חייב תשובה

חייב תשובה

תשמעו אני תופס ממכם סיימתם 3 שנים, אני רק 8 חודש ומשתגע... אז ככה אני חייל בחיל האויר וקיבלתי זימון למיוני קצונת מנהלה, כדאי לנסות? מצד אחד זה שירות בית זונות ובשנה קבע אני ארויח כסף לטיול למזרח... מצד שני זה לטחון עוד שנה, אז מה כדאי? משהו באזרחי בכלל מסתכל אם הייתי קצין? (בעבודה וכאלה...)

שריונר 7

New member
שמע

1. בדרך כלל אני לא עונה לדברים כאלה כי זה לא המקום . 2. אני לא יודע מה זה קצונת מנהלה בח"א אבל לגבי האזרחות מסתכלים אם היית קצין ביחידות שדה ומעריכים את זה יותר. לגבי קציני מנהלה למיניהם זה לא יתרום לך יותר מדי באזרחות. 3.בשביל כסף לטיול זה שווה. דרך מצוינת לדעתי לחסוך.

svejk

New member
בתור מי שמכיר את המערכת...

1. קצונת מנהלה בח"א זה דיי להיות כלבויניק.. כי אתה יכול להתעסק בשלישות, תחזוקה, חימוש, קישור (מילואים) או כל גף אחר בטייסת מנהלה (לא, לא הייתי בח"א אבל הייתי עושה להם ביקורות אז משם הידע). 2. זה דרך טובה לחסוך כסף אם אתה מתכוון לטייל. 3. קצין ג'ובניק הוא קצין ג'ובניק, אין לזה כל כך הרבה יתרון באזרחות (אבל בעצם הכל תלוי במעסיק...) זהו, עצה ממני.. סיים שלוש שנים, ואל תחתום קבע. איך אומרים בצה"ל.. עדיף להיות חמור בטבע מאשר קצין בקבע...

gig19

New member
לפי דעתי

אם יש לך את הנתונים והציעו לך אז תיצא כי קצונה תמיד טוב וזו דרך נהדרת לחסוך כסף........זה היתרון היחידי וגם בקורות החיים שלך אחכ קצין זה קצין אז נכון לא היית קצין לוחם אבל קצין זה עדין נחשב לפי דעתי תחתום.....

get well

New member
לפי דעתי לא

אפשר להרוויח יותר כסף בעבודות אחרות באזרחות שאין בהם שמירות ותורנויות מגעילות. עוד שנה בצבא אני לא הייתי חותמת. הכל תלוי בך

angel202

New member
לדעתי... לך על זה... ../images/Emo45.gif

קצונה זה תמיד טוב בעיני...

svejk

New member
אני מסכים עם get well

אבל חלקית.. כי באזרחות, רוב העבודות לגילאים שלנו, דורשים גם עבודה בסופי שבוע. אז נכון, זה לא שמירות ותורנויות ומקבלים על זה כסף (בגלל זה אני מסכים איתך). אתה גם חייב להבין שקצין מנהלה בבח"א (בסיס ח"א) או כנף או לאמשנה... מדובר על משכורת של בין 3,500-4,500 ש"ח בחודש... ואתה גם טוחן ויש הרבה גועל נפש בצבא... אני לא הייתי חותם שנייה (אולי כמה חודשי מת"ק (מילואים בתנאי קבע)).. בהצלחה :)

Zackki

New member
לדעתי..

שלוש שנים זה מספיק.. מה עוד שלדעתי זו לא דרך כ"כ טובה לחסוך כסף..כי עדיין אתה יוצא כול יום.יש כזה כלל ברזל גם שככול שאתה מרויח יותר אתה מוציא יותר. אבל היתרון הכי גדול שזה היה שיקול אצלי גם.העניין שכשאתה משתחרר אתה קובע לך איפה תעבוד מתי כמה ולמה איזה סוג עבודה באיזה שעות בלי מדים בלי פלצנות צבאית.החופש הזה שלבחור שפחדתי ממנו עד לא מזמן שכיום אני מעריך אותו יותר ויותר..זה שווה את זה אפילו אם תרויח קצת פחות באזרחות למרות שקצין ג'ובניק מרויח כ 3900 אז ככה שזה לא בעיה להרויח את זה גם באזרחות. וגם עד כמה שאני יודע ישנם כמה מקצועות מאד ספציפים שבהם משנה אם היית קצין או לא.וגם אז זה משנה בד"כ רק אם היית קצין קרבי.חוץ מזה באזרחות בד"כ אתה מתחיל מכלום ולאף אחד לא איכפת מי אתה ומה עשית בצבא כול עוד אתה עובד טוב. בהצלחה

NAORNAOR21

New member
לדעתי....

אל תלך על זה...כי לא כדאי באמת שנה קבע...כי אם אתה אומר שאחרי 8 חודש אתה משתגע....בטח שבתור קצין יהיה לך יותר בעיות על הראש...חיילים וכל החרא הזה..וכמו שכבר אמרו פה למה לך תורנויות ..ועיניינים...צא החוצה ותחסוך כסף בעבודה אחרת. ואם כבר באמת להיות קצין אז קצין קרבי...כי אם אתה מדבר על שירות בית זונות ...עדיף לעשות מחוץ לצבא בית זונות ללא זיוני שכל מיותרים ... קצין אמור לעשות תשירות שלו מתוך אהבה ולא לחשוב על לצאת כל יום הביתה . גם אם הוא עושה את זה מתוך רצון לכסף ואני מכיר קצינים שחתמו 5 שנים בתור קרביים ונהנו מכל רגע....אז תחשוב ... ושהם יצאו החוצה באמת הסתכלו עליהם .. זאת דעתי מקווה שעזרתי לך.

למעלה