חייב עצה

חיים183

New member
חייב עצה

שלום לכולם אני עים אשתי ביחד 3 שנים שנתיים ראשונות גרנו ביחד בדיה שכורה רוב הדברים היו סבבה חוץ מווכוחים שמיתנהלים אצל כל הזוגות . הבעיה החלה כאשר עברנו לחמותי עברנו אליהו בכדי לחסוך כסף לקניית בית. בהתחלה הכל היה בסדר אחרי השבוע השני אני מתחיל להרגיש שחמתי מנסה להוצא אותי "טמבל "גם במעשים וגם בדיבור למה ככה וכו, תמיד חיפשה את ההיתכמות דיברתי איתה על הסיפור זה לא עזר היא מתלוננת עלי ואני עליה ,היא רוצה שנתפקד בבית כמו שהיא רוצה לא תמיד זה מצליח לי ואז היא מיתעצבנת. יש לי גם בעיה של קשב וריכוז והיא לא מבינה את זה יש לה ראש קשה ,אישתי עומדת ביננו ומישתגעת כל הזמן בלחץ לא משמיעה הרבה את דעתה מהחשש ממני ומימנה .יש לציין שהחמה עוזרת לנו בטיפול בילד כביסה וכו המעשים בסדר אבל התיקשורת מאוד קשה ,מלא פעמים רבים המצב בילתי ניסבל, לא עושה כלום בבית כי יש לה מה להגיד על כל דבר אן לי מוטיבציה לעשות כלום.האים עדיף לחסוך כסף וליסבול?לא טוב לי בבית אני קם מבועס בבוקר מה עלי לעשות? אחלה יום

מריוס זכריה

Member
מנהל
מציע לך לעשות אחורה פנה לטובת כולם

לדעתי כדאי לכם לחזור לדירה שכורה. מנסיוני, מצבים כאלו דורשים המון המון אנרגיה, והנזק המשפחתי שנגרם לא שווה את הרווח לכאורה. בכמות האנרגיה שאתם הולכים להשקיע בעניין יכולתם לעשות המון דברים טובים, כולל להרוויח יותר כסף. ממש עסק גרוע... אגב, ניתן לחסוך בעוד דרכים, כגון מגורים במקום יותר מרוחק. יש דירות ממש ממש זולות בכל מיני מקומות בארץ (אני מבין כמובן שזה צריך גם להיות נגיש לעבודה של שניכם). בקיצור, הייתי עושה אחורה פנה מזורז, בלי לפגוע בחמים כמובן. זו לא אשמתם, זה פשוט מצב שמזמין צרות. ההתנהגות שלהם, גם אם היא לא נחמדה, היא מאוד אנושית, וחוץ מזה, קשה מאוד לשנות. יש מצבים שבהם חייבים לגור יחד, וזא יש פתרונות כגון טיפול משפחתי (יקר...), שלא תמיד כולם מוכנים לו. למה אתם צריכים את הצרות הללו? אפשר גם לחסוך לדירה בעוד שנה שנתיים... מריוס

גארוטה

New member
שום דבר לא

שווה את זה שאתה קם מבואס בבוקר (ובטח גם אשתך), שום דבר לא שווה אם אתה סובל שם ואשתך צריכה ללכת בין הטיפות. זה סיר לחץ שבסוף יתפוצץ וחבל, וגם הזוגיות שלכם תיפגע. תחזרו לדירה השכורה, תהנו מהחיסכון של המטפלת וגם אם יקח קצת יותר זמן זה שווה את השמירה על היחסים עם החמות/האמא ושווה את השקט הנפשי שלכם.

chenby

New member
מסכימה ומוסיפה

כשאתם עוזבים, תעשו את זה יפה, כלומר תדאג לשמור על יחסים טובים עם חמתך וזה אומר להוקיר אותה על שהיא נותנת לכם בית לגור בו - אני מבטיחה לך שאם היא תראה את ההערכה שלך אליה עכשיו, היא גם תגיב אליך אחרת עכשיו. זה מעצבן, זה מסתכל, אתה מרגיש שזה לא הבית שלך ואתה לא יכול לעשות מה שבז** שלך , ועדיין, היא ראויה לקבלת תודה ככל שאתה יכול לתת לה.. וגם אם אין לך מוטיבציה וגם אם יש לך הפרעות קשב וריכוז, זה לא פותר אותך מלתחזק את הבית שהיא נותנת לכם כרגע. אני מבטיחה לך וכתבתי את זה גם קודם - עם כמה שזה לא נוח, תעשה את זה דווקא -כי רק ממקום של יציאה מאיזור הנינוחות שלנו, אנחנו חווים פריצת דרך בחיינו. והמטרה שלך זה שכולכם תחיו בשמחה ושלום ותהיו מאושרים נכון? אז תהפוך את המטרה הזו לדרך שלכם. ככה זה עובד. אז גם אם אתם נשארים אצלה בינתיים, תעשה את המאמצים האלו ותעזור לה כשהיא צריכה- וגם כשהיא לא צריכה, אשתך תעריך את זה, ואמא שלה, ואתה תהנה מהפירות . ואם אתם עוזבים, אל תשכח להגיד המון תודה ושזה בהחלט לא היה מובן מאליו.

seymore butts

New member
מצטרף למייעצים לברוח

הסבל לא שווה את הכסף. ייתכן שיש משפחות בהן מגורים עם החמות אינם פוגעים בצורה כזו באיכות החיים. אתם לא אחת מהמשפחות הללו.

נהדרת89

New member
חיים, לברוח ולא היום, אלא אתמול..

אתה יודע למה?! כי אתה סובל. אתה נמצא במקום שהוא לא שלך, מקום שאין לך בו פרטיות, מקום שגם אם ויגידו לך "תרגיש נוח ואנחנו מעריכים אותך" - זה לא יהיה אף פעם כזה נכון, העניינים שלך כבר לא שלך אלא של "אחרים" ... ובשיחות "פרטיות" עליך נראה שמישהו שם מוצא כבר את הדרך להפיל עליך את התסכולים והחוסר אונים שלו כדי לקבל עוד קצת צומת לב.. לכן, קח את עצמך בידיים, תתחיל לקחת על עצמך את פרוייקט חייך וחפש דירה להשכרה כי במקום לשלם אלפי שקלים היום, תשלם בעוד כמה שנים עשרות אלפי שקלים לפסיכולוג... לא שווה נכון?! אז תתחיל לחשוב שאלו הם תשלומים עבור הבריאות הנפשית שלך.

איציק911

New member
תעוף מבית חמותך ומהר....

עשית טעות עכשיו לך תידע בכלל אם תוכל לתקן, אם חמותך היא חזירה שאוהבת לדחוף את האף ואתם נתתם לה את זה, עכשיו לך תידע שגם אם תעזבו את ביתה המסריח שלה אם היא תפסיק זאת. יש מצב שהיא זיהתה אצלכם תורפה ועכשיו גם שתעברו דירה היא תמשיך להתערב ולפגוע ביחסים שלכם. ושים לב לאישתך אם היא ילדה של אמא אתה בבעיה,ואם היא לא מגוננת עליך וסותמת לאמא שלה את הפה זאת גם בעיה. תעוף משם כי החסכון הזה יעלה לך ביוקר.

למעלה