חיייבת לשתף אתכם

12אניהיא

New member
חיייבת לשתף אתכם

ביום שלישי בעלי יצא מהבית לחזרות במועדון, הגיע זמר חדש היישר מסלוניקי.בעלי כבר מזמן הפסיק להתלהב מזמרים שמגיעים ארצה כי האמת שרק בודדים באמת בסדר.הם התחילו את החזרה ואז בעלי היקר הרגיש צורך לשתף אותי והתקשר לספר לי על הזמר החדש, הוא אמר שיש בו משו שמזכיר מאוד את הזמר זפיריס מילס, הוא בן 40 וניראה טוב והאמת שאותי זה הצחיק באותו רגע.שעה אחר כך הטלפון שלי שוב צילצל ואישי היקר על הקו אומר לי ענת את חייבת לשמוע את זה (יש ביננו מינהג שאנחנו משמיעים אחד לשנייה קטעים טובים גם דרך הטל' כך היה עם האקורדיוניסט של גליקריה)ואז שמעתי אותו לראשונה ואני חייבת להגיד לכם הייתי מוקסמת. למחרת דיברתי עם יאסו וסיפרתי לו על הזמר החדש הוא אמר לי שאימפריוס זה לא המקום שהוא אוהב לבלות ואני קיבלתי. אתמול בלילה ההופעה השנייה של הזמר הזה ששמו פוטיס הקהל יוצא מגידרו מהמאוולים שהוא נתן, אליקו בעלי היקר היה מסטול ורק מלשמוע אותו, בועז טביב השאיר לו את המיקרופון ואמר לו שרק ימשיך וימשיך. בסוף הערב כשהקהל הלך והצוות של המועדון ישב לאכול משו קם אליקו והביא את הבוזוקי וכך בצורה אקוסטית ובלי מערכות הגברה הם עשו ערב לעצמם. אז חייבת להגיד לכם שזמר כזה הרבה הרבה זמן לא היה בארץ, ואני כבר בטוח שם גם בשבוע הבא.

orna44

New member
סיקרנת אותי

אני לא הייתי במועדון הזה מעודי, ואולי התיאור שלך יביא אותי לשם....

12אניהיא

New member
אורנה המועדון הזה

זו דוגמא קלאסית למועדונים היוונים בארץ, שמנסים להיראות כמו המועדונים הגדולים ביוון.

notis12

New member
אותי כבר שיכנעת

ענת אני מגיע עם כל החברה שלי לפי התאור שלך אסור לפספס ואני לא מאלה שאהוב להיות בצד של המופסדים ..

mongol1

New member
אני שמעתי ש.

פוטיוס ואגפיטי מצטרפים לצוות של האימפריוס לא?

12אניהיא

New member
הבנתי שביום שני נוחתת גם זמרת

בארץ כי בעלי התלונן שהחזרות לא מסתיימות הפעם.

nissimyakis

New member
ד"ש מירושלים

שלום לך , רק רציתי להודות לבעלך אליקו (שרק עכשיו קראתי שהוא בעלך) על הרבה ערבים ניפלאים במועדון האימפריוס ובעל גל (בזמנו) אני עוקב אחריו שנים והצמא לנגינתו לא חדל. אני ירושלמי בן 30 שמבלה לעיתים קרובות באימפריוס ורק בזכותו ! ד"ש שלום לאליקו מניסים כהן מירושלים נפגש בקרוב .

12אניהיא

New member
תודה תודה תודה

זה מחמיא

1Yasoo1

New member
אימפריוס חולון...בועז טביב...

יש לי רעיון קטן... אולי עוד שבועיים נארגן ערב לחבר'ה אצל בועז ? אנשים יודיעו בדיוק מי מגיע..... ענת מה דעתך שנארגן אחל'ה ערב לכל החבר'ה? כמובן שנעביר את המסר בין כולם... אבל חייבים לתת תשובות מי מגיע וכמה אנשים כדי שישמרו לנו מקום ו...מחיר שיהיה כדאי... אהה מה דעתכם ?

12אניהיא

New member
אני מוכנה לדבר עם בועז

ולבקש ממנו שיכין לנו דיל טוב וכמובן שנצטרך להודיע כמה אנשים מגיעים כי ביום שישי המקום עמוס במיוחד ומוזמן מראש.

תרשמו אותי כבר, ואני לאחר שאדע

תמונה יותר מדוייקת אעביר לחברייה הירושלמית...בטוחני שיכול להיות ערב משגע...להשתמע...חיים

12אניהיא

New member
זה לא קשור למיפגש של אודליה

זה יכול להיות ערב לבילוי ובמועדונים כאלה לא ממש אפשרי לדבר...

vered2004

New member
גם אני רוצה גם אני גם אני

חיים אבגי יאאאאללללללללהההה נוסעים

למעלה