חייב עצה

חייב עצה

ביום חמישי הכרתי מישהי מדהימה, היה בנינו קליק מההתחלה.יום שישי יצאנו,יום שבת הייתי איתה וגם יום ראשון. הכל בא בבום נורא גדול, אני התחלתי לפתח אליה רגשות וגם היא מתה עלי וחושבת שאני מדהים.הבעיה היא שהיא נפגעה בעבר מכל החברים שהיו לה.היא בחורה שנותנת הכל באהבה ועכשיו היא אומרת שאין לה מה לתת לי ,שהיא לא שווה שאני יהיה איתה ושאני יכול למצוא מישהי יותר טובה. היא טוענת שקשה לה להפתח שוב . אמרתי לה שאני נותן לה את כל הזמן שבעולם. היא הזהירה אותי שאולי אני יפגע. אני פשוט לא רוצה לוותר עליה,היא רוצה אותי מאוד אבל קשה לה,מה דעתכם מה אני יכול לעשות כדי להיות איתה?

elena20

New member
לא להיות איתה, לא חושבת שבאמת

רוצה אותך, כל האמירות האלה "אני לא שווה, מגיעה לך מישהי יותר טובה" זה במילים אחרות שהיא לא כל כך מעוניינית בך,לדעתי, תוותר.

elena20

New member
לא ביקשתי את דעתך על התגובה שלי

את חושבת אחרת? בבקשה תכתבי,אבל אל תבקרי תגובות אחרות.

היא רוצה אותי

היא באמת רוצה אותי ורוצה שזה יעבוד אבל היא מפחדת להפגע שוב והיא לא בעניין של מערכת יחסים כרגע,אבל בגלל שהיא כל כך רוצה אותי היא מבולבלת מהמצב,כי לפי מה שהיא אמרה אם זה היה מישו אחר היא הייתה אומרת לו שלום כי היא לא במצב כרגע.

voguemaster

New member
זה לא בדיוק ככה

אנשים מבולבלים מהרבה סיבות אבל פגיעה בעבר זו לא ממש אחת מהן. פגיעות בעבר יכולות לגרום להם לא לפתח רגשות או שיהיה להם בעיות עם אמון ואינטימיות אבל לא להיות מבולבלים לגבי האם לצאת עם מישהו. כשבנאדם מבולבל זה בד"כ בגלל שהוא לא ממש בטוח אם הוא רוצה את הבנאדם. מכיר את המצבים ההם שאתה רוצה מישהי אבל לא יותר מדי ? שהיא עשתה לך את זה אבל לא "וואו" ? יש יותר מדי כאלה מצבים - אנשים רוצים אבל לא מספיק. זה בדיוק המצב. עכשיו, יש לך כמה אופציות עיקריות: 1. לוותר. 2. לתת לה זמן ולקחת בחשבון שיכול להיות שתראה אותה עם מישהו אחר. 3. לתקוע את המסמר הסופי ולגרום לה להתאהב בך (קשה) שתבין - כשמישהו (בעיקר נשים) רוצה מישהו ממש - אין בילבול. זה מאוד נדיר ותופעות של פגיעות מהעבר וכד' אכן קיימות אבל הן באות בפורמטים אחרים. אגב, הכי סביר לדעתי שהיא רוצה אותך אבל לא רוצה אותך לקשר רציני (אם אני מנחש נכון) וזה מתנגש לה עם מה שהיא מחפשת. היא לא רוצה להיות עם מישהו בצורה לא רצינית ולכן זה "קשה" לה.

נ ט ע 9 1

New member
בדיוק אני..

פשוט כאילו תיארת אותי.. ככה היה לי עם החבר לשעבר.. רציתי אבל לא רציתי.. כי לא רציתי להכנס למערכת יחסים שהיא 50 50 או אפילו 40 60 לרעת הקשר.. סיבוכים מקשר קודם, וחוסר אמון אכן קורים וזה ממש אבל ממש פוגע, אבל אם היא באמת באמת היתה רוצה והיה לה את ה"ואואו.." אז היא היתה נותנת לזה צ'אנס גם במחיר של פגיעה שוב.. היא בטח יצאה כרגע מקשר, זה הכי גרוע..

missionman

New member
תהיה עדין ורגיש

תחזיר לה את הביטחון ותפרגן לה, תפנק ותשקיע , תאהב ותן מעצמך. הרווח כולו שלך.

נ ט ע 9 1

New member
מסכימה בהחלט...

אני לצערי אמרתי זאת לחבר, חשבתי זה ישתנה, אבל אם יש קליק בהתחלה אז יש, אין אז אין.. חייב את הניצוץ הראשון, לפחות הרצון הקטן ביותר להמשך.. מה שהיא אמרה זה בערך הביטויים שאני אמרתי.. והם לא שווים ממש הרבה.. גם אם בהתחלה רוצים וזה לא זה, בלי הניצוץ הראשון זה גם לא יבוא.. ברור שדברים יכולים להתפתח אבל היא לא נשמעת ממש רוצה..

free soul

New member
תקשיב....

תבוא לקראתה ותאמר לה מה שיש לך בלב ואל תשלה אותה. אני ממש בראש שלה ומבינה אותה.. כי אני במצב ממש דומה. סגרתי את ליבי בגלל שניפגעתי המון.. מה שהיא אמרה לך היה הכל מהלב ואמיתי לגמריי. אז תהיה שם בשבילה. אבל קודם כל שאל את עצמך אם אתה תפגע בה אי פעם...

shannyqua25

New member
בהחלט לא לוותר

פגשת מישהי מדהימה? היה קליק? היא רוצה אותך אבל חוששת? תן לה את הזמן שלה, לאט לאט, לא למהר לשום מקום, תהיה עדין, אל תלחץ, תעשו דברים בקצב שלה והכי חשוב תמיד לשמור על תקשורת טובה, לשאול אותה לפעמים (לא כל יום! תיזהר) איך את מרגישה בקשר אלינו? (כדי שתדע איפה אתה עומד...) ולדעתי יהיה בסדר אם תתנהג כמו שצריך ותבנה את האמון שלה בך בהדרגה כדי שהיא תוכל לחזור ולהאמין שיש עוד אהבות חוץ ממה שכבר היה לה ונחרב, שיש עוד בחורים שהיא יכולה לאהוב ולהעניק להם והם לה באותה המידה. יהיה בסדר ושיהיה לך בהצלחה!

צומיש

New member
דבר ראשון...

להיות באיזי נפתחים לאט לאט לא בונים את רומא ביום אחד.. תתחילו באיזי וגם אם זה דורש ממך למנוע סיפוקים ואז אולי זה יבנה באותה צורה יכול להיות שהיא מחפשת את הכתף ולא מה שאתה מחפש...

תולי 23

New member
זה מזכיר לי אותי...

תראה אני וחבר שלי הכרנו אחרי תקופה שמאוד נפגעתי מבנים ולא סמכתי על אף אחד, הכרנו במועדון יום אחרי זה נפגשנו,ושלושה ימים נשארנו ביחד רצוף, ושינינו רצינו אחד את השני...והוא אמר לי שמבחינתו הוא רוצה אותי עד הסוף,,, אמרתי לו שאני לא מוכנה להקשר למישהו סתם ,זה לא מתאים לי אני מחפשת משהו אמיתי, והוא נשאר איתי והוכיח לי לאט לאט,שהוא שווה את זה ... וככה התאהבתי בו.. קח את הזמן תן לה ביטחון כי זה מה שהיא צריכה עכשיו,תאמר לה בכנות מה אתה מרגיש כלפיה, תקנה את האמון שלה ביושר לאט לאט... בהצלחה,

תגובה

אם היא רוצה אותך ואתה אותה, אפשרי שתהיה אתה. אם היא פוחדת להתאכזב, היה טוב ונעים אליה וכך תראה לה שאתה אוהב אותה. אז היא תסמוך עליך יותר. חבל אם אינה מעריכה את עצמה, נסה לעודדה לאהוב את עצמה כי כל אדם מסוגל לזה.

למעלה