חייב עזרה!

dardass

New member
חייב עזרה!

חברה, התקשר אלי איזה נציג מחירות מסלקום והתחנן!! (פשוט כך) שאני יפרסם אותו באתר , כמה כסף לדעתכם אני צריך לדרוש על פירסום לחודש 1 ? אני אמרתי לו שאני יחזור אליו עם הצעת מחיר.. חברה פליז תעזרו לי ! תודה!

לא מבין בזה אבל

לא יהא גרוע אם תציע לו לומר את הסכום ונראה אם זה מתאים לך. שים לב לא תפסיד, גם הוא לא יעיז לומר לך מחיר זעום שמא תזרוק אותו מכל המדרגות וגם אתה תדע כמה לקחת או אפילו להוסיף לו קצת והוא לא ירגיש שסוחטים אותו כי הרי הוא זה שהציע את המחיר.לא?

ש ג ר י ר

New member
תעבוד חכם

אם הוא פנה אליך ועוד התחנן זה אומר שהוא מכיר את הפוטנציאל שיש באתר שלך לגבי המכירות. אם כך הוא יסכים לשלם הרבה בפרט שמן הסתם לא הוא זה שמשלם. תציב לו רף גבוה נניח 500 ואז תרד ל350 400. בהצלחה.

alonpaz

New member
קודם תשאל אותו כמה הם חשבו לשלם

ולפי זה תתמכח. מה שיציעו תבקש יותר.

יפה לך

קודם כול אחי הוא רוצה שתפרסם אותו אישית באתר שלך בתור סוכן ? או שלפרסם את סלקום בכלל? קודם כול אחי זה הולך ככה לפי שעות השיא נגיד שבערב יש יותר גולשים שנכנסים לאתר שלך לפי דעתי אתה צריך לבקש ממנו לפחות 1400 ש"ח מנימום תראה אם הוא רוצה רק לחודש אחד אז מה איכפת לך להפריז בסכום גם ככה הוא לא רוצה יותר אבל אם זה לכמה חודשים אז תתפשר אחי על 1100 ש"ח בחודש מקווה שעזרתי לך

זה אתר וואפ לסלולארי

שרוב גולשיו הם מאורנג' ובעזרת פרסום של סלקום הרוב כנראה יעברו חברה במיוחד לאחר הפשלות של אורנג' שנגמר הג'יפי כל יומיים

olymp

New member
צודק. לא נראה לי הגיוני שמישהו ירצה

לפרסם באתר של דף וחצי. ומאיפה הם יודעים את מס' הטלפון שלך?

../images/Emo6.gif פחח מה זה האתר הזה בכלל ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

באמת נראה לי מחפש פרסום ,כמו שאמרו מעלי... לא מפותח ואין בו כלום... אז מה יש לחפש בו בכלל.. וחוצמזה טוב שלא נכנסתי אליו עכשיו בזכות הקישור שהבאת.

shaulig

New member
בא נראה..

למה הם רוצים לפרסם אצלך? תבדוק? יש סיבה מיוחדת לכך? כי אני לא רואה סיבה,בתור אדם שהיה רוצה לפרסם לא הייתי הולך על זה.ולמה? אתה על שרת חינמי,דומיין חינמי,והכי "חשוב" האתר שלך מיועד לסלולארי [אולי זה מה שהם רוצים אני לא יודע]. הוא התקשר אליך והתחנן? מתיחה שמישהו עשה לך זה כמעט בטוח, כמה גולשים יש לך באתר ביום? כניסות יחודיות? כניסות חוזרות [בחודש]. אלה נתונים שהמפרס חייב לשאול....אם התקשרו אליך ו"התחננו" אני אומר לך כמעט בוודאות שזאת מתיחה. על כל פנים..לפי איך שהאתר נראה [ממחשב] שאני כגולש[אולי האתר לא מיועד לי?] צריך לסמן את כל האתר בכדי לראות טקסט אם תצליח להוציא 200 ש"ח על פרסום חודשי אין עליך. בהצלחה.

ציפי81

New member
קשקוש. זה לא אתר שמישהו רוצה לפרסם

בו. בטח לו עם "הודעה חשובה" בתוכו "האתר לא יעודכן עד להודעה חדשה". זה סתם ניסיון לפרסומת.

Anuerysm

New member
מגניב, ראיתי ת'אתר הזה לפני חצי שנה

כי רציתי לדעת מתי יוצאת שבת

למעלה