חיידק בשקדים

חיידק בשקדים

רציתי לשאול אם יש לרפואה הסינית/אלטרנטיבית עצה איך להתמודד עם חידק התוקף את השקדים וגורם לעלייה בחום והרגשה רעה, מדובר בילד בן 9 שזה קורה לו פעם בחודש וחצי, ובכל פעם נותנים לו מוקסיפן, כשמבחינת הרפואה הקונבנציונלית האופציה השניה היא ניתוח להסרת השקדים.

חיידק בשקדים

שלום רב, בהחלט ניתן לנסות ולעזור לילד ע"י רפואה אלטרנטיבית. מתי הכל החל? האם קרה משהו באותה התקופה? אשמח לקבל עוד פרטים... בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

על איזה סוג של רפואה אלטרנטיבית

היית ממליץ במקרה כזה? התופעות נמשכות כשנה וחצי. לא קרה משהו מסויים טראומטי באותה תקופה.

על איזה סוג ...

שלום מיכל, שאלה מכשילה, אני צריך לחשוב עלייה. החלטתי.... מבחינתי ישנה רק דרך אחת.
מאחל לך רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

איזו שיטה לבחור?

יש שתי צורות לבחור: 1. לפי מה ש"מתאים לי"; 2. לפי מטפל. מה שמתאים לי לא בהכרח יתאים לאחרים; יש כאלה שלא אוהבים שנוגעים בהם, ושיאצו/רפלקסולוגיה לא יתאימו להם, אבל אולי דיקור כן, והומיאופתיה או נטורופתיה יכולים להיות "בול"; ויש כאלה שפוחדים ממחטים, או שלא אוהבים תרופות, ולהם דוקא הטיפולים במגע יתאימו יותר. מסקנה: לברר איזה טיפולים יש "בסביבה", לראות מה מתאים לך, ולהתחיל; ולא להתבייש להחליף, אם נראה לך שטעית. 2. אם שמעת על מטפל שכולם אומרים שהוא ממש טוב, כדאי לנסות אותו. קחי בחשבון שהרבה פעמים מטפלים כאלה יקרים; ושגם הם יכולים לטעות. (נ.ב.: שלומי תמיד יציע שיטה אחת. אבל, עד כמה שאני יודע, כל ההומיאופטים ככה, אז...
)

מוטימוט

New member
פרינגיטיס כרוני

שלום רב ניתן לטפל ביעילות בדלקת שקדים כרונית ללא הבדל דת, גזע ומין. מחלה זו אובחנה וטופלה ברפואה הסינית לפני 2000 שנה וכיום יש ניסיון קליני ו"תוצאות בשטח". דיקור סיני וצמחי מרפא עשויים לעזור בברכה מוטי

למעלה