מה 'נני עושה פה?! סליחה? זה הפורום שלך? מה אתה חושב? אתה המנהל פה?! (חח, בדיחה)
M meidos New member 3/9/05 #21 מה 'נני עושה פה?! סליחה? זה הפורום שלך? מה אתה חושב? אתה המנהל פה?! (חח, בדיחה)
M meidos New member 3/9/05 #22 'תה חושב שף פעם לא ראיתיפצצת תאורה? כי אם כן, אז אתה טועה, ראיתי כמה כאלה בחיים שלי, ולא, זה אפילו לא דומה לזה.
'תה חושב שף פעם לא ראיתיפצצת תאורה? כי אם כן, אז אתה טועה, ראיתי כמה כאלה בחיים שלי, ולא, זה אפילו לא דומה לזה.
P positive energy New member 3/9/05 #20 גם אני ראיתי את זה!!! ואז הם נחתו, לקחו אותי למאדר שיפ, והחדירו לי מכשירים לתחת
מ מתנחלת חדרתית New member 4/9/05 #28 חחחחח...... נראה לי שהתבלבת בפורום....הקמונה של הפסיכים זה לא כאן... אבל לפחות הצלחת להצחיק אותי...הישג.
חחחחח...... נראה לי שהתבלבת בפורום....הקמונה של הפסיכים זה לא כאן... אבל לפחות הצלחת להצחיק אותי...הישג.
K konda New member 4/9/05 #29 איזה מניאקים... גם אני ראיתי את זה אבל מאיפה השגת נירות גילגול ביום שבת בלילה ? לנו לקח שעות.
M meidos New member 4/9/05 #33 בואו הנה, יא מניאקים! זה כן היה פצצות תאורה, פשוט זה היה בכינרת (!!!!) ואניגר כמה עשרות טובות של ק"מ משם. ילדים טעבו וניסו לחפש אותם, אתם סופר מניאקים שככה אתם מזלזלים.
בואו הנה, יא מניאקים! זה כן היה פצצות תאורה, פשוט זה היה בכינרת (!!!!) ואניגר כמה עשרות טובות של ק"מ משם. ילדים טעבו וניסו לחפש אותם, אתם סופר מניאקים שככה אתם מזלזלים.
M meitush123 New member 4/9/05 #34 מסוק מסוקים יכולים להיות במרחק אחיד אחד מהשני גמו בכל מיני מטסי כבוד וכאלה