חייב

ב.ן.נ.ת.ן

New member
ברצינות?...

אני לא מאמין לך שראית הופעה שלהם

SCaToPHaG

New member
לא מאמין?

איך אני יכול להוכיח? * זה היה בסביבות סוף יולי השנה * במועדון ה knitting factory בניו-יורק * הכניסה עלתה 12$ (!) *עוד הופיעו באותו אירוע Orthrelm המדהימים, ועוד 2 להקות מעפנות (wolf eyes, arab on radar) ואכן ההופעה לא היתה משהו (הם עלו בלבוש ויניל שחור עם מסכות על הפנים וניגנו בערך 15 שירים)

ב.ן.נ.ת.ן

New member
OMG

תגידי לי את נשרטת או משהו? אביל רולז?... can you be anymore... tambalit? יש כלכך הרבה מוזיקה טובה בעולם הזה, כזאת שאנשים עושים לבד ולא חליפות שעשו "סקרי שוק" ומצאו מה הנוער האמריקאי אוהב (למרוד, כוסיות, תדמית פאנקיסטית) ומצאו איזה אהבלה בת 12 שנכנסת יפה מאד לקטגוריה הזאת והופה, צירפו אליה כמה אהבלים וכתבו לה שירים (גרועים, כלכך גרועים) ושוב, הופה, מיסחרו לה את התחת הwhite trash שלה ברצינות, לא הייתי אומר סתם, אבל שמעתי את הדיסק שלה, היא מעתיקה את הדיסק הראשון של אלאניס, וזה כל כך לא מקורי שזה נהפך למשעמם. ואם ההערצה העיוורת עלתה לך מעל לראש, תחשבי שניה על מספר הלהקות שיש בעולם הזה, ואיך זה שרק שמינית מהן מגיעות לערוצי המוזיקה, וגם, מגיעות אחרי דרך ארוכה מאד (ג´ימי הגיעו אחרי 2 דיסקים, גריין דיי אחרי שלושה, גם בלינק אחרי שלושה... ועוד מיליון) ופתאום באה הפוסטמה הזאת, עוד לפני שסיימה כיתה יוד כבר יש לה קליפ והיא זוכה באיזה פרס (שגנבה אותו לג´ון מאייר) בכל מקרה, זאת לא מוזיקה, זאת הפקה. ומה הקטע עם הגרב על היד ועם לשבור גיטרות בכל קליפ? לכי תקשיבי לדאשבורד, תאמיני לי שיצא לך בהרבה יותר תודה, וסוכות נעים וממוזג

Psycho Bitch

New member
תראה, תשמעWTF

בדיסק שלה.. יש מלא שירים שאהבתי זה שאתה לא אוהב אותה לא אומר שלי אסור.. ותודה על ההרצאה..

ב.ן.נ.ת.ן

New member
לא.

תקשיבי למשהו אחר תבזבזי את הזמן שלך על מוזיקה איכותית את תהני, וגם תלמדי דבר או שתים Dashboard Confessional, תעשי חיפוש בקאזה, תורידי קצת ושוב, שיהיה סוכות שמח ומלבב

Psycho Bitch

New member
תודה תודה

וזה לא שאני שומעת רק אווריל.. יש עו דדברים שאני שומעת.. חג שמח

מהההההההה???

אם את רוצה לשמוע אווריל לווין אז שיהיה לך סבבה אבל מה לעזאזל את עושה בפורום של פאנק for fuck sake!!! אווריל זה כמו בריטני רק עם עניבה ובאגיז. אהה כן, וקצת סקייטבורד מסביב

למעלה