חייב עצות מכולםםםםם

roonen5

New member
חייב עצות מכולםםםםם

שלום לכולם יש לי תואר ראשון במנהל עסקים מאוניברסיטת בן גוריון וסיימתי בממוצע 82. העניין הוא שאני נורא רוצה להתקבל ללימודי משפטים במכללת ספיר אך יש לי בעיה כי איני עומד בדרישות הקבלה. בגדול הדרישות הם ממוצע תואר מעל 75(יש) , פטור באנגלית(יש), תעודת בגרות(יש) וכמובן פסיכומטרי 600 ומעלה(איןןןןןן). אני עומד בכל הדרישות למעט הפסיכומטרי. יש אפשרות להרשם לועדת חריגים והם ישקלו את הבקשה שלי אך עליי לצרף מכתב עד 250 מילים שבו אני אמור לשכנע אותם מדוע הם חייבים לקבל אותי למחלקה! האופציה הטובה ביותר שלי ללימודים האלה היא רק במכללת ספיר מאחר ובאוניברסיטאות לא "יסתכלו" עליי ללא פסיכומטרי מעל 670-700 והמכללות הפרטיות יקרות מידי ואין לי יכולת כלכלית לעמוד בשכר לימוד של 30000 שקל בשנה. אני מתכוון לכתוב להם מכתב אך רציתי לשמוע חוות דעת מכם ....מה לדעתכם עלול לשכנע אותם? על איזה כיוון ללכת?? מה לרשום להם?? אני נורא רוצה ללמוד משפטים ולא רוצה לעשות פסיכומטרי שוב...אין לי ראש לזה ואני יודע שרוב הסיכויים שלא השיג את הציון הדרוש. אשמח לשמוע מכם מה לדעתכם עליי לעשות...... תודה

תשובה מעבר למכתב שכמובן חשוב שתכתוב למכללת ספיר, תפנה במכתב גם לאוניברסיטאות. בגדול, לאחר תואר ראשון, ההערכה האקדמאית נעשית גם על פי התואר הראשון (כמו שרשמת) ויכול להיות שתינתן לך עדיפות בעקבות כך (מול סטודנטים לא אקדמאיים). אתה גם מוזמן להתייעץ עם פורומי המשפטים בתפוז.

למעלה