ... אולי כן ואולי לא. אני הייתי הולכת על האולי לא. כי אנשים משתנים. אנשים מבינים. מתבגרים. בכל זאת, שנה וחצי, בעיקר בגיל שלנו זה המון זמן... שיהיה לך בהצלחה מותק.

הדרומית

New member
חחחח כל פעם שאתה

רואה אותי אתה שואל מה המצב
הכל מצויין... הרגע פגשתי שני ילדים כוסונים. ואצלך?

עו מר 5

New member
בסדר,

שמעי מישל, את לא צריכה להגיד לכל הפורום שהרגע פגשת אותי ואת חבר שלי, סתם סתם זה היה בצחוק, מחר לומדים. ומחר יש לי צו בתל השומר נמאס לי מהם כבר.

kit kat 1

New member
היי

אני לא יודעת כ"כ מה להגיד לך... יכול להיות שאתה עדיין מרגיש אהבה אקסית שלך... אבל מצד שני, יכול להיות שאלו הרגשות האלה שנשארו. אלה שתמיד יהיו שם... מכיר? למשל... היה איזה אחד שאהבתי.. הוא לא אהב אותי אבל אם הוא יבוא אלי עכשיו ויגיד לי כל מני דברים, אני יודעת שהרגשות יצופו חזרה למעלה... למזלי הוא הפך להיות ערס מן המניין כך שאין סיכוי...
בכל מקרה... אתה צריך לספר לחברה שלך שהאקסית רוצה לחזור... אל תגיד לה אםא הת מתלבט או לא... אני פשוט חושבת שכדאי שהיא תדע... ככה זה גם יכין אותה לזה... תחשוב מה אתה באמת רוצה... קח פסק זמן משתיהן לכמה ימים ותראה למי אתה יותר מתגעגע... זה תלוי עד כמה אתה אוהב כל אחת מהן ובכלל... אולי האקסית לא אוהבת אותך אבל זה רק קטע של קנאה... אולי היא בעצמה עדיין לא יודעת את זה... טוב... כל המילים המצורפות פה לא מובנות... עזבו אותי כבר!!! קיט קט

מנוקדת מבט של בת..

הייתי חוזרת..הולכת לפי הלב לא שווה להישאר רק כדיי "לא לפגוע בה..":] טוב אני לא אובייקטיבית..אני באותה סיטואציה שלך

אז ככה

אני חושבת שהחברה לשעבר לא ממש ממש רוצה ואתך, לפעמים כשרואים את האקס עם מישהי אחרת, אז זה מעלה כל מיני מחשבות וטיפה קנאות, כי אחרת איזה הסבר יש לך על זה, שפעם היא לא ידעה מה היא רוצה, ופתאום כשהיא רואה אותך עם מישהי אחרת אז היא כן רוצצה זה מוזר. אך בעניין החברה שיש לך עכשיו, זה אפילו לא קשור לאקסית שלך, אתה מבולבל , אך תחשבו טוב טוב, אל תשווה בינה לבין האקסית, כי אף פעם לא יהיה לך אותו הדבר, אתה פשוט לא השתחררת מהרגשות שלך לאקסית, לכן ההשוואה לכן אתה אומר שאתה מעדיף. אך מי מבטיח לך שזה יהיה אותו הדבר, מי מבטיח לך שהיא לא תזרוק אותך שוב אחרי כמה ימים, כי שוב היא לא תהיהי בטוחה. תחשוב טוב טוב\, אל מה שלי יש להגיד כמו שאתה לא היית רוצה שיישחקו לך עם הלב, תחשוב על החברה שלך כרגע, עזוב רגע את האקסית בצד, אם אתה באמת רוצה להיות איתה אז תהייה עם הנוכחית, אבל אם אתה לא רוצה אל תהייה, בלי שום קשר לעבר שלך. ועזוב אותך מלפחד לפגוע, זה עוד יותר ייפגע אם יעבור חודש חודשיים 3 ואז תיזכר להיפרד ממנה כי אתה לא אוהב, וכן יש מה לעשות, לא חוזרים לכל אחד שיש רגש, הנה יש לי אקס,שיצאתי איתו שנתיים ואני מתה עליו והוא מת עליי, אבל אנחנו לא נחזור מסיבה פשוט למרות שאנחנו אוהבים אחד את השני, אנחנו לא מסתדרים בתור בני זוג מה לעשות. לפעמים צריך להיות מציאותיים, ולמה שהיה להניח בעבר, ולחיות את העכשיו. ואווו איזו אורך עשיתי ממש הרצאה, אבל זה נושא שקרוב אליי, לכן שפכתי הכל

טוב אז ככה

החבר לשעבר שלי הוא בשבילי הכל... אני אוהבת אותו כמו לא יודעת מה ואני מתגעגעת אליו בכל שניה מהחיים שלי, אני לא חושבת שאני אי פעם אצליח להתגבר עליו..... אם החבר שלי לשעבר היה מבקש ממני לחזור אליו, הייתי גם מתגרשת אם הייתי נשואה... בכלל בלי לחשוב פעמיים. אבל.. כמה אתה אוהב את החברה לשעבר? חשבת עליה גם לפני שהיא אמרה לך שהיא עוד אוהבת אותך? עד כמה הקשר עם החדשה רציני? מה הסיבה שאתה והחברה הקודמת נפרדתם? כל אלו דברים שאתה צריך לחשוב עליהם

המשך קצרצר

השאלה היא לא "מה אתם הייתם עושים" השאלה היא "מה כדאי לי "סדגש| לעשות...?" זה מאד אינדיבידואלי

MaGeFa

New member
ווווואי

אנשים , תודה רבה על התשובות... אפשר לאמר שעזרתם לי איכשהו
תודה...

אומרים לך ללכת אחרי הלב נכון?

תיזהר מזה. לי קרה מקרה כזה, ופישלתי. מישהי שאהבתי מאוד (בעבר) רמזה לי, בתקופה שהייתה לי חברה חדשה, שיכול להיות שהיא תרצה שנהיה ביחד. מה עשיתי? הלכתי אחרי הלב. התוצאה: נותרתי קרח משני הצדדים. הסבר: בסוף זאת שאהבתי התחרטה ולא רצתה שנהיה חברים, ומכיוון שכבר נפרדתי מהחברה שלי (לא רציתי לפגוע בה ולבגוד בה) אז בסוף נותרתי לבד. תבדוק טוב טוב לפני שאתה הולך לזרוק מישהי לטובת מישהי אחרת.

למעלה