חייב עזרה נמחקו לי כל מיני מספרים מהספר טלפונים למישהו יש מושג למה זה קורה ואם יש מה לעשות
י יהודי חם New member 14/11/06 #1 חייב עזרה נמחקו לי כל מיני מספרים מהספר טלפונים למישהו יש מושג למה זה קורה ואם יש מה לעשות
י יהודי חם New member 15/11/06 #5 דיברתי עם סלקום והוא אמר לי שזה לא יעזור ואין מה לעשות ולכן הוא טוען שתמיד כדאי לעשות שמירה של כל השמות אפשר אצלם בספקי שרות ואז זה נשמר אצלם במחשב או במחשב לבד למי שיש קבל חיבור
דיברתי עם סלקום והוא אמר לי שזה לא יעזור ואין מה לעשות ולכן הוא טוען שתמיד כדאי לעשות שמירה של כל השמות אפשר אצלם בספקי שרות ואז זה נשמר אצלם במחשב או במחשב לבד למי שיש קבל חיבור
י יהודי חם New member 15/11/06 #6 דיברתי עם סלקום והוא אמר לי שזה לא יעזור ואין מה לעשות ולכן הוא טוען שתמיד כדאי לעשות שמירה של כל השמות אפשר אצלם בספקי שרות ואז זה נשמר אצלם במחשב או במחשב לבד למי שיש קבל חיבור תודה
דיברתי עם סלקום והוא אמר לי שזה לא יעזור ואין מה לעשות ולכן הוא טוען שתמיד כדאי לעשות שמירה של כל השמות אפשר אצלם בספקי שרות ואז זה נשמר אצלם במחשב או במחשב לבד למי שיש קבל חיבור תודה